تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 720 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.کسی فیلم سه بعدی جدیدا ندیده که ارزش داشته باشه ما هم ببینیم؟اگر هست معرفی کنید.منکه تا حالا تو این جندتایی که دیدم آواتار از همه بهتر بوده.بقیه میشه گفت معمولی بوده.فیلم SANCTUM هم دیدم،اونکه با توجه به اینکه فیلم همش تو غار بود زیاد با دو بعدی فرقی نداشت.صحنه های تاریکی داشت.
    به نظرم فیلم هایی که فیلتر هایی تیره برای اونها استفاده میشه اصلا مناسب سه بعدی نیست.
    من تو فروشگاه مقصدنهایی 5 رو 1قسمت هاییشو دیدم باحال بود البته فیلم دیگه ای ندیدم. شما دیدید؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

نه خودم بودم که تعریف کردم سیامک جان!
    نه جای دیگه ای این مشکل رو ندارم و توی صحنه های سریع مثل بنز عمل میکنه
    فقط توی مورد منوها که گفتم اینجوریه
    فقط یه دلیل میتونه داشته باشه(شوخی) اونم اینکه ایکس باکس سرعتش بشدت بالاتر از 600 هرتز این لاکرداره و این VT30 نمیکشه آخه ایکس باکسه PS3 نیست که (یکم فن بازی بچه گانه)
    راستش نمیدونم علتش چیه اولم فکر کردم شاید افکت باشه تا اینکه این دوستمون اشاره کرد و منم تایید کردم
    اگه افکته واقعا مسخرست
    عزیز یه ایکس باکس بخر حیفه ها؟!
    من اصلا این هاله یا نویز رو تو منو xbox360 ندارمچون من دستگام جیتگه و منوی من با ماله شما فرق داره
    راستی منظورت از منو اون جدیدس که با اپدیت جدید اومده یا اون ورژن قدیمی

اینم یه عکس داغون از منوی جیتگ من که با موبایل گرفتم

راستی منوی PS3 در vt30 فوق العاده عالی نشون میده مخصوصا با تمهای متحرک که ادم فقط میخواد بمونه در منو

3. 2 کاربر از nob2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

راستی منظورت از منو اون جدیدس که با اپدیت جدید اومده یا اون ورژن قدیمی
    نه منو قدیمیه
    در حالت سکون که مشکلی نداره وقتی منو هارو عوض میکنی قاطی میشه
    در کل چیز مهمی نیست اصل داخل بازی هست که ازین جور مشکل ها وجود نداره.

5. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض VT30 بخرم یا نه؟

من بالاخره نفهمیدم این VT30 پاناسونیک ارزش خریدن داره یا نه؟
    یه جایی تو یکی از کاتالوگ های Panasonic خوندم که TV تو ایران و پاکستان فاقد کارکرد های هوشمند هست!

با تمام این اوصاف و برخی گلایه های دوستان راجع به ماندن رد آرم شبکه ها که واقعاً می تونه آزار دهنده باشه با این هزینه و ادعای این که من بهترین TV موجود رو خریدم! خیلی سرد کننده هست.
    و مشکلات و مواردی از این دست، با حدود 3 تا 3/5 میلیون تومان آیا 50 اینچ VT30 ارزش خریدن داره یا نه؟ یا چه گزینه های دیگه ای تو این قیمت ها و 50 اینچ موجود هست!

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

یه جایی تو یکی از کاتالوگ های Panasonic خوندم که TV تو ایران و پاکستان فاقد کارکرد های هوشمند هست!

با تمام این اوصاف و برخی گلایه های دوستان راجع به ماندن رد آرم شبکه ها که واقعاً می تونه آزار دهنده باشه با این هزینه و ادعای این که من بهترین TV موجود رو خریدم! خیلی سرد کننده هست.
    و مشکلات و مواردی از این دست، با حدود 3 تا 3/5 میلیون تومان آیا 50 اینچ VT30 ارزش خریدن داره یا نه؟ یا چه گزینه های دیگه ای تو این قیمت ها و 50 اینچ موجود هست!
    در اینکه VT30 یکی از بهترین های بازار هست شکی نیست
    اما به عنوان یه راهنمایی مختصر :
    شما برو در یه فروشگاهی که VT30 رو در کنار یه ال ای دی کار درست( سونی سری NX یا HX ، شارپ سری کواترون یا سامسونگ سری D7XXX or D8XXX)بذاره و برات یه تصویر رو همزامان پخش کنه اونوقت ببین از تصویر و رنگ و لعاب کدومش خوشت میاد(نور فروشگاه هم نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم)
    اگه vt30 بهتر بود که معلومه VT30 بخر
    اگه واست فرقی نداشت باز VT30 بخر چون از لحاظ های دیگه قطعا از ال ای دی سر تره
    اگه رنگای VT30 بدلت نبود یا حس کردی کمی مات و کدر هست و روشنایی ال ای دی رو نداره و این مسئله واست آزار دهندست دیگه تامل نکن و نیازی نیست برگردی اینجا و باز مشورت بگیری همونجا به فروشنده بگو تا گرون نشده اون LED رو بهت بده بخر بیار خونه و حالشو ببر.
    Last edited by arash_a59; 15-01-2012 at 15:55.

8. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان چه نوع از MKV ها رو St30 اجرا میکنه؟( کدک باید چی باشه)غیر از mkv دیگه چه فرمتی میاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در اینکه VT30 یکی از بهترین های بازار هست شکی نیست
    اما به عنوان یه راهنمایی مختصر :
    شما برو در یه فروشگاهی که VT30 رو در کنار یه ال ای دی کار درست( سونی سری NX یا HX ، شارپ سری کواترون یا سامسونگ سری D7XXX or D8XXX)بذاره و برات یه تصویر رو همزامان پخش کنه اونوقت ببین از تصویر و رنگ و لعاب کدومش خوشت میاد(نور فروشگاه هم نه خیلی زیاد باشه نه خیلی کم)
    اگه vt30 بهتر بود که معلومه VT30 بخر
    اگه واست فرقی نداشت باز VT30 بخر چون از لحاظ های دیگه قطعا از ال ای دی سر تره
    اگه رنگای VT30 بدلت نبود یا حس کردی کمی مات و کدر هست و روشنایی ال ای دی رو نداره و این مسئله واست آزار دهندست دیگه تامل نکن و نیازی نیست برگردی اینجا و باز مشورت بگیری همونجا به فروشنده بگو تا گرون نشده اون LED رو بهت بده بخر بیار خونه و حالشو ببر.
    ممنون دوست گرامی.
    من کلاً از رنگ و لعاب پلاسما خوشم می آد.
    از طراحی جذاب ظریف VT30 هم همینطور.
    سامسونگ هم کلاً دوست ندارمش
    سونی فکر کنم "50 نداره اما "55 خیلی گرون می شه.
    شارپ رو خیلی نمی شناسم.
    من چند سال یه CRT WEGA سونی که تازه چند روزه به علت کهولت سن داره مرخص می شه رو داشتم خیلی راضی بودم. رنگ هاش طبیعی بودند مثل LED و LCD رنگ ها رو اغراق آمیز نشون نمی دادند. فکر کنم پلاسما هم همینطور باشه. VT30 رو از نزدیک دیدم خیلی دوست داشتم فقط نگران موندن رد آرم شبکه ها و چیزایی مثل اونم و اینکه نمیشه به اینترنت باهاش متصل شد (به گفته دوستان).

اگر نگرانی من از این آثار رد آرم شبکه ها رو صفحه حل شه، به امید خدا آخر این هفته یا شنبه یه VT30 رو به روم هست.

11. این کاربر از vahid irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه warrio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ما خونه هم پلاسما داربم هم ال ای دی پلاسما از هر نظری سرتره اگه نور خونه کم باشه هم تصویرش براقتره هم کنتراستش بالاتره زاویه دیدش خیلی بهتره تو تصویرای سریعم کم نمیاره بدون هیچ شکی vt30 و st30 بهترین تی وی بازار ایرانه منتها بعضیا بلد نیستن تی ویو درست تنظیم کنن ایراد الکی میگیرن.

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

دوستان چه نوع از MKV ها رو St30 اجرا میکنه؟( کدک باید چی باشه)غیر از mkv دیگه چه فرمتی میاره؟
    من خودمم هنوز نفهمیدم st30 چرا بعضی mkv هارو پخش میکنه بعضیارو نه اگه کسی فهمید به منم بگه.

13. 3 کاربر از warrio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما خونه هم پلاسما داربم هم ال ای دی پلاسما از هر نظری سرتره اگه نور خونه کم باشه هم تصویرش براقتره هم کنتراستش بالاتره زاویه دیدش خیلی بهتره تو تصویرای سریعم کم نمیاره بدون هیچ شکی vt30 و st30 بهترین تی وی بازار ایرانه منتها بعضیا بلد نیستن تی ویو درست تنظیم کنن ایراد الکی میگیرن.
    جناب warrio عزیز میشه تنظیماتی که شما انجام دادید رو باذکر جزئیات اینجا بذارید تا ما هم استفاده کنیم؟

15. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

سلام تو این تاپیک من فکر میکردم اگه اولیتن نفر نباشم که vt30 میخره حداقل نفر دوم باشم که از همه زودتر میخرم ولی به خاطر جابه جایی اخرین نفر شدم دیگه اینقدر تو این تاپیک راجب این tv بحث شده چیزی نمونده که من بخوام بگم ولی حالا برای اینکه عقده ای نشم خیلی کوتاه نظرم رو راجب این tv میگم من موقع خرید حتی نرفتم از نزدیک ببینم تصویرش رو حتی با st30 هم مقایسه نکردم چون میدونستم بهترین tv تو بازار هستش یه راست رفتم این tv رو خریدم بماند بازار به گند کشیدم با قیمت 2850 خریدم که 100 تومان هم کارت جایزه شد 2750 وقتی tv رو روشن کردم اولین چیزی که برام جالب بود تصویر نرمی بود که داشت لازم به ذکر تصویر رو با کابل hdmi از سیور دریم باکس 500 اچ دی میگیرم دومین چیزی حال کردم کیفین رو کانال های hd بود رو کانال های sd هم از نظر من از led ها بهتر عمل میکنه ولی از tv p700x crt پاناسونیکم که مال سال 2004 یه مقدار کیفیت پایین تر که اونم به خاطر سایز ش هم میتونه باشه و... کیفیت رنگها طبیعی و عالی سرغت تو تصاویر متحرک عالی نشون دادن جزییات تو تصاویر hd عالی کنتراست خیلی خوب ولی فکر میکردم بهتر از این باشد در کل بهترین tv تو بازار فعلا همین هستش ولی من خودم باز توقع بالاتری داشتم یه خورده حداقل از نظر کنتراست حرف زیاد بخوام بزنم ولی دوستان همه رو گفتن ببخشید سرتون رو درد اوردم من برای این tv خیلی صبر کردم دلیلشم راضی نکردن من از تمام led ها و پلاسما های قذیمی بود رفت تا 6 سال دیگه اگه عمری باقی موند دوباره tv بخریم منتها این دفعه سایز 65 به بالا هر چبی بزرگتر بهتر فقط پانا
    Last edited by iranmard; 15-01-2012 at 18:08.

17. 6 کاربر از iranmard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •