تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 626 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

من هم یه مشکی از این خریدم . منتها ظاهر داخلش خیلی به سفید میزنه. بر عکس روش که خیلی شیکه کاریش نمیشه کرد ؟ . یکم دل را میزنه :|

داره خودمونی میشه sara fara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من هم یه مشکی از این خریدم . منتها ظاهر داخلش خیلی به سفید میزنه. بر عکس روش که خیلی شیکه کاریش نمیشه کرد ؟ . یکم دل را میزنه :|
    !...فکر نکنم !..میشه یه عکس ازش برامون بزارین ؟...من تا حالا مشکیشو ندیدم !

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

تبریک می گم انگار تو این بر و بیابون فقط ما 2 تا مشکی داریم بلاخره جفت لپ تاپ ما هم پیدا شدداخلشم خاکستریه یعنی مال همه همین رنگیه

!...فکر نکنم !..میشه یه عکس ازش برامون بزارین ؟...من تا حالا مشکیشو ندیدم !
    فکر کنم دوستان قبلا پرسیدن . منم گفتم Notebookcheck رو نگا کنین هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان ممنون میشم سوالمو جواب بدین...
    بعضی بچه ها گفتن میشه دید باتری چند درصد خراب شده و از عمرش کم شده. از کجا میشه اینو دید؟
    پ.ن:به جان خودم کل 416 صفحه رو خوندم نبود جوابم

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

بعضی بچه ها گفتن میشه دید باتری چند درصد خراب شده و از عمرش کم شده. از کجا میشه اینو دید؟
    دوست عزیز نمی شه فهمید فقط زمانی که باتری حسابی درب و داغون شد ، ( مثلا زمانی که دیگه 20 دقیقه بیشتر باطری نگه نمی داره ) ویندوز مثل یه کارشناس با تجربه !!!! بهتون می گه باطری رو تعویض کنین .
    البته Lenovo Energy Management وضعیت باتری رو بررسی می کنه و اگر خراب باشه می گه . اگر بازش کنین توی قسمت battery Status نوشته وضعیت باطری رو ( Status )

پ.ن : جان خودت قسم نخور باور کردم
    در ضمن این گلی که دادی مثل گل های من که خطرناک نیستن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز نمی شه فهمید فقط زمانی که باتری حسابی درب و داغون شد ، ( مثلا زمانی که دیگه 20 دقیقه بیشتر باطری نگه نمی داره ) ویندوز مثل یه کارشناس با تجربه !!!! بهتون می گه باطری رو تعویض کنین .
    البته Lenovo Energy Management وضعیت باتری رو بررسی می کنه و اگر خراب باشه می گه . اگر بازش کنین توی قسمت battery Status نوشته وضعیت باطری رو ( Status )

پ.ن : جان خودت قسم نخور باور کردم
    در ضمن این گلی که دادی مثل گل های من که خطرناک نیستن ؟
    یکی از بچه ها گفت اما من نتونستم پیدا کنم. فک کنم سر کاری بوده
    ن بابا گل سالمه سالمه

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه نرم افزار هست به اسم Battery care که میتونه کمک زیادی تو نگهداری بهتر باتری بکنه. فقط برای قبلش باید نرم افزار Net. نصب باشه. تو این نرم افزار یه گزینه داره به اسم Wear level که اون مشخص میکنه چند درصد از باتری معیوب شده. البته نرم افزارای دیگه مثل hw monitore هم نشون میده ولی این دقیقتره با دقت دو رقم اعشار واست حساب میکنه. در ضمن متوسط مصرف لحظه ای دستگاه رو هم به هنگام استفاده از باتری (نه هنگامی که شارژر وصله) مینویسه که چقدر. اینم لینکش. حجمش فقط 1.5 مگه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------
    اینم بگم که ظاهرا این نرم افزار با ویندوز 7 سازگار تره تا ویندوز8. مثلا تو نشون دادن دمای CPU و هارد.
    Last edited by stepheno_1919; 22-09-2013 at 23:21.

8. این کاربر از stepheno_1919 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

یه نرم افزار هست به اسم Battery care که میتونه کمک زیادی تو نگهداری بهتر باتری بکنه. فقط برای قبلش باید نرم افزار Net. نصب باشه. تو این نرم افزار یه گزینه داره به اسم Wear level که اون مشخص میکنه چند درصد از باتری معیوب شده. البته نرم افزارای دیگه مثل hw monitore هم نشون میده ولی این دقیقتره با دقت دو رقم اعشار واست حساب میکنه. در ضمن متوسط مصرف لحظه ای دستگاه رو هم به هنگام استفاده از باتری (نه هنگامی که شارژر وصله) مینویسه که چقدر. اینم لینکش. حجمش فقط 1.5 مگه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

--------------------
    اینم بگم که ظاهرا این نرم افزار با ویندوز 7 سازگار تره تا ویندوز8. مثلا تو نشون دادن دمای CPU و هارد.
    داداش ممنون تا حالا اینجور نرم افزاری ندیده بودم
    راستی من که لپ تاپم دارم با نرم افزار Crystaldiskinfo چک می کنم می گه 131 روز کار کرده ( 3142 ساعت !!!!! ) ولی خرابی باطری 0 % هستش
    اگر نرم افزاره داره اعداد رو واقعی نشون میده ، پس ما ثابت کردیم توی برق زدن هیچ آسیبی به باطری نمی زنه که هیچ ، سالم ترشم نگه میداره !

امیدوارم نرم افزاره اعداد درست نشون بده . فکر کنم با این نرم افزار یکی از دغدغه های اصلی Z500 داران یعنی خرابی باطری به مرور زمان با توجه به زمان های طولانی توی شارژ بودن حل شد . از طرف همه دوستان تشکر می کنم ازتون

دوستانی که نگران خرابی باطری به علت باطری غیر قابل تعویض Z500 هستن و به مدت طولانی لپ تاپ رو توی شارژ نگه می دارند نگران نباشند . بنده این لپ تاپ رو 7 ماه پیش خریدم و زیاد استفاده کردم ( از رو اعداد می تونین بخونین ) 90 % مواقع توی برقه . حال با توجه به نرم افزار BatteryCare باطری هنوز خرابیش 0 % هستش

عکس برای اثبات

10. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه stepheno_1919's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

داداش ممنون تا حالا اینجور نرم افزاری ندیده بودم
    راستی من که لپ تاپم دارم با نرم افزار Crystaldiskinfo چک می کنم می گه 131 روز کار کرده ( 3142 ساعت !!!!! ) ولی خرابی باطری 0 % هستش
    اگر نرم افزاره داره اعداد رو واقعی نشون میده ، پس ما ثابت کردیم توی برق زدن هیچ آسیبی به باطری نمی زنه که هیچ ، سالم ترشم نگه میداره !

امیدوارم نرم افزاره اعداد درست نشون بده . فکر کنم با این نرم افزار یکی از دغدغه های اصلی Z500 داران یعنی خرابی باطری به مرور زمان با توجه به زمان های طولانی توی شارژ بودن حل شد . از طرف همه دوستان تشکر می کنم ازتون

دوستانی که نگران خرابی باطری به علت باطری غیر قابل تعویض Z500 هستن و به مدت طولانی لپ تاپ رو توی شارژ نگه می دارند نگران نباشند . بنده این لپ تاپ رو 7 ماه پیش خریدم و زیاد استفاده کردم ( از رو اعداد می تونین بخونین ) 90 % مواقع توی برقه . حال با توجه به نرم افزار BatteryCare باطری هنوز خرابیش 0 % هستش

خواهش میکنم . داداش شما که ماشاالله برقی هستی چرا اینطوری میگی. پر واضحه که وقتی شارژر وصله و باتری از مدار خارجه خوب اتفاقی واسش پیش نمیاد. این شارژ و دشارژ زیاده که باتری رو خلاص میکنه. متاسفانه wear levele من رسیده به 6.42 . دلیلشم همین شارژ و دشارژ زیاده. به همه دوستان هم توصیه میکنم که زیاد این کارو نکنن. تا وقتی به برق دسترسی دارین ارش استفاده کنین. در ضمن یه اتفاقایی هست که معادلات ما رو ریخته به هم و به صورت تجربی اثبات شده. اگه یه وقتی قرار به فول شارژ کردن بود حتی الامکان سعی بشه به فول شارژ نرسه یا اگه رسید فورا شارژر رو ازش جدا کنید. مثل من شب نذارید واسه شارژ تا صبح که از خواب بیدار بشید. واسه امتحان 2-3 بار چک کردم دیدم بابت این مسئله درصد Wear level بالا میره. اما تا 98% که شارژ شد از برق کشیدم آخ نگفت طفلک. شمام حواستون به این موضوع باشه به این مشکل دچار نشید. در صورتی که شنیده بودیم باتری رو تا فول شارژ کامل ،شارژر رو ازش جدا نکنید. تو دنیای لنوو با پدیده های نو ظهور عجیب و غریبی سر کله خواهید زد . قوانین اثبات شده بشری اینجا به حالت تعلیق درمیان هیچ حتی بر عکسش هم جواب میده . یا علی

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

خواهش میکنم . داداش شما که ماشاالله برقی هستی چرا اینطوری میگی. پر واضحه که وقتی شارژر وصله و باتری از مدار خارجه خوب اتفاقی واسش پیش نمیاد. این شارژ و دشارژ زیاده که باتری رو خلاص میکنه. متاسفانه wear levele من رسیده به 6.42 . دلیلشم همین شارژ و دشارژ زیاده. به همه دوستان هم توصیه میکنم که زیاد این کارو نکنن. تا وقتی به برق دسترسی دارین ارش استفاده کنین. در ضمن یه اتفاقایی هست که معادلات ما رو ریخته به هم و به صورت تجربی اثبات شده. اگه یه وقتی قرار به فول شارژ کردن بود حتی الامکان سعی بشه به فول شارژ نرسه یا اگه رسید فورا شارژر رو ازش جدا کنید. مثل من شب نذارید واسه شارژ تا صبح که از خواب بیدار بشید. واسه امتحان 2-3 بار چک کردم دیدم بابت این مسئله درصد Wear level بالا میره. اما تا 98% که شارژ شد از برق کشیدم آخ نگفت طفلک. شمام حواستون به این موضوع باشه به این مشکل دچار نشید. در صورتی که شنیده بودیم باتری رو تا فول شارژ کامل ،شارژر رو ازش جدا نکنید. تو دنیای لنوو با پدیده های نو ظهور عجیب و غریبی سر کله خواهید زد . قوانین اثبات شده بشری اینجا به حالت تعلیق درمیان هیچ حتی بر عکسش هم جواب میده . یا علی

دوست عزیز متوجه موضوع شما شدم .

من بحثم این بود بیشتر دوستان میان می گن لپ تاپ رو به مدت طولانی توی شارژ نگه می دارن واسه دانلود که آیا ضرری داره با توجه به اینکه باطری جدا نمی شه ؟ منم توی پستم گفتم توی پریز بودن خیر مشکلی ایجاد نمی کنه لینک هم گذاشتم . با عکس هم ثابت کردم یه آدم بیکاری مثل من که لپ تاپش 24 ساعت تو برقه بعد از 7 ماه و بعد از 130 ساعت کار با لپ تاپ هنوز روی 0 % هستش
    در مورد شارژ و دشارژ حق با شماست ( نترس گل معمولیه !!!!! )
    Last edited by Public Enemy; 23-09-2013 at 01:28.

13. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •