بچ ها اون تويوتا كمري بود من سعي مي كنم چراغاقاشو درست كنم بعد فقط چراغاشو براي دانلود بزارم و شماجايگزين كنيد اگه بدشد ببخشيد
در حال درست كردن چراغ ها....
منتظر باشيد......
باتشكر محسن
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
بچ ها اون تويوتا كمري بود من سعي مي كنم چراغاقاشو درست كنم بعد فقط چراغاشو براي دانلود بزارم و شماجايگزين كنيد اگه بدشد ببخشيد
در حال درست كردن چراغ ها....
منتظر باشيد......
باتشكر محسن
سلام!
لطفا این تاپیک را ادامه دهید.....
تاکسی و ماشین پلیس عالیه!
دستت درد نکنه
دوستان در صورت امکان سریال برنامه Zmodeler 2.1 رو بدید
و تایید کنید که این بنرامه برای ساخت نقشه هست یا نه ؟
سلام علیرضا . برنامه zmodler2 اگه بگردی تو همین تاپیک ورژن 2.8 رو پیدا میکنی و این برنامه فقط برای ادیت و (ساخت) ماشین وقطعات کوچک بازی درست شده برای ساخت نقشه باید از med editor استفاده کنی که اگر صفحات اول رو بخونی حتما پیداش میکنی و اگر برای استفادش مشکل پیدا کردی بگو تا به تو یاد بدم
Last edited by hshak2006; 15-06-2008 at 14:42.
سلام
ایول بابا به این میگن یه تاپیک توپ واسه ادیت بازی!!
ممنون از تمام بچه ها,راستی من یه مشکله اساسی دارم اگه کسی می تونه به من کمک کنه
مشکل من اینه که وقتی با برنامه ایمیج تولز یه ماشین رو جایگزین می کنم و بعد میرم داخل بازی دیگه اون ماشین غیب میشه
تازه توی یه پارکینگ یه ماشین هستش و من یکبار هم اونو پاک کردم و یه ماشین ایرانی در جاش گذاشتم ولی وقتی توی بازی میرم اصلا درب پارکینگ باز نمی شه!!!!!!!!!!!!!!!
کـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــک لطفــــــــــــا
با تشکر![]()
دستور Read me رو بايد انجام بدي اگه انجام ندي اينجوري ميشه يعني بايد handling و vehicles و ... رو مطابق دستورالعمل تغيير بدي
بله همونه . متشكرم.
بفرماييد اينم ال نود براي اين بازي GTA و آخرين ورژن 405 GLX ام که هم رنگ دستگيره ها درست شده هم بازتاب نور موتور بهتر شده و در پشت ماشين؛اون جا پلاکي هم واقعي تر شده و تودوزي صندلي ها هم يه طور ديگه شده و اگه به باک بنزين شليک کنين ماشين مثل واقعيت منفجر ميشه(با بنزين طرف هاي چرخ عقب سمت راننده هست يعني همون جايي که در واقعيت هم است)ميله يدک کش يا اُکسل کن جلو رو هم گذاشتم و البته اُکسل کن عقب رو در ورژن قبلي گذاشته بودم-تمامي رکاب هاي کناره در و سپر جلو و عقب و لاستيک دور دَرِ ماشين رو درست کردم و ...
توصيه مي کنم که همين الان دانلودش کنين...
لينک دانلود 405 جديدتمام ويرايش هاي آن از خودم ) :
لينک دانلود ال-90:لينک مستقيم هست و اين يعني يه دست هم رويش نبردم:منظورم لاگوناي فرانسه هست و هيچ شباهتي به اين تندر نود نداره البت شباهت داره اما خيلي کم . :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينک دانلود نيسان مورانو براي GTA! (ويرايش شده از خودم ) :
لينک دانلود پليس بنز ايران(ويرايش شده از خودم- تمامي فيزيک اين ماشين دو باره چِک شده و گرافيک و فيزيکش بيشترشده) :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)