تيهري آنري، كاپيتان تفنگداران آرسنال معتقد است كه سسك فابرگاس ميتواند بهترين جايگزين براي ويه را باشد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ آنري در پي رفتن پاتريك ويه را، ستاره تيم آرسنال به يوونتوس و پس از آن اينترميلان در مصاحبه اي گفت: "پاتريك بازيكن فوق العاده اي بود كه سال گذشته آرسنال را ترك كرد. در آن زمان هر وقت به رختكن ميرفتم جاي خالي او را احساس مي كردم و به شدت ناراحت مي شدم. به بازيكناني كه هيچ خاطره اي يا گذشته اي در اين باشگاه نداشته اند نگاه مي كردم و همان زمان فهميدم كه سسك تنها بازيكني است كه ميتواند جاي خالي پاتريك را پر كند.
فابرگاس بازيكن شگفت انگيزي است و خود من شاهد پيشرفتهاي او بوده ام. حقيقتاً ميگويم كه مانند او نديده ام. بايد بگويم او محور تيم است و همه چيز حول اين محور مي چرخد. شايد باور اين مطلب در مورد چنين بازيكن جواني غيرقابل تصور باشد، اما او آنقدر پيشرفت كرده است كه به راحتي از عهده مسووليت ها برميآيد."
كاپيتان آرسنال در ادامه گفت: "ميانه زمين جايي است كه ميتواند تعيين كننده پيروزي يا شكست بازي ها باشد و هواداران هميشه از بازيكناني كه در اين قسمت حضور دارند بيشتر توقع دارند، اما اگر قدرت اين بخش از زمين به اندازه كافي نباشد، در آن صورت نتيجه مطلوب بدست نخواهد آمد. اينکه سسك فابرگاس نيز تا اين حد براي ما اهميت دارد به همين علت است كه در ميانه زمين بازي مي كند و اگر بازي او برابر دينامو زاگرب را ديده باشيد به اين نتيجه خواهيد رسيد."
آنري در خاتمه گفت: "با اينكه رئال مادريد در مورد جذب فابرگاس پيشنهاد داده بودند، اما او آرسنال را ترك نكرد و من از اين بابت بسيار خوشحالم."