تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 858 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 8575

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Notorious098's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلا خدمت اساتید محترم
    من مودم GP 2101 رو دیروز از نمایندگی ایرانسل به طور حضوری خریدم میخواستم ولی از دیروز تا حالا چراغ سیگنال خاموش و روشن میشه (چشمک زن) و ثابت نیستش و چراغ WAN/LAN هم روشن نمیشه میخواستم بدونم مشکل ار چیه ؟ آیا سیم کارت هنوز فعال نشده ؟

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلا خدمت اساتید محترم
    من مودم GP 2101 رو دیروز از نمایندگی ایرانسل به طور حضوری خریدم میخواستم ولی از دیروز تا حالا چراغ سیگنال خاموش و روشن میشه (چشمک زن) و ثابت نیستش و چراغ WAN/LAN هم روشن نمیشه میخواستم بدونم مشکل ار چیه ؟ آیا سیم کارت هنوز فعال نشده ؟
    درود
    من هم دیروز همین مودم رو گرفتم و تا الان وضعیتش مثل شماست . سیم کارت هنوز فعال نشده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    طی تماسی که دیشب با ایرانسل داشتم ، یکی از کارشناساشون گفت حداکثر 3 روز طول میکشه . همین 5 دقیقه پیش هم تماس گرفتم که ببینم میشه پیگیری کرد یا نه ، ولی گفتن امروز یا فردا حداکثر فعال میشه .

دوست عزیز اصلا حساب و کتاب نداره
    ولی معمولا یکی دو روزه تا یکی دو هفته هم دیده شده

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
    ممنون بابت راهنمایی .
    یکی دو هفته ؟! خدا بخیر کنه ...
    Last edited by mobile-1199; 09-08-2017 at 12:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

دوست عزیز من فریمور R20 رو دارم ولی سایت اجازه انتشار لینک نمیده

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

زنگ زدم به پشتیبانی، گفتم سرعتم از ده مگابیت بالاتر نمیره، در حالی که قبلاً از ۲۰ مگ کمتر نمی‌شد. میگه سرعتت طبیعیه، بیشتر کاربرا سرعتشون ۴ ۵ مگابیته. بهش گفتم اگر این سرعتو می‌خواستم که این همه هزینه نمی‌خواست. الان حجمی مخابرات دارم، سرعتش ۸ مگابیته، با قیمت خیلی پایین‌تر. مثلاً ۳۰۰ گیگ ۳۲۷ هزار تومن، در حالی که اینا ۲۵۶ گیگ رو ۴۹۰ تومن میدن. سیار بودنشم خیلی برام مهم نیست. تنها نقطه‌ی قوتش سرعت آپلودشه که معمولاً از ۷ مگابیت کمتر نمیشه، در حالی که برای مخابرات حدود ۸۰۰ کیلوبیته. اگر همین وضعیت بمونه، بعیده تمدید کنم.

Sent from my Honor 3C using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

زنگ زدم به پشتیبانی، گفتم سرعتم از ده مگابیت بالاتر نمیره، در حالی که قبلاً از ۲۰ مگ کمتر نمی‌شد. میگه سرعتت طبیعیه، بیشتر کاربرا سرعتشون ۴ ۵ مگابیته. بهش گفتم اگر این سرعتو می‌خواستم که این همه هزینه نمی‌خواست. الان حجمی مخابرات دارم، سرعتش ۸ مگابیته، با قیمت خیلی پایین‌تر. مثلاً ۳۰۰ گیگ ۳۲۷ هزار تومن، در حالی که اینا ۲۵۶ گیگ رو ۴۹۰ تومن میدن. سیار بودنشم خیلی برام مهم نیست. تنها نقطه‌ی قوتش سرعت آپلودشه که معمولاً از ۷ مگابیت کمتر نمیشه، در حالی که برای مخابرات حدود ۸۰۰ کیلوبیته. اگر همین وضعیت بمونه، بعیده تمدید کنم.

چه جالب! منم TD دارم سرعت دانلودم با IDM حداکثر به 4 ونیم تا 5مگ در ثانیه میرسه... آپلودمم سرعتش حدود 1 مگ در ثانیه‌اس و خیلی کمه.
    واسه شما خیلی خوبه اینجوری که میگین... مودمتون چیه؟
    Last edited by amirh_74; 09-08-2017 at 15:31.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

چه جالب! منم TD دارم سرعت دانلودم با IDM زیاده زیاد دانلودم میرسه 4 ونیم 5مگ در ثانیه ... و آپلودشم خیلی کمه سرعتش حدود 1 مگ در ثانیه
    ماله شما خیلی خوبه اینجوری که میگین مودمتون چیه؟
    TK2510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

TK2510

برای من همین مودم B5142 هستش که توی طرح تعویض با وایمکس گرفتم.. بعد اینستاگرام اینا رو زود باز میکنه ؟؟ واسه من دوسه هفته اول خیلی سریع باز میشد اما الان حتما با فیلترشکن باید برم که سرعتش خوب باشه .. به ایرانسلم گفتم گفت این جور برنامه ها به ما ربطی نداره فقط اگر مرورگر سرعتتون پایینه بگین

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

برای من همین مودم B5142 هستش که توی طرح تعویض با وایمکس گرفتم.. بعد اینستاگرام اینا رو زود باز میکنه ؟؟ واسه من دوسه هفته اول خیلی سریع باز میشد اما الان حتما با فیلترشکن باید برم که سرعتش خوب باشه .. به ایرانسلم گفتم گفت این جور برنامه ها به ما ربطی نداره فقط اگر مرورگر سرعتتون پایینه بگین
    برای من هیچ مشکلی نداره جز همین که گفتم: سرعت از حدود ۱۰ ۱۱ مگابیت بیشتر نمی‌شه، حتی در ساعات خلوت، در حالی که قبلاً ۳۰ ۴۰ مگابیت خیلی عادی بود و از ۲۰ مگابیت پایین نمیومد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

برای من هیچ مشکلی نداره جز همین که گفتم: سرعت از حدود ۱۰ ۱۱ مگابیت بیشتر نمی‌شه، حتی در ساعات خلوت، در حالی که قبلاً ۳۰ ۴۰ مگابیت خیلی عادی بود و از ۲۰ مگابیت پایین نمیومد.

یعنی به خاطر منطقتون هست که سرعتتون بیشتره از من؟ یا اینکه مودم ربط داره ؟ این سرعتی که میگین دانلود با IDM هست؟ یا با اسپید تست گرفتین اینو؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

یعنی به خاطر منطقتون هست که سرعتتون بیشتره از من؟ یا اینکه مودم ربط داره ؟ این سرعتی که میگین دانلود با IDM هست؟ یا با اسپید تست گرفتین اینو؟
    نمی‌دونم والا، شاید سیگنال شما ضعیف‌تره.
    با IDM نهایتاً سرعتم به حدود ۱۸۰۰ کیلوبایت میرسه که میشه حدود ۱۵ مگابیت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •