تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 2608 اولاول ... 3163664064124134144154164174184194204264665169161416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 26072

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوست عزیز کرمانشاهی
    اگر در تهران قیمت اینترنت نسبت به شهرستان تا حدودی ارزونتره در عوض هزینه زندگی در جنبه های دیگه چندین برابر شهرهای دیگست

2. 3 کاربر از ICAROOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان تهرانی دو تا سوال
    up و downstream رو روی چند میبندن برای 512؟
    واسه من down رو 576 و up رو 152 بستن(چرا اینقدر آپلود کمه؟)
    سوال دوم،زمان محاسبه برای سرویس از کی حساب میشه؟اولین کانکت یا تاریخ روزی که رانژه شده؟
    سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان کسی تو منطقه مخابراتی شهيد مدنی سرويس گرفته؟
    من ميخوام 1 مگ بگيرم ولی خيلی مشکوکم به کيفيت سرويس..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

خواهشا کسایی که تو تهران مشکل دارن و اعلام میکنن ، مرکز مخابراتشون رو هم بگن چون مرکز تا مرکز خیلی فرق میکنه تو تهران نمیشه همه رو یجور دید!!

6. این کاربر از 20sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان کسی تو منطقه مخابراتی شهيد مدنی سرويس گرفته؟
    من ميخوام 1 مگ بگيرم ولی خيلی مشکوکم به کيفيت سرويس..
    جی شد بالاخره می خوای از فن آوا دل بکنی؟؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان مخابرات تهران سرویس حجمی با سرعتای بالا مثل 1 مگ هم میده ؟ اصلا سرویس حجمی داره مخابرات؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جالبه همتی که مرکز ما توی اجرای قانون و مقررات داره حضرت علی تو صدر اسلام نداشته!! اون موقع که همه 512 میگرفتن حداکثر 256 می داد و حالا که همه جا راحت دارن 1 و 2 میدن نهایت 512 میده. کشته مرده اون تعهدنامه استفاده علمی پژوهشی شون شدم من!!

دوستان مخابرات تهران سرویس حجمی با سرعتای بالا مثل 1 مگ هم میده ؟ اصلا سرویس حجمی داره مخابرات؟
    بله
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آواتورت

10. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما هم انقدر سرعتتون پایین؟ من یه چند روز یه مگ گرفتم ولی خیلی افتضاح. سرعت 30-40 بالاتر نمی ره قطعی هم داره
    می خواستم بدونم اوضاع تهران چطوره؟
    کرج هستم

12. این کاربر از غم زرد بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ملت هم که مطابق معمول صداشون در نخواهد آمد...
    آخه این ملت مفلوکه فلک زده چی کنند ؟! ماکارونی که یه ده سالی توی سبد خرید ملت جا خوش کرده هم گرون شه صداشون در نمی یاد، چه برسه به اینترنت که اصلا نمی دونن چیه !
    اگه هم از کسی توقع داشته باشیم که صدا شون دراد کسی نیست جز همین کاربران اینترنت،
    که درک و فهم مقایسه وضع اینترنت خودش با چهار تا کشور همسایه داره، نه کل ملت.
    اگه کم کاری هست از جانب همین قشره ! چطور وقتی آتش سوزی در یک مدرسه اتفاق می افته یا اعتصاب غذایی صورت میگره کل فیس بوک و وبلاگ ها و ... از خبر هاش پر میشه و عالم آدم میفمن ؟ و آخر هم به نتیجه میرسه ولی آیا تا الان شده ما که کاربران اینترنت که پا مون رو از مصرف کننده ای صرف فرا تر بذاریم و به تولید محتوا درباره این مشکل به پردازیم ؟ ( ما فقط نشستیم یه گوشه و عین پیر زنها غر میزنیم ! :| )
    صد ها نفر این جا پیج های پر ترافیک فیسبوک دارند ولی تا الان شده به این مساله به پردازن ؟
    به نظرم مشکل من و شماییم نه ملت، و مطمئن باشید اگر هم کاری نکنیم وضع اینترنت نه در این دولت نه و در دولت های آینده تغییری نخواهد کرد.

14. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آخه این ملت مفلوکه فلک زده چی کنند ؟! ماکارونی که یه ده سالی توی سبد خرید ملت جا خوش کرده هم گرون شه صداشون در نمی یاد، چه برسه به اینترنت که اصلا نمی دونن چیه !
    اگه هم از کسی توقع داشته باشیم که صدا شون دراد کسی نیست جز همین کاربران اینترنت،
    که درک و فهم مقایسه وضع اینترنت خودش با چهار تا کشور همسایه داره، نه کل ملت.
    اگه کم کاری هست از جانب همین قشره ! چطور وقتی آتش سوزی در یک مدرسه اتفاق می افته یا اعتصاب غذایی صورت میگره کل فیس بوک و وبلاگ ها و ... از خبر هاش پر میشه و عالم آدم میفمن ؟ و آخر هم به نتیجه میرسه ولی آیا تا الان شده ما که کاربران اینترنت که پا مون رو از مصرف کننده ای صرف فرا تر بذاریم و به تولید محتوا درباره این مشکل به پردازیم ؟ ( ما فقط نشستیم یه گوشه و عین پیر زنها غر میزنیم ! :| )
    صد ها نفر این جا پیج های پر ترافیک فیسبوک دارند ولی تا الان شده به این مساله به پردازن ؟
    به نظرم مشکل من و شماییم نه ملت، و مطمئن باشید اگر هم کاری نکنیم وضع اینترنت نه در این دولت نه و در دولت های آینده تغییری نخواهد کرد.
    حرف های شما درسته و منم موافقم

من خودم به شخصه اگه کاری نکردم به خاطر گرفتاری هام بوده

خیلی وقت ها تصمیم گرفتم یه وبلاگ درست کنم ولی نشده یا نصفه کاره رها کردم

ولی یه چیزی هست . اونم اینکه اگر همون ملت فلک زده که ما رو هم به خاک سیاه نشوندن برای همون ماکارونی یه --ی می زدن ، جنابان می فهمیدن که حساب پس دادنی هم هست

اون وقت ما هم اگه اعتراض می کردیم قابل قبول بود

از همه اینها که بگذریم من خودم از دیروز تو فکر نوشتن یه نامه به احمد توکلی ام که توکه سایت داری و اینترنت حالیته یه کاری بکن (نخندین لطفا )

اگه شما هم فکر دیگه ای دارید من خوشحال می شم بشنوم

16. 3 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •