تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 954 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

آخر فروم باز جادوگر جوان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان نصف جهان

پيش فرض

آقا میشه یه چنج برای هیرو کروبلیوس بگید

داره خودمونی میشه katzong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

6

اتفاقا! Aura که میبندن هیچ، سیتنیک هم میبندن! لایف استیل یکی از مسائلیه که محدودیت کمی داره و تا مقدار خیلی زیادی میتونید لایف استیل داشته باشید. مثل اسپلش! مثلا شما تا حالا برای اسون، اسپلش نبستید؟! یا برای برای جاگرنت کریتیکال نبستید؟ اسکلت کینگ رو چی میگی؟! بهترین آیتماس ائورا و کریتیکاله؟! دلیل نمیشه یه هیرو یه خاصیتی داره به همون مقدار قانع بشی! مگه اینکه نتونی ببریش بالاتر. مثلا پاندا خودش خیلی میس داره! (75 درصد لول 2 و 24 درصد لول 3) حالا شما یه باترفلای اگه ببندی قرار باشه میس رو میس اضافه بشه که کسی دیگه نمیتونه شما رو اتک کنه!! هنوز هم میگم، ائورا و اسپلش و کریتیکال
    آیتم هایی که برای brood mother می بندین===>
    Vladmir`s Offering

Monkey King Bar

Power Treads

Heart of Tarrasque

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آیتم هایی که برای brood mother می بندین===>
    Vladmir`s Offering

Monkey King Bar

Power Treads

Heart of Tarrasque
    اینها هم تایید میشن. به علاوه ی کریتیکال و اسپلش
    البته ممکنه تو یه بازی آیتمهای متفاوت تری ببندن. بستگی به بازی هم داره خلاصه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

12

اینها هم تایید میشن. به علاوه ی کریتیکال و اسپلش
    البته ممکنه تو یه بازی آیتمهای متفاوت تری ببندن. بستگی به بازی هم داره خلاصه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتفاقا! Aura که میبندن هیچ، سیتنیک هم میبندن! لایف استیل یکی از مسائلیه که محدودیت کمی داره و تا مقدار خیلی زیادی میتونید لایف استیل داشته باشید. مثل اسپلش! مثلا شما تا حالا برای اسون، اسپلش نبستید؟! یا برای برای جاگرنت کریتیکال نبستید؟ اسکلت کینگ رو چی میگی؟! بهترین آیتماس ائورا و کریتیکاله؟! دلیل نمیشه یه هیرو یه خاصیتی داره به همون مقدار قانع بشی! مگه اینکه نتونی ببریش بالاتر. مثلا پاندا خودش خیلی میس داره! (75 درصد لول 2 و 24 درصد لول 3) حالا شما یه باترفلای اگه ببندی قرار باشه میس رو میس اضافه بشه که کسی دیگه نمیتونه شما رو اتک کنه!! هنوز هم میگم، ائورا و اسپلش و کریتیکال
    تنها آيتمي که نبايد واسه ي skeleton king بست همون کريتيکال است......

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تنها آيتمي که نبايد واسه ي skeleton king بست همون کريتيکال است......
    خیلی خوب!! شما نبندید!! من تا حالا تو هر بازی با اسکلت کینگ کردم کریتیکال بسته ام! از این به بعد هم میبندم!

در آغاز فعالیت brute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من یه سوالی داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی چرا من هرچی پست میدم به تعداد پستام اضافه نمیشه تازه کای هم کم شده یه لول هم ازم گرفتن

سلام! من بر گشتم!!!!
    آخه چند وقت پیش تاپیک به بخش بازیهای آنلاین و شبکه ای منتقل شد که اینجا پست ها شمرده نمی شن!!! منم به مدیرها اعتراض کردم نتیجه نداشت!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آخه چند وقت پیش تاپیک به بخش بازیهای آنلاین و شبکه ای منتقل شد که اینجا پست ها شمرده نمی شن!!! منم به مدیرها اعتراض کردم نتیجه نداشت!!!
    بابا اعتراض نداره که! مگه بازی شبکه ای نیست؟! خوب اومده سر جاش دیگه. در مورد شمرده نشدم هم خوب انجمن مال مدیراس!! اختیارشو دارن! اینو تازه یکی به من فهمونده!

داره خودمونی میشه Sesoljs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خوب!! شما نبندید!! من تا حالا تو هر بازی با اسکلت کینگ کردم کریتیکال بسته ام! از این به بعد هم میبندم!
    آقا شما تا حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتي؟ ميدوني آيتمه does not stack يعني چي. critical برا skeleton king deos not stackه ولي آيتماي lifesteal نه. (مثل satanic , mask of madness) اگه critical براش ببندي فقط دميجش زياد مي شه ولي criticalت همونه. فقط چن دميجو زياد مي كنه مقدار كريتيكالم زياد مي شه. ولي چنسش نه. بعد حالا چه گيري دادين به اسكلتون. آنتي ميج درجا مي خورش. نروبين اساسينم همين طور. من خودم قبلا عشقه اسكلتون بودم ولي الان نه.
    فقط هيروهاي permabash.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آنتي ميج درجا مي خورش
    که چی؟! همه ی هیرو ها رو بالاخره چند تا هیرو میخورن! اسکلت تو پوزیشن یه تانکی میشه که دومی نداره! علاوه بر تانک بودن نقش رنده رو هم ایفا میکنه! شما کریتیکال ببند، ببین قشنگ!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •