سلام سیم کارت مبین نت به صورت جداگانه هست برای فروش؟!!
سلام سیم کارت مبین نت به صورت جداگانه هست برای فروش؟!!
دوستاني که مبين رو استفاده مي کنن. اگه متوجه شده باشين، مبين نت به تازگي فرم ور مودم ها رو خودکار و خودجوش به روزرساني کرده. اگه حتا اين ويژگي رو غيرفعال کرده يا بسته ترافيک نداشته باشيد، با روشن کردن مودم و داشتن سيگنال اين به روزرساني اتفاق مي افته.
فرم ور تازه، منوهاي بهتري از ورژن هاي قبلي داره و چند ويژگي بهشون اضافه شده. نکته اي که هست بعد از آپديت افت شديد سيگنال نشون مي ده (کاهش چراغ هاي روشن روي مودم، و کاهش SINR توي پنل) گشتم ديدم يکي از آيتم هايي که هست Link+ ه که براي ايجاد ابر وايرلس استفاده مي شه و پيش فرض فعاله. با غيرفعال کردنش سيگنال بر مي گرده.
خلاصه حواستون باشه
در کدوم مودم این link plus هست ؟ b612 هم هست ؟ کجاشه دقیقا ؟
بله B612
System -> System Settings
توضيح هوآوي براي تکنولوژي ابر بي سيم، يا بي سيم ابري
به نظر نمياد براي کاربران جدا هم از کاربردي باشه. کمي هم مشکوکه چون به نظر مي رسه هماهنگي مودم ها براي اين ويژگي رو بايد کمک سرورهاي هوآوي انجام بدن.
سلام دوستان
مودم airmaster 3100e دارم مشکل نسخه فعلی وقتی ریست کارخونه میزنم باید به پشتیبان زنگ بزنم تا دسترسی به تنظیمات رو داشته باشم وگرنه فقط به user دسترسی دارم و ادمین باز نمیشه خودشون میگن این یه باگه فعلا هم برطرف نشده آیا نسخه جدیدش اومده یانه؟
V2.0.0B36
تست کردم هیچ تاثیری نداشت ! مطمِنی فقط همینو خاموش کردی ؟
آره دوست من. ولي منظورم اين نبود که سيگنال ضعيف رو بالا مي بره.
گفتم با به روز شدن فرم-ور و فعال شدن ناخواسته ي اين گزينه، سيگنالت اگه قوي بوده، افت مي زنه که بايد اين رو غيرفعال کرد تا سيگنال برگرده (چون کاربردش در جاهاي خاصيه به درد ما تک کاربره ها نمي خوره و حتا ريسک امنيتي داره).
اگه سيگنال شما از قبل ضعيف بوده، برات کار خاصي نمي کنه. فقط در کل توصيه ميشه برش داري.
اهان اره اصلا هیچ فرقی نکرد برای من . کاش یه محدودیت سرعت میذاشتن واسه این مودما . اشک آدم در میاد یکی زیاد مصرف کنه :/
يه ميکروتيک لايت بخر بزار سر راهش روش هات اسپات بيار بالا، حله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)