دوست عزیز سیمکارت شما که باهاش 4G رو گرفتین ایا روی چیپش اون نقطه کوچیکرو داره؟
دوست عزیز سیمکارت شما که باهاش 4G رو گرفتین ایا روی چیپش اون نقطه کوچیکرو داره؟
دوست عزیز
اون نقطه روی سیم کارت هیچ ارتباطی با 4G بودن سیم کارت ندارد.
بله برای من روی سیم کارت اون نقطه رو داره. 3 صفحه قبل عکس سیم کارت خودم رو گذاشتم می تونید برید مشاهد کنید.
من الان سیم کارت 4G یوسیم همراه اول دارم ولی اصلاً نقطه ای روش نداره، پس خواهشاً به اون نقطه حساس نباشید چون هیچ ارتباطی نداره.
1. من سیم کارت دائمی دارم و سیم کارتم رو تعویض نکردم و همون سیم کارتی هست که سال 91 گرفتم.
2. دوستان من تا الان 3تا تست از سرعت گذاشتم اگر صفحات قبل رو ببینید قابل مشاهده است. اولی در نمایشگاه و دو عکس بعدی همین امروز صبح. سرعت دانلود نهایتاً به 20 Mbps می رسد.
سیم کارت بنفش: رایتل
سیم کارت آبی: Usim LTE : همراه اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Majidson; 30-09-2015 at 15:13.
من در تاپیک همراه اول هم پرسیدم کسی از دوستان اگه سیم کارت اضافه 4G همراه اول داره و میخواد بفروشتش ممنون میشم اطلاع بده ب بنده.....
سلام دوستان. در تبریزهم 4g رایتل امروز قابل دریافت شد. با گوشی دوستم تست گرفتیم تا 60 مگا بیت هم سرعت داد. سیم کارتش هم مال 3 سال قبل است. در یک ثانیه سابتها لود میشود. افرین به رایتل.
Last edited by alibonyadi9393; 30-09-2015 at 15:46.
با زدن همون کد ستاره مربع دوصفریازده مربع در گوشیهای سامسونگ این اطلاعات نشان داده می شود
تست سرور خارج هم گرفتید؟
Last edited by eightskh; 30-09-2015 at 17:19.
به نظر من رایتل از پهنای باند 3G کم کرده وبه 4G اختصاص داده
قبلا با 3G سرعتم به 20 مگ هم میرسید ولی الان حداکثر 12مگ میده.
در بسته های شبانه هم سرعت محدود میشه به 1مگابیت! طوری میشه که سایت باز کردن هم با مشکل مواجه میشه
بله. ولی حجم کم داشتیم تا 45 رفت زود قطع کردیم. واسه خودش غولیه. سرعت خیلی خیلی بالا است.
lte rightel
ساعت تست 5 عصر غرب تهران فضای بسته فقط با یک خط انتن سیم کارت دایمی قدیمی شیشه ای
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 30-09-2015 at 17:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)