نه فدات..از اين دوره سيزن پس ازاد شد بواي همه اما گلد ميخاد..مايلي ميخاي واست ٤٨ ساعته ميگيرم يا پروفايل خودمو ميدمً برو امتحان كن
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
نه فدات..از اين دوره سيزن پس ازاد شد بواي همه اما گلد ميخاد..مايلي ميخاي واست ٤٨ ساعته ميگيرم يا پروفايل خودمو ميدمً برو امتحان كن
راهی هست بشه واسه افزایش فریم ریت بازی تماشاگرها رو ناپدید کرد ؟
دوستان من تو کریر بعد از 14 هفته که از فصل گذشته و 14 پیروزی متوالی کسب کردم ایمیل اومده که شما اخراجید! (اخراج مربی) هر روز هم این ایمیل میاد. دلیلش چی هست و چطور میشه برطرفش کرد؟
اگه نسخه اولیه و بدون اپدیت فیفا 14 رو دارین که اپدیت کنین درست میشه . اگه هم بازیتون اپدیت شده است و این مشکل پیش اومده واستون یک باگه و باید کریر رو از اول شروع کنین .
سلام دوستان عزیز از همتون میخوام تا از لیگ ایران حمایت کنین تا در فیفا 15 بالاتر از همه قرار بگیره و تا میتونین این سایت رو تبلیغ کنین تا لیگ ایران در فیفا 15 حضور داشته باشه و اگه سایت یا وبلاگی دارین در صفحه ی اول بخواهین که به ایران رای بدن . ممنونم از همتون غیرت خودتونو به دیگر تیم ها نشون بدین . در ضمن لیگ اسرائیل هم با ایران رقابت داره. اینم آدرس سایت فیفا 15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریر فیفا چرا چمپیونز لیگ نداره ؟! نمیشه بهش اضافه کرد؟
داره منتهی یک اسمش فرق میکنه . در ضمن باید موقع شروع کریر واسه فصل اول فعالش کنی و گرنه به صورت پیش فرض فصل اول چمپیونز لیگ نداره .
این مشکل برای من که فیفام آپدیته هم پیش اومده
نیازی به از اول شروع کردن نیست.
یه بار از بازی خارج بشیین درست میشه
دوستان واسه fifa 13 یه آپدیت 2 گیگی اومده بود که خیلی تاثیر داشت و گیم پلی بازی رو عوض می کرد واسه fifa 14 همچین آپدیتی نخواهد آمد؟؟؟؟
راستی با تنظیمات اسلایدر میشه این مشکل تقلب cpu و بازی تیم دسته سوم انگلیس در حد رئالرو حل کرد؟ این مورد خیلی تو ذوق میزنه.
Last edited by jr07; 29-05-2014 at 12:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)