تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 457 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز

من چندسالی هست که از Comodo Internet Security استفاده میکنم و با انجام تنظیمات همین تاپیک، مشکلی باهاش نداشتم،
    تا اینکه چند روز پیش یه ویروس اتوران رو از فلش مموری شناسایی نکرد!!!
    درصورتی که همون فلش مموری رو توی سیستم دیگه با nod32 اسکن کردم که ویروس رو شناسایی و پاسازی کرد.
    دوست عزیز این ویروس رو میتونید در یک فایل فشرده قرار بدید و با رمز اینجا بزارید ؟ تا این ویروس بررسی بشه .

و اینکه هیچ انتی ویروسی 100 درصد نیست منم یه بار با کمودو ویروسی شده بودم . شما باید خودتون رعایت کنید هر فلشی رو به کامپیوتر نزنید .

یک پیشنهاد کوچیک هم میتونم بکنم اینه که نرم افزار مالوربایت رو دانلود کنید و نصب کنید . توجه کنید از نسخه رایگانش استفاده کنید ک ریال تایم ندشته باشه یعنی حتی تریال 30 روزش هم فعال نکنید . فلش ک به کامپیوترت زدی یک بار ا کمودو و یک بار هم با مالور بایت اسکن کن تا خیالت راحت تر باشه

2. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saman1330's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درود
    من چند وقته انتی ویروس کومودو رو نصب دارم و خودش هم انلاین اپدیت میکنه
    میخاستم ببینم نسخه اینترنت سکوریتی رو باید جدا نصب کنم؟چجوریاس؟
    در ضمن این geekbuddy فعاله یه سره میخاد انلاین چک کنه junk پاکسازی کنه و...چند بارم انجام داده(کلن خیلی رو مخه،چل شدم)

سپاس از توجهتون

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دیروز منم اجبارا به خاطر دردرهای اکتیو کردن کاسپر و نورتن کمودو نصب کردم
    برام خیلی جای سوال داره که اینقدر سنگین کار میکرد که سیستمی با 8 گبگ رم و حافظه ssd رو مختل کرده بود یعنی نرم افزار حسابداریمون به زور کار میکرد این تنطیمات خاصی باید روش اعمال بشه یا کلا سنگینه؟

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برام خیلی جای سوال داره که اینقدر سنگین کار میکرد که سیستمی با 8 گبگ رم و حافظه ssd رو مختل کرده بود یعنی نرم افزار حسابداریمون به زور کار میکرد این تنطیمات خاصی باید روش اعمال بشه یا کلا سنگینه؟
    برای من که اصلا احساس نمی شه. خود برنامه سنگینه ولی تاثیر روی بقیه نداره. ضمنا سیستم من ضعیف تر هم هست.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

اين نسخه رايگان با پوليش چ تفاوتي داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال manuch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درود
    در ضمن این geekbuddy فعاله یه سره میخاد انلاین چک کنه junk پاکسازی کنه و...چند بارم انجام داده(کلن خیلی رو مخه،چل شدم)

سپاس از توجهتون
    فکر کنم از طریق خود برنامه بخش about or help بشه بدون نیاز به دانلود حجیم، مستقیم فایروالش رو دانلود کرد. کمی انگلیسی می خواد. بعدش هم جیک بادی زیاد جیک جیک می کنه، حذف کنید!

8. این کاربر از manuch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

همینطور که میدونید نسخه بتای 10منتشر شده و چند وقت دیگه نسخه نهایی هم منتشر میشه.... خبر خوب اینکه یک ویژگی جدید تو این نسخه،قابلیت جدید آنلاین شاپینگ هست که قرار بود برای نسخه پولی باشه، ولی کومودو امروز اعلام کرده که تصمیم گرفته ویژگی آنلاین شاپینگ را برای نسخه رایگان هم قرار بده که خبر بسیار خوشحال کننده ای بود و احتمالا یک ویژگی جدید دیگه که برای حملات man-in-the-middle attack ، با پیش بینی من که تجمیع والکری تو نسخه 10.1 هست؛ بنابراین باید بگم که خبرهای خوبی در راه هست....

10. این کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اين نسخه رايگان با پوليش چ تفاوتي داره؟
    کمودو یا کلا بیشتر انتی هایی ک جدید نصب میکنید تا چند روز اول سیستم رو سنگین میکنن به علت اسکن های خودکار و... و بعد از چند روز بسیار روان تر از قبل میشه اما درکل کمودو کمی انتی سنگینی هست اما نه اونقدر ک بخواد اذیت کنه

فرق نسخه پولی و رایگان کمودو زیاد نیست . یکیش اینه ک نسخه پولی 500 دلار سیستم شمارو بیمه میکنه ک بدرد ایرانی ها نمیخوره . یعنی اگ با وجود کمودو مثلا دچار ویروس باجگیر شدین یا هر ویروس دیگ کمودو 500 دلار به اون فرد بابت خسارت میده . دومین فرقش هم پشتیبانی انلاین 24 ساعته هست ک اگ نسخه رایگان داشته باشید ازش بی بهره هستید.

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود

سپاس از توجهتون
    پیشنهاد میدم geekbuddy رو پاک کنید بدرد نسخه رایگان نمیخوره .

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

دوست عزیز این ویروس رو میتونید در یک فایل فشرده قرار بدید و با رمز اینجا بزارید ؟ تا این ویروس بررسی بشه .

و اینکه هیچ انتی ویروسی 100 درصد نیست منم یه بار با کمودو ویروسی شده بودم . شما باید خودتون رعایت کنید هر فلشی رو به کامپیوتر نزنید .

یک پیشنهاد کوچیک هم میتونم بکنم اینه که نرم افزار مالوربایت رو دانلود کنید و نصب کنید . توجه کنید از نسخه رایگانش استفاده کنید ک ریال تایم ندشته باشه یعنی حتی تریال 30 روزش هم فعال نکنید . فلش ک به کامپیوترت زدی یک بار ا کمودو و یک بار هم با مالور بایت اسکن کن تا خیالت راحت تر باشه
    خیلی ممنون از پاسختون
    خوب قطعا نمیشه هر فلشی رو به سیستم نزد واسه همین منم همیشه حواسم به فایلای مخفی توی فلش مموری ها هست واسه همین به موقع متوجه این ویروس شدم و سیستمم ویروسی نشد! اون فایل های ناشناس رو هم واسه کومودو فرستادم ولی الآن ندارمشون که اینجا بزارم و دوستان هم تست کنن...
    مشکل اصلی من اون نتیجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود (نتیجه 60 از 340) که میخوام ببینم چطور میتونم امنیتم رو تا حد قابل قبول بالا ببرم! این نتیجه درحدی نگرانم کرد که یه لحظه به سرم زد بعد از چند سال برگردم سراغ nod32 !!!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که قرار بود فایل تنظیمات خودشونو تو تاپیک قرار بدن که خبری نشد! البته فک کنم خیلی سرشون شلوغه که کلا به تاپیک سر نمیزنن...

دو ماهی هست که یه مشکل دیگه هم با کومودو پیدا کردم (فک کنم بعد از یکی از آپدیتهای کومودو شروع شد!) که بعضی مواقع یه تداخل بین explorer.exe و کومودو پیش میاد! مثل اینکه اکسپلورر میخواد به حافظه کومودو دسترسی پیدا کنه که کومودو اجازه نمیده و باعث میشه اکسپلورر بسته بشه! توی فروم کومودو گفته بودن که احتمالا نصب یه برنامه باعث شده این اتفاق بیوفته ولی من ویندوز رو عوض کردم و غیر از درایورها هیچ چیزی نصب نکردم (این ویندوز و درایورها رو چند ساله استفاده میکنم و مشکلی نداشتن) که باز اون اتفاق افتاد!!!
    اگه دوستان راه حلی واسه این مشکل داشتن ممنون میشم راهنمایی کنن...

باز هم ممنونم...
    Last edited by " M e H r D a D "; 30-07-2016 at 21:36.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •