آقا میشه یه چنج برای هیرو کروبلیوس بگید
آقا میشه یه چنج برای هیرو کروبلیوس بگید
آیتم هایی که برای brood mother می بندین===>
Vladmir`s Offering
Monkey King Bar
Power Treads
Heart of Tarrasque
اینها هم تایید میشن. به علاوه ی کریتیکال و اسپلش
البته ممکنه تو یه بازی آیتمهای متفاوت تری ببندن. بستگی به بازی هم داره خلاصه
تنها آيتمي که نبايد واسه ي skeleton king بست همون کريتيکال است......![]()
خیلی خوب!! شما نبندید!! من تا حالا تو هر بازی با اسکلت کینگ کردم کریتیکال بسته ام! از این به بعد هم میبندم!
سلام! من بر گشتم!!!!
آخه چند وقت پیش تاپیک به بخش بازیهای آنلاین و شبکه ای منتقل شد که اینجا پست ها شمرده نمی شن!!! منم به مدیرها اعتراض کردم نتیجه نداشت!!!![]()
بابا اعتراض نداره که! مگه بازی شبکه ای نیست؟! خوب اومده سر جاش دیگه. در مورد شمرده نشدم هم خوب انجمن مال مدیراس!! اختیارشو دارن! اینو تازه یکی به من فهمونده!آخه چند وقت پیش تاپیک به بخش بازیهای آنلاین و شبکه ای منتقل شد که اینجا پست ها شمرده نمی شن!!! منم به مدیرها اعتراض کردم نتیجه نداشت!!!![]()
آقا شما تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتي؟ ميدوني آيتمه does not stack يعني چي. critical برا skeleton king deos not stackه ولي آيتماي lifesteal نه. (مثل satanic , mask of madness) اگه critical براش ببندي فقط دميجش زياد مي شه ولي criticalت همونه. فقط چن دميجو زياد مي كنه مقدار كريتيكالم زياد مي شه. ولي چنسش نه. بعد حالا چه گيري دادين به اسكلتون. آنتي ميج درجا مي خورش. نروبين اساسينم همين طور. من خودم قبلا عشقه اسكلتون بودم ولي الان نه.
فقط هيروهاي permabash.
که چی؟! همه ی هیرو ها رو بالاخره چند تا هیرو میخورن! اسکلت تو پوزیشن یه تانکی میشه که دومی نداره! علاوه بر تانک بودن نقش رنده رو هم ایفا میکنه! شما کریتیکال ببند، ببین قشنگ!!آنتي ميج درجا مي خورش
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)