من که جواب سوالمو نگرفتم.
مواد صنعتی همدان خوبه یا نه؟
نمیدونم میتونم یه سال دیگه بخونم یا نه.
من که جواب سوالمو نگرفتم.
مواد صنعتی همدان خوبه یا نه؟
نمیدونم میتونم یه سال دیگه بخونم یا نه.
قبلا vahid-p گفته بود که استرس نتایج انتخاب رشته بیشتر هست و .... ! منم با نظرش موافق نبودم و فکر میکردم استرس نتایج اولیه بیشتر باشه ... الان باید بگم که واقعا نتایج انتخاب رشته حس دیگه ای داره ....
پ.ن: دوستان تو این کمتر از 1 ماه باقی مونده چیکار میکنین ؟! .... زمان خیلی کند میگذره ....
امسال می خواستن زودتر هم بدن می دونید که اماده هم بودش ولی اموزش پرورش سوابق رو دیر داد طول کشیدش
دوستان مهلت انتخاب رشته تا چهارشنبه تمدید شده..اما طبق خبر همشهری آنلاین در آدرس زیر مهلت ویرایش فقط تا سه شنبست!!!
این درسته یا فردا هم میشه ویرایش کرد؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب فردام 26مه دیگه عزیزم،تا چهارشنبه ساعت 24 فرصت داریم.(منم یه همچین اشتپی رو تو یه پست کرده بودم)
میخواستم بدونم منظور ایشون از این تناقض گویی چی بوده!سید جلال طباطبایی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مهلت انتخاب رشته کنکور به مدت 3 روز تا ساعت 24 روز چهارشنبه 26 مرداد ماه تمدید شد...
.
.
.
.
معاون سازمان سنجش با اشاره به آغاز مهلت ویرایش کد رشته محلهای انتخابی از فردا دوشنبه، گفت: داوطلبان میتوانند تا روز سه شنبه، 25 مرداد نسبت به تغییر یا افزایش کد رشته محلهای انتخابی اقدام کنند.
جالبه که هر دو جمله در یک خبر عنوان شده..!!
دوست من اشتباهی صورت نگرفته یکی از تاریخها ماله فرصت انتخاب رشته هست و یکی برای فرصت ویرایش اطلاعات انتخاب رشته !!!
اینو تو سایت سنجش وقتی ویرایشو می زنی نوشته:
زمان ويرايش اطلاعات : هرداوطلب در صورت نياز مي تواند فقط يكبار از تاريخ بيست و پنجم مرداد ماه 90 تا بيست و ششم مرداد ماه 90 نسبت به ويرايش اطلاعات (حذف يا اصلاح)انتخاب رشته خود اقدام نمايد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مدرک دانشکاه شهید رجایی معتبره؟کلا دانشگاهش چه جوریه؟
رشته عمران
اتفاقا مثل برق داره میگذره![]()
این همه کار داریم:گواهینامه ،سربازی ، از همه مهمتر عشق و حال ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)