تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 752 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

سلام به شما

خواهش میکنم انلاین نمی شم که بیام فیگور بگیرم دوست من

هدفون با ارزشی هست اما نه به قیمت اینجا که اگه اشتباه نکنم حدود 110 تومن هست اون هدفونها بعضی هاشون رو دارم و داشتم و بعضی ها رو نه این هدفون خاص نهایتآ 60 تومن ارزش واقعی داره نه بیشتر

جوینده یابنده هست شما بگردی توی شهرتون جاهایی هدفون دارند که فکرش رو هم نمی کردید اگه شک دارید بگید تا کمکتون کنم!

سنهایزر انلاین خرید کردنش یک کمی ریسک داره هر چند خیلی گرونتر پای شما آب می خوره چون شما باید پول پیک دوسره رو بدید سود فروشنده ای که کالا رو داره بدید سود کسی که فروشگاه انلاین داره بدید هزینه پست هم که جای خودش حالا فکر نمی کنید که شما اگه از خود همون فروشنده خرید کنید می تونید حتی تخفیف هم بگیرید و طرف حساب شما شخص هست نه سایتی که معلوم نیست کجاست

البته قبلآ از اینکارها میکردند الان پیشرفته شدند و خودشون به فروشنده می گن براتون بفرسته (:
    و اونم هر چی دوست داشت می فرسته دیگه و خیلی خوش بین باشیم اوکی هست و بی کم کاست ولی بازم گرونتر از گرونی

اگه می شد با هم خریداتون رو طوری هماهنگ کنید که یک باره خرید از خارج انجام بدید خیلی بهتر بود و به جای سود کذایی فروشنده های متقلب(بعضی هشون) هزینه ارسال پست رو میدادید و خیالتون از بابت اصل بودن حداقل راحت بود که حداقل تقلبی نخریدید با این قیمت

از همه بابت اشتباهات جمله بندی و تایپی پست هام معذرت می خام به هر حال توی تایپ کردن آماتور هستم و فرصت کم هم مزید بر علت و دیگه فرصت نمی کنم پستم رو ادیت کنم شما به بزرگی خودتون ندید بگیرید شاید یه روزی من هم مثل شما حرفه ای شدم

شما هم موفق باشید.
    با سلام و تشکر
    بنابراین پیشنهاد می دین که باز هم پس انداز کنم و همون پیشنهاد اولتون یعنی IE 8 رو بگیرم ؟ واقعا IE8 نهایت صداییه که یه آماتور می تونه بشنوه ؟ یا انتخابهای دیگه ای هم هست ؟ البته موجود در ایران .... فعلا که امکان خرید از خارج رو ندارم
    واقعا شما می دونید کجای اهواز هدفون پیدا می شه ؟ خوشحال می شم بگین
    بازم ممنون

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان

قصد خرید هدست یا هدفون تا 50تومن رو دارم!
    هدفم بیشتر راحتیش هستش چون در روز تایم طولانی باید رو گوشم باشی!
    ترجیحا کل گوش رو پوشش بده!
    اول میخواستم هدست CREATIVE FATALITY Gaming رو بگیرم ، اما بعدش گفتم شاید یه هدفون خوب بگیرم و یه میکروفن جدا بگیرم بهتر باشه! نظرتون چیه؟!
    اگر قسمت دوم بهتره یه میکروفن ارزون قیمت هم معرفی کنید لطفا!

با تشکر
    درود
    سلام به شما

به نظرم یک نگاهی به AKG K77 بکنید از نظر راحتی ممکنه به پای کریتیو نرسه البته به این شرط که لاله گوش شما از اندازه متوسط کمی بزرگتر باشه و در کنار این هم می تونید یک میکروفون ارزون قیمت جداگانه تهیه کنید این حالت از نظر کیفیت خیلی بهتر از کریتیو انتخابی شماست

شما هم موفق باشید.

3. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر
    بنابراین پیشنهاد می دین که باز هم پس انداز کنم و همون پیشنهاد اولتون یعنی IE 8 رو بگیرم ؟ واقعا IE8 نهایت صداییه که یه آماتور می تونه بشنوه ؟ یا انتخابهای دیگه ای هم هست ؟ البته موجود در ایران .... فعلا که امکان خرید از خارج رو ندارم
    واقعا شما می دونید کجای اهواز هدفون پیدا می شه ؟ خوشحال می شم بگین
    بازم ممنون
    سلام به شما
    خواهش میکنم دوست من

نه عزیزم هیچ دلیلی نداره که به زور بودجه رو ببرید بالا اما هیچ هدفونی نهایت صدا نخواهد بود نه برای آماتور نه برای نیمه حرفه ای و نه برای حرفه ای و نه حتی برای یک کاربر فوق حرفه ای چون هیچ هدفونی کامل نیست و اگر می بود رویایی می شد.

هر چی به ذهنم فشار میارم یادم نمی یاد کاربردتون چی بود اما می تونید روی AKG IP2 که البته این هدفون به همراه ست AKG IVM4 هست که قیمتشحدود 1.7 تومن و همچنین به همراه ست AKG SVR4 که قیمتش حدود 800 تومنه هست ولی اینجا زحمت میکشن باز میکنن و جدا می فروشند! البته اگه اشتباه نکنم جداگانه هم تولید شده اما به تعداد کم اطلاعی ندارم که موجوده یا نه ولی خیلی خوش صدا هست هم بیس خیلی پر چزییاتی داره و هم مید عالی و پر جزییات و همچنین های بسیار شفاف دقیقآ مثل EP630 خودتون هست(اگه اشتباهآ شما EP630 ندارید معذرت) اما از نظر راحتی بسیار راحت تر از اون هست

به هر حال یک اگه جدا گانه باشه فکر کنم قیمتش حدود 120 تومن باشه و ارزش صوتی اون تا 200 تومن هست.

تنها ایراد وسواسی اینه که مید بسیار گرم و خوش صدای اون توی ولوم متوسط به بالا هست که خود نمایی میکنه و می شه گفت از Shuer Se535 که با هم مقایسه می کنم چیز زیادی کم نداره که هیچ بلکه Soundstage باز تری هم داره که لذت بیشتری از فضا سازی موسیقی خواهید برد البته هر دو هدفون به خوبی خیلی وقته برام کار می کنند ولی چندان کیفیت ساخت IP2 به نظرم خوب نیست و در حد EP830 خودم البته شاید کمی بیشتر باشه به هر حال با 100 الی 150 نباید همه چیز اوکی باشه

برای شروع یک نگاهی به این مدل بکنید فقط اگه قصد خرید ست IVM4 رو ندارید و جداگانه قصد خرید دارید بهتره که دقت کنید تقلبی نگیرید مثلآ تا جایی که خاطرم هست این قسمتی که با قرمز مشخص شده نباید یک دست باشه!

هر چند نمی شه %100 بقیه جزییات متفاوت رو گفت اما همین قسمت به نظرم مهمتر از بقیه هست + اینکه فیش اتصال اون توی نمونه اصلی حالت دو تکه داره نمی دونم چطور با کلمه بیان کنم اما خودش فیش از نوعی هست که روکش L مانند پلاستیکی روی اون کشیده شده یعنی با کمی فشار این روکش جابجا میشه و مثل اغلب فیشهای بقیه هدفونها کاملآ پرس شده و نیست و اگه نوک فیش رو نگه دارید و روکش L مانند فیش رو کمی بچرخونید کمی جابجا می شه

و برای فروشگاههای شهرستان شما اول بگید چه نوع هدفونی تا آدرس ارسال بشه و برای شروع اگه مدلهای K77 , K99 و چند مدل فول سایز دیگه پسندتون هست تشریف ببرید نادری پاساژ نظامی طبقه زیرین و . . . و یا تشریف ببرید خیابان کاوه بین 30 متری و خاقانی و یا . . .

شما هم موفق باشید.

5. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من يه هدفون بلوتوث براي گوشيم ميخام كه كيفيت صداش عالي باشه و بيس خفني داشته باشه.
    خودم جبرا halo ديدم به نظرم بايد خوب باشه.
    اينم عكسش:

===============================

تا 150 تومن يه مدل خوب بهم معرفي كنين ممنون ميشم.
    Last edited by A.IvI.I.N; 12-10-2011 at 16:37.

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

برای فروشگاههای شهرستان شما اول بگید چه نوع هدفونی تا آدرس ارسال بشه و برای شروع اگه مدلهای K77 , K99 و چند مدل فول سایز دیگه پسندتون هست تشریف ببرید نادری پاساژ نظامی طبقه زیرین و . . . و یا تشریف ببرید خیابان کاوه بین 30 متری و خاقانی و یا . . .

شما هم موفق باشید.
    وااااووووو
    آقا رضا خودت یه پا بچه اهوازی هاااااااااا

8. این کاربر از minimax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به شما

بله هست اما بهترین کار استفاده از همون هندزفری مبایل هست
    خب اگر هست میشه چندتا معرفی کنید؟ (هم هدفن برای آیپاد... بعد هم هدست برای کامپیوتر)

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان من يه هدفون بلوتوث براي گوشيم ميخام كه كيفيت صداش عالي باشه و بيس خفني داشته باشه.
    خودم جبرا halo ديدم به نظرم بايد خوب باشه.
    تا 150 تومن يه مدل خوب بهم معرفي كنين ممنون ميشم.
    دوست عزیز چند مدل جبرا دارم که صداشون بیس کافی ندارند اما این مدل خاص رو تست نکردم و بعید هم می دونم بیس عمیقی داشته باشه.
    پیشنهائ یکی از مدلهای نوکیا رو انتخاب کنید مثل:
    Nokia BH-505
    Nokia BH-503

اگه خیلی دوست دارید کیفیت صدای بالایی داشته باشه پیشنهاد میکنم یکی از اینا رو با یک هدفون خوب استفاده کنید:
    Sony MW600
    Jabra Clipper

شما هم موفق باشید.

11. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خب اگر هست میشه چندتا معرفی کنید؟ (هم هدفن برای آیپاد... بعد هم هدست برای کامپیوتر)
    دوست عزیز گفته شد که تفاوتی نداره که هندزفری کدوم مبایل باشه و مدل خاصی هم توی نظرم نیست اما شما مدلی تهیه کنید که فیش اتصال اون شبیه به همون تصویری که گذاشته شده بود باشه تا راحتر براش رابط تبدیل به کامپیوتر پیدا کرد
    به هر حال فرقی نمی کنه که هندزفری چه مدلی و از چه برندی باشه فقط شما از ظاهرش خوشتون بیاد کافی هست البته برداشت خیلی سخت گیرانه نشه چون کاربرد اغلب هندزفری ها مثل هدست بیشتر برای چت هستند و فرقی نمی کنه که خیلی با کیفیت باشند مگر اینکه شما بخواهید با استفاده از اون کاربرد جنبی دیگه ای مثل فیلم یا موسیقی داشته باشید.

در آخر اغلب هندزفری های مدلهای جدید مبایل کیفیت خیلی خوبی دارند اما کمی گرانتر از بقیه

شما هم موفق باشید.

13. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز چند مدل جبرا دارم که صداشون بیس کافی ندارند اما این مدل خاص رو تست نکردم و بعید هم می دونم بیس عمیقی داشته باشه.
    پیشنهائ یکی از مدلهای نوکیا رو انتخاب کنید مثل:
    Nokia BH-505
    Nokia BH-503

اگه خیلی دوست دارید کیفیت صدای بالایی داشته باشه پیشنهاد میکنم یکی از اینا رو با یک هدفون خوب استفاده کنید:
    Sony MW600
    Jabra Clipper

شما هم موفق باشید.
    ممنون
    ولی من هدست نمیخام.
    هدفون میخام اگه از این مدل هایی که پشت سر میفته باشه بهتره.
    مثه این:

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون
    ولی من هدست نمیخام.
    هدفون میخام اگه از این مدل هایی که پشت سر میفته باشه بهتره
    خواهش می کنم دوست من

مسئله اصلی اینجاست که اغلب هدفونهای بلوتوث یک امکان اضافه ای هم به همراهشون هست به نام میکروفون که فقط زمانی کاربرد داره که شما با این هدفون قصد مکالمه داشته باشید و در بقیه شرایط غیر فعال هست و هیچ تداخلی با هدفون نداره بلکه کاملآ مجزا عمل می کنه به همین خاطر به شما هدست بلوتوث پیشنهاد شد که قسمت هدفون اون تمام شرایط مورد نیاز شما رو داره و اینکه مدلهای هدفون بلوتوث از نظر تنوع بسیار محدودتر هستند.

به هر حال هر دو مدل نوکیا معرفی شده دقیقآ مشابه استایل مورد نظر شما هست.

در آخر تمام هدست ها رو میشه فقط از میکروفون و یا از هدفون و یا همزمان از هدفون و میکروفون اونها استفاده کرد حالا چه بلوتوث چه بی سیم و چه با سیم باشه.

شما هم موفق باشید.

16. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •