کجا این موجودات بزرگتر از آژدها هستن ؟
کلا موجودات جدید دانگارد کجا هان ؟
کجا این موجودات بزرگتر از آژدها هستن ؟
کلا موجودات جدید دانگارد کجا هان ؟
اینچا توضیح داده من از همین روش استخراج کردم ... :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه نزدیک ریفتن نیست تو مسیر بین ریفتن و وینترهولد همون جائی که چشمه های اب گرم هست یک gaint هم اونجا هست که یک تابلو اخطار هم جلوش هست که بهش نزدیک نشین ... اونجا چندتا شکارچی تو یکی از حوضچه ها دراز کشیدن البته اصلا کاری بمن نداشتن رفتم بالا سرشون ...
ولی فکر نکنم خود vax بره اونجا.نه نزدیک ریفتن نیست تو مسیر بین ریفتن و وینترهولد همون جائی که چشمه های اب گرم هست یک gaint هم اونجا هست که یک تابلو اخطار هم جلوش هست که بهش نزدیک نشین ... اونجا چندتا شکارچی تو یکی از حوضچه ها دراز کشیدن البته اصلا کاری بمن نداشتن رفتم بالا سرشون ...
اون فکر منظورش یه جا دیگه بوده.
اطراف ریفتن.
خودم دارم اون جا رو می گردم ببینم چی پیدا می کنم.
به به به. میبینم که بچه ها متهد شدن در پیدا کردن این خانوم گمشده![]()
آورین. تا میتونید بگردید اگر چیزی هم پیدا کردید عکس یادتون نره![]()
من که هرچی کشتم چیزی نبود بازم میگردم اگه بود عکس میزارم
میخام خونه بخرم به جز اون خونه 2500 هزار تایی دیگه کجا رو پیشنهاد میکنید میخام آدرس سر راست داشته باشه
اون خونه 5000 تایی هم نباشه:-)
من که چیزی پیدا نکردم.به به به. میبینم که بچه ها متهد شدن در پیدا کردن این خانوم گمشده
آورین. تا میتونید بگردید اگر چیزی هم پیدا کردید عکس یادتون نره
تو شهر های ریفتن-ویندهلم-سلیتود-وایترن-مرخا خونه هست.اصلا وقتی اون همیشه تو فاضلابه چطور وقت می کنه بره تو یه دریاچه!!!!
من که هرچی کشتم چیزی نبود بازم میگردم اگه بود عکس میزارم
میخام خونه بخرم به جز اون خونه 2500 هزار تایی دیگه کجا رو پیشنهاد میکنید میخام آدرس سر راست داشته باشه
اون خونه 5000 تایی هم نباشه:-)
اون که تو وایترن از همهارزونتره اونی هم که تو سلیتوده از همه گرون تره.
اگه قیمت کامل خواستید بگید بزارم.
چه طوری توی ریفتین خونه بخرم 18000 تا پول دارم
دوستان جطوری میشه از بازی عکس گرفت یه کدی هست که اضافه میشه به تنظیمات میشه بگین که با prtsc عکس میگیره
به هیچ کدی نیاز نداره.(حداقل برای من اینجوری هست)دوستان جطوری میشه از بازی عکس گرفت یه کدی هست که اضافه میشه به تنظیمات میشه بگین که با prtsc عکس میگیره
فقط همون دکمه PrtSc رو بزنید بعد گوشه بالای تصویر مینویسه که عکس شما ذخیره شد. بعد عکس هایی که گرفتید داخل پوشه نصب بازی قرار داره.(فرمت ذخیره هم BMP میباشد)
Last edited by god of war 2; 04-09-2012 at 09:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)