تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 602 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی ، دقیقا چیزی رو که میخواستم گفتید ، یه جورایی خوبه یه سری مدل که تو بازار تو سطح یه هدفون دیگه هستن حداقل پیشنهاد داده بشن ، شاید مقدور باشه واسه خریدار که بتونه تهیه کنه ، مطمئنا هدفون بهتر از 630 هم هست و چه بسا خریدار از صدای 630 اصلا راضی نباشه که دوستان بهش پیشنهاد میدن ! بهتره در کنار پیشنهاد دو سه مورد از خصوصیات هدفون هم گفته بشه ، شاید تو تصمیم خریدار کمک کنه . . گاهی اوقات پیشنهاد یه هدفون بهتر باعث میشه خریدار پا به دنیای هدفون های شخصی تر و حرفه ای تر بزاره ، پس چه خوبه که از اول هدفون بهتر رو انتخاب کنه . . .
    ذوست عزیز یه نکته ای رو باید در نظر بگیرین
    که من نوعی اگر بخوام هدفونی رو توی رنج 200 هزار تومان به شما معرفی کنم
    دو حالت داره
    1.باید خودم صداشو شنیده باشم
    2.باید شخصی معتبر صدای اون رو شنیده باشه و بررسی کرده باشه
    خودم صداش رو شنیده باشم خوب یا باید خودم داشته باشم یا دوستی از من داشته باشه یا توی فروشگاهی تست کرده باشم
    اینکه خودم داشته باشم:
    معمولا تعداد هدفونهای که یک شخص داره محدوده
    مثلا یه شخص که همه ی هدفونهای رده ی 100 هزار تومان بازار ایران رو نخریده(چون اصلا منطقی نیست)
    مدلهایی که اطرافیان هم دارند به همین دلیل محدوده
    در مورد فروشگه هم که خوب این مورد توی ایران تقریبا پیش نمیاد که هدفون مخصوصا in ear رو دمو کنند.
    در مورد ریوییوها هم مدلهای موجود توی ایران با مدلهای موجود توی دنیا به شدت متفاوته پس از نمونه های توی ایران به سختی میشه بررسی معتبر خارجی پیدا کرد.
    پس مجبور میشیم از مدلهای اندکی که صداش رو شنیدیم توصیه کنیم
    و وقتی یک مدل خوبی مثل ep630 هست طبیعیه که انتخاب اول برای خرید هر شخص باشه
    ایا ep630 بهترین ارزش رو در مقابل قیمتش داره؟
    این سوال رو فقط کسی میتونه جواب بده که تک تک ایرفونهای این رده ی قیمتی رو به دقت بررسی کرده باشه(من همچین کسی رو نمیشناسم)

2. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا ببخشید من پا برنه می پرم وسط حرفتون
    ولی من با این حرفتون مخالفم
    به نظر من برای لذت بردن از موسیقی به هیچ کدوم اینها احتیاج نیست
    یه جفت گوش میخواد و یه هدفون 20 هزار تومنی یا یه اسپیکر 40 هزار تومنی
    ایا برای لذت بردن از موسیقی واقعا باید پاخ فرکانسی هدفونمون عالی باشه یا ساند اسیج وسیع باشه یا .....
    خیلی وقتا ممکنه یه اهنگ با اسپیکر گوشی موبایل هم پخش بشه ولی انسان بتونه از اون موسیقی لذت ببره
    شما منظور دوستمون رو نگرفتید ، فرض بر اینکه شما میخواید برید سفر ، خب حالا با پراید لذت بخشه یا با جنسیس ؟ هدف سفر هست ولی ایا وسیله تو لذت بیشتر موثر نیست ؟ درسته با پراید هم میری سفر و از مناظر لذت میبری ولی خستگی راه و اون لذت رانندگی در طول سفر مسلما به وسیله مربوط میشه . . . شما حالا اهنگ مورد علاقتون رو با اسپیکر گوشی گوش کنی بیشتر لذت میبری یا با یه هدفون حرفه ای ؟ مسلمه خب . . .

ذوست عزیز یه نکته ای رو باید در نظر بگیرین
    که من نوعی اگر بخوام هدفونی رو توی رنج 200 هزار تومان به شما معرفی کنم
    دو حالت داره
    1.باید خودم صداشو شنیده باشم
    خودم صداش رو شنیده باشم خوب یا باید خودم داشته باشم یا دوستی از من داشته باشه یا توی فروشگاهی تست کرده باشم
    اینکه خودم داشته باشم:
    معمولا تعداد هدفونهای که یک شخص داره محدوده
    مثلا یه شخص که همه ی هدفونهای رده ی 100 هزار تومان بازار ایران رو نخریده(چون اصلا منطقی نیست)
    مدلهایی که اطرافیان هم دارند به همین دلیل محدوده
    در مورد فروشگه هم که خوب این مورد توی ایران تقریبا پیش نمیاد که هدفون مخصوصا in ear رو دمو کنند.
    در مورد ریوییوها هم مدلهای موجود توی ایران با مدلهای موجود توی دنیا به شدت متفاوته پس از نمونه های توی ایران به سختی میشه بررسی معتبر خارجی پیدا کرد.
    پس مجبور میشیم از مدلهای اندکی که صداش رو شنیدیم توصیه کنیم
    و وقتی یک مدل خوبی مثل ep630 هست طبیعیه که انتخاب اول برای خرید هر شخص باشه
    ایا ep630 بهترین ارزش رو در مقابل قیمتش داره؟
    این سوال رو فقط کسی میتونه جواب بده که تک تک ایرفونهای این رده ی قیمتی رو به دقت بررسی کرده باشه(من همچین کسی رو نمیشناسم)

بابت اینکه پاسخ میدید و نظرتون رو بیان میکنید ممنون
    خب یعنی ما الان هدفونی نداریم که تو ایران باشه و هیچ بررسی ازش نشده باشه ؟ دیگه شما که دستتون تو کاره چرا این حرف رو میزنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این توصیفات شما خب پس کسی نمیتونه یه هدفون دیگه رو تجربه کنه که ! ! منظورم اینه خب با این وصف همه 630 میخرن پس کی میره مدلای دیگه رو بخره ، وقتی شما و دیگران هدفون دیگه ای رو حتی تست هم نکردید چطور میتونید راجع به اون نظر بدید ؟ شاید یه هدفون از برند دیگه از 630 خیلی بهتر باشه و کسی هم اونو تا حالا تست نکرده ! من تو صفحه های قبل خونده بودم که یکی از دوستانی که مدل 630 رو داشته اصلا از صداش راضی نبوده خب پس حداقل یکی پیدا شده که از صدای این هدفون با اون مشخصاتش ایراد گرفته ، خب این میتونه یه مورد باشه واسه پیشنهاد یه هدفون دیگه در کنار این هدفون . . .
    Last edited by k.pax; 18-12-2013 at 13:25.

4. 2 کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما منظور دوستمون رو نگرفتید ، فرض بر اینکه شما میخواید برید سفر ، خب حالا با پراید لذت بخشه یا با جنسیس ؟ هدف سفر هست ولی ایا وسیله تو لذت بیشتر موثر نیست ؟ درسته با پراید هم میری سفر و از مناظر لذت میبری ولی خستگی راه و اون لذت رانندگی در طول سفر مسلما به وسیله مربوط میشه . . . شما حالا اهنگ مورد علاقتون رو با اسپیکر گوشی گوش کنی بیشتر لذت میبری یا با یه هدفون حرفه ای ؟ مسلمه خب . . .

بابت اینکه پاسخ میدید و نظرتون رو بیان میکنید ممنون
    خب یعنی ما الان هدفونی نداریم که تو ایران باشه و هیچ بررسی ازش نشده باشه ؟ دیگه شما که دستتون تو کاره چرا این حرف رو میزنید :

با این توصیفات شما خب پس کسی نمیتونه یه هدفون دیگه رو تجربه کنه که ! ! منظورم اینه خب با این وصف همه 630 میخرن پس کی میره مدلای دیگه رو بخره ، وقتی شما و دیگران هدفون دیگه ای رو حتی تست هم نکردید چطور میتونید راجع به اون نظر بدید ؟ شاید یه هدفون از برند دیگه از 630 خیلی بهتر باشه و کسی هم اونو تا حالا تست نکرده ! من تو صفحه های قبل خونده بودم که یکی از دوستانی که مدل 630 رو داشته اصلا از صداش راضی نبوده خب پس حداقل یکی پیدا شده که از صدای این هدفون با اون مشخصاتش ایراد گرفته ، خب این میتونه یه مورد باشه واسه پیشنهاد یه هدفون دیگه در کنار این هدفون . . .
    از متن اینجوری هم میشه برداشت کرد که من برداشت کردم
    لازمه ی لذت یا لذت بیشتر؟
    حالا در هر صورت خود اقا سالار میان منظورشون رو میگن
    شاید هم من اشتباه متوجه شدم و حق با شماست
    در مورد لینکهایی که دادید اگر پست من رو با دقت بخونید متوجه میشید منظورم چی بود

با توجه به افرادی که من میشناسم فقط لینک اول شما شخصی هست که من میشناسمش و میتونم بهش اعتماد کنم
    نمیشه که به هر شخصی که هدفون خودش رو بررسی کنه اعتماد کرد(نمونه های زیادی از اشتباه این افراد هست)
    که توی اون لینک هم شاید حدود 10 15 تا هدفون داخل ایران دیده میشه(اون هم در رنج قیمتهای مختلف)
    شاید یه هدفون از برند دیگه از 630 خیلی بهتر باشه و کسی هم اونو تا حالا تست نکرده ! من تو صفحه های قبل خونده بودم که یکی از دوستانی که مدل 630 رو داشته اصلا از صداش راضی نبوده خب پس حداقل یکی پیدا شده که از صدای این هدفون با اون مشخصاتش ایراد گرفته ، خب این میتونه یه مورد باشه واسه پیشنهاد یه هدفون دیگه در کنار این هدفون . . .
    منم دقیقا همین نظر رو دارم و همین رو گفتم
    ولی شاید
    (ضمن اینکه دوستان مدلهایی از پاناسونیک مثل hje350 رو هم پیشنهاد میدن)
    وقتی شما و دیگران هدفون دیگه ای رو حتی تست هم نکردید چطور میتونید راجع به اون نظر بدید ؟
    من نمیتونم در مورد اون نظر بدم هیچوقت هم نظر ندادم
    شما میگی چه هدفونی خوبه من میگم x حالا شاید y بهتر باشه ولی من صداشو نشنیدم ریسکه برای خودش تا هدفونی که جواب پس داده
    یکی گفته ep630 خوب نبوده 100 تا هم هستند که میگن خوب بوده
    من نوعی خودم هم شنیدم میگم خوبه صداش
    اگر یه کمی خودتون رو بزارید جای کسی که دار مشاوره میده کاملا متوجه می شین
    شاید هیچکس برای مشاوره دادن عالی نباشه ولی بالاخره باید یکی باید مشاوره بده دیگه
    حالا شما از من یک هدفون در رده ی 50 تومن میخوای:
    1.میتونم بهت بگم من تمام هدفونهای 50 تومنی بازار ایران رو تست نکردم که بتونم نظر قطعی در این مورد بدم
    2.میتونم بهت یه هدفون پیشنهاد بدم که توی اونایی که گوش دادم از همه بهتر بوده
    به نظر شما کدومش بهتره و کار شما رو راه میندازه؟
    موفق باشید.
    Last edited by t-jays; 18-12-2013 at 18:09.

6. 5 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه k.pax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من نمیتونم در مورد اون نظر بدم هیچوقت هم نظر ندادم
    شما میگی چه هدفونی خوبه من میگم x حالا شاید y بهتر باشه ولی من صداشو نشنیدم ریسکه برای خودش تا هدفونی که جواب پس داده
    یکی گفته ep630 خوب نبوده 100 تا هم هستند که میگن خوب بوده
    من نوعی خودم هم شنیدم میگم خوبه صداش
    اگر یه کمی خودتون رو بزارید جای کسی که دار مشاوره میده کاملا متوجه می شین
    شاید هیچکس برای مشاوره دادن عالی نباشه ولی بالاخره باید یکی باید مشاوره بده دیگه
    حالا شما از من یک هدفون در رده ی 50 تومن میخوای:
    1.میتونم بهت بگم من تمام هدفونهای 50 تومنی بازار ایران رو تست نکردم که بتونم نظر قطعی در این مورد بدم
    2.میتونم بهت یه هدفون پیشنهاد بدم که توی اونایی که گوش دادم از همه بهتر بوده
    به نظر شما کدومش بهتره و کار شما رو راه میندازه؟
    موفق باشید.
    حرفاتون کاملا درسته ، بله منم موافقم اون چیزی که امتحانشو پس داده خب مسلما باید پیشنهاد بشه . . . دوستان فکر نکنید که من 630 رو تایید نمیکنم و میگم خوب نیست ، کلا هدف من از بیان تمام این نظرات و حرفام اینه که گاهی بعضی از دوستان این هدفون رو تا رنج 120-30 تومن هم پیشنهاد میدن که واسه من جای سوال داشت . . .

نمیخوام خیلی رو این مورد تاکید و تکرار کنم و با این جمله به حرفام خاتمه میدم :

EP630 رو از اول یکی تست کرده و از صدای این هدفون خوشش اومده و تو سطحی بوده که با توجه به قیمتش ارزش خرید خوبی داره و جوابگوی اکثر نیازها هست و همین باعث ترویجش شده و همه گیر شده ؛ اما از اول که اینقدر طرفدار نداشته ، خب پس هدفون هایی که تازه وارد بازار میشن هم جای این پیشرفت رو دارن . .

با تشکر از تمامی دوستانی که وقت گذاشتن تا از صحبتها و نظراتشون استفاده کنم

8. 2 کاربر از k.pax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه ایرفون sony xba 10 خریدم واسه موبایلم. اگه به کامپیوتر وصلش کنم به علت قوی تر بودن کارت صدا مشکلی واسش پیش نمیاد؟ یا به کارت صدا حرفه ای وصلش کنم؟
    ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان من یه ایرفون sony xba 10 خریدم واسه موبایلم. اگه به کامپیوتر وصلش کنم به علت قوی تر بودن کارت صدا مشکلی واسش پیش نمیاد؟ یا به کارت صدا حرفه ای وصلش کنم؟
    ممنون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نه مشکلی به وجود نمیاد. البته سعی کنین بیش از حد صدا رو زیاد نکنین.
    جدا از اون مسائل که به گوشتون آسیب می زنین. هدفون ها یک حداکثر توان ورودی دارن و براساس اون یک حداکثر بلندی صدا، به این طریق که اگر به اون مرز برسین، و ولوم دستگاه رو بالا ببرین، صدای هدفون بلندتر نمی شه و به جاش تغییرات بعضاً ناخواسته ایی توی صدای هدفون بوجود میاد که در بلند مدت احتمالاً به هدفون آسیب می رسونه. البته قبل از اون به گوش شما آسیب می رسونه.

11. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ursamajor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    یه چند وقتیه که بجز تشکر کار مفید دیگه ای تو این تاپیک انجام ندادم. دلم می خواد چندتا ریویو بزارم ولی نمیدونم چرا اصلا حسش نیست. کلا این روزا حس هیچ کاری نیست

خب بگذریم.
    یک راهنمایی می خواستم برای یکی از دوستام. دوستم دنبال هدفون فول سایز هست برای گوش دادن به موزیک و آهنگ سازی. سبک هم فقط الکترونیک.
    تنها هدفون مناسبی که تا حالا داشته ep630 بود که در توصیفش میگفت: "بیس بنظرش خوبه. مید هم خوبه و می پسنده. های هم خوبه و اذیت نمیکنه. ولی بنظرش وقتایی که موزیک شلوغ میشه هدفون کم میاره و نمیتونه تمام پتانسیل موزیک رو به نمایش بزاره."
    بودجه هم بین 300 تا 400 می خواد هزینه کنه.
    حالا با این اوصاف بنظرتون چی براش مناسبه؟

Last edited by ursamajor; 19-12-2013 at 13:05.

13. این کاربر از ursamajor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اقا ببخشید من پا برنه می پرم وسط حرفتون
    ولی من با این حرفتون مخالفم
    به نظر من برای لذت بردن از موسیقی به هیچ کدوم اینها احتیاج نیست
    یه جفت گوش میخواد و یه هدفون 20 هزار تومنی یا یه اسپیکر 40 هزار تومنی
    ایا برای لذت بردن از موسیقی واقعا باید پاخ فرکانسی هدفونمون عالی باشه یا ساند اسیج وسیع باشه یا .....
    خیلی وقتا ممکنه یه اهنگ با اسپیکر گوشی موبایل هم پخش بشه ولی انسان بتونه از اون موسیقی لذت ببره
    بله خواهش میکنم , ولی خوب در این صورت طراحی و ساخت این همه هدفون متفاوت با هزینه های متفاوت (و همچنین محصولات صوتی متفاوت) برای چیه ؟و حتی وجود فرومهای مثل اینجا برای چی خواهد بود؟
    بنظر من خرید هدفون مثل خرید بلیت اجرای اپرا میمونه, صندلیها و جایگاهای متفاوت با اجاره های متفاوت , هر چقدر نزدیک به محل اجرا و کانون و اوج موسیقی باشیم مبلغ بیشتری هم باید پرداخت کنیم.و بجرات میگم کسانی که نزدیک ترن روح موسیقی رو میتونن درک کنن.موسیقی فقط شنیدن فرکانسهایی که میشنویم نیست.فرکانسهایی هستن که با گوش نمیشه شنید ولی کاملا رو پوست و موی فرد تاثیر میزارن که صندلیهای پشتی و دورتر هیچ وقت احساس نمیکنن.
    پخش جزییات با هدفون هم شبیه همین مثال هست ,تفاوت خیلی زیادی هست بین (نگاه کردن و دیدن) و( گوش کردن و شنیدن).
    حالا میشه با هدفون 20 تومنی از کورسوی موسیقی لذت برد و یا با یک هدفون hifi از دریای جزییات و نزدیک ترین حالت به اجرای زنده.

15. 5 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر شما تو قیمت 40-50 تومن چه هدفونی میشه گرفت ؟ می خوام بیس خوبی داشته باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

k44,hd202 کدومش واسه راک و متال بهتر جواب میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •