تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 645 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من یه لب تاب گرفتم صفحش 14 اینچه و ویندوز 7 داره.وقتی باهاش بازی میکنم از طرف راست و چپ حدود 5 سانتی خالی و سیاهه و نمیتونه تمام صفحش کنه.تو تنظیمات بازی هم هر چی دستکاری کردم درست نشد.میخواستم ببینم مشکل چیه و میشه درستش کرد؟؟؟مشکل مربوط به ویندوزه؟؟؟چون یکی از دوستامم میگفت اینجوری بود XP نصب کرده بود درست شده بود.راه حلی داره؟؟؟

احتملا لپ تاپ شما sony و wide screen هستش برای حل این مشکل یاید شما res بازی رو نهایت بگذارید

2. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان.من یه لب تاب گرفتم صفحش 14 اینچه و ویندوز 7 داره.وقتی باهاش بازی میکنم از طرف راست و چپ حدود 5 سانتی خالی و سیاهه و نمیتونه تمام صفحش کنه.تو تنظیمات بازی هم هر چی دستکاری کردم درست نشد.میخواستم ببینم مشکل چیه و میشه درستش کرد؟؟؟مشکل مربوط به ویندوزه؟؟؟چون یکی از دوستامم میگفت اینجوری بود XP نصب کرده بود درست شده بود.راه حلی داره؟؟؟
    بله دوسستتون درست میگه تو اکس پی خود به خود فول اسکرین میشه..
    ولی خب این مشکل واسه بازیهای نسبتا قدیمیه که رزولوشن مناسب رو ندارن . و راه حلی نداره چون مشکل از قدیمی بودن بازیه.
    موفق باشید

4. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام
    من یک کارت صدای حرفه ای usb دارم که برقش فقط از usb تامین میشه وهمیشه هم به لپتاپ وصله
    ایا این مشکلی برای لپتاپ یا باطری اون ایجاد نمی کنه؟

ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط amirrasa kateb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بچه ها من دیشب یه vaio خریدم که روش ویندوز سون 64 بیت professional نصبه
    بعد می خواستم یه ویندوز سون 32 بیت ultimate نصب کنم حالا
    1_با هم سریالی که زیرش برای ویندورز نوشته شده می شه ویندوز رو genuine کرد یا حتما باید 32 بیت professional نصب کنم؟
    2_ برای برنامه های خود وایو مثلا valo control panel باید چه کار کنم ؟ می شه از سایت خود سونی دانلودشون کرد؟

نقل قول:
    نوشته شده توسط amirrasa kateb [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من ویندورزو عوض کردم ولی حالا که میرم تو سایت سونی می بینم فقط درایور و نرم افزار برای 64 بیت داره و برای 32 بیت هیچی نداره
    مثلا الان کارت گرافیکو درست ساپورت نمی کنه و توی system rating به گرافیک 1 میده
    و اسکرول و مولتی تاچ تاچ پد رو درست و حسابی ساپورت نمی کنه
    باید چه کارش کنم همون 64 بیتو دوباره نصبش کنم؟

دوستان سلام من هم مشابه همین سوال دوستمونو داشتم فقط من هارد رو کلا پارتیشن بندی کردم حالا چطور میتونم فقط ویندوز را عوض کنم اگه یه 64 بیتی دیگه نصب کنم با genuine ویندوزم به حالت اورجینال تبدیل میشه؟(همون مدل ویندوز قبلی رو نصب کنم)
    دوستان کسی راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه m.shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    متاسفانه باید بگم برای نصب لینوکس همیشه یه درایو جدا و فرمت شده داشته باشی.
    هر چند فرمت اصلی رو خود لینوکس تنظیم می کنه ولی برای شروع کار باید حتما یه درایو خالیه فرمت شده داشتی باشی.
    الان هم راهی نداری جز اینکه درایو سی رو فرمت کنی و بعد پارتیشن بندی کنی و یه درایو به ویندوز بدی و یه درایو هم برای لینوکس.
    موفق باشی
    اگه بازم سؤال داشتی در خدمتم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    الان تنها کاری که باید بکنی اینه که ویندوز رو تعمیر کنی.
    چون اتفاقی که افتاده اینه که استارت آپ ویندوز مشکل پیدا کرده و با ید دیسک ویندوز رو بندازی و از قسمت Repair windows کار رو ادامه بدی و خودش کارا رو انجام میده .
    اگه نتیجه تگرفتی بگو تا بگم چی کار کنی.
    موفق باشی

Created By M.Shahmoradi

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    باید بگم نمی تونی کاری برای درایور های 32 بیتی انجام بدی.
    چون درایور های خود سونی برای 64 فقط امتحان شده و توصیه می کنم از شرکت های بیرون هم احیانا درایوری نگیری چون کار نمی کنن.
    تو می تونی همون 64 بیتی رو نصب کنی و برای استفاده از ویندوز 32 بیتی از نرم افزار VMWare استفاده کنی.
    حالا میخوای با ویندوز 32 بیتی چی کار کنی؟
    اگه مایل بودی یه پیام به این آدرس بده تا در مورد نرم افزاری که گفتم مفصل راهنماییت کنم.
    موفق باشی.

---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

سلام دوست عزیز

نه نگران نباش .
    ولی باید بگم که از همین الان تکلیفتو با خودت معلوم کن که باطری روی لپ تاپت باشه یا نه .
    منظورم اینه که یا برای همیشه باطری رو در بیار یا همیشه پر نگهش دار و بزار روی سیستمت بمونه ؛ البته کار دوم یه حسن هم داره و اون اینه که تحت نواسانات برق بایوس سیستمت خراب نمیشه.
    موفق باشی.

Created By M.Shahmoradi

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من دو سه روز پیش یه vaio s116 خریدم با گارانتی ایران رهجو . یه مشکلی داره . تاچش بعضی موقع ها گیر میکنه تا موقعی هم که دستم رو از روش برندارم هیچ حرکتی نمی کنه . یعنی باید دستم رو بردارم دوباره بذارم تا حرکت کنه . به نظر شما مشکل حادیه ؟ ببرم پیش ایران رهجو؟ ربطی به مولتی تاچ بودنش نداره؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من دو سه روز پیش یه vaio s116 خریدم با گارانتی ایران رهجو . یه مشکلی داره . تاچش بعضی موقع ها گیر میکنه تا موقعی هم که دستم رو از روش برندارم هیچ حرکتی نمی کنه . یعنی باید دستم رو بردارم دوباره بذارم تا حرکت کنه . به نظر شما مشکل حادیه ؟ ببرم پیش ایران رهجو؟ ربطی به مولتی تاچ بودنش نداره؟
    ممنون
    فکر نمیکنم مشکلی باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

فکر نمیکنم مشکلی باشه
    میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی چیز عادی ای هست ؟ آخه هر چند دقیقه یک بار اینجوری میشه . همین الان یه مشکل دیگه هم پیدا کرد . بک لایت کی بردش هم دیگه روشن نمی شه . زنگ زدم ایران رهجو ، گفت یه بار ریکاوری کن شاید از نرم افزار باشه اگه درست نشد بیار . مگه با ریکاوری چیزی عوض می شه ؟ آخه همش 3 روزه خریدمش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •