میشه بگی چه روزی و چه ساعتی باید برم؟بايد بري كنار ساحل و بطري رو از روي زمين برداري بعدش kai مياد
میشه بگی چه روزی و چه ساعتی باید برم؟بايد بري كنار ساحل و بطري رو از روي زمين برداري بعدش kai مياد
نميدونم چه روزى،ولى فقط بعد از ساعت 8 صبح و قبل از ساعت 6 بعدازظهر در يكى از روزهاى تابستان برو كنار ساحل.
بچه ها یکی کمکم کنه. من کی باید برم ساحل تا بطری رو گیر بیارم؟ شنیده بودم بعد از طوفان ولی من الان هر چی بدون سیو میرم جلو طوفان نمیاد.
در ضمن من اون فرشته ای که تو آبشار هست رو بیدار کردم. اول بهم توت فرنگی قدرتی داد بعد بازم که بهش محصول دادم گفت که تو کسی رو دوست داری منم گفتم آره، بعد گفت فهمیدم. شما میدونین این چه فایده ای داره؟
خوب براي بطري که فکر کنم بايد ازدواج کرده باشي و تابستون باشه(اول صبح بايد بري)
سوال دومت بايد مي رفتي تو حموم گرم تا يه ميمون ببيني که قبلش هم دختري که دوستش داري مياد
باهات حرف مي زنه اون فرشته هم به خاطر تشکر دختر مورد علاقه تو مياره
دوست خوبم گفتم بايد بري هارويست مون رو خودت به ليستش اضافه کني از اين روش
كد مزرعه دار واردش شه به جايي كه نرم افزار نصب شده بورو و فايل codelist رو باز كن و اين كد هايي كه ميخواي رو آخرش قبل از كلمه End كپي كن و بعد از ذخيره كردن نرم افزارو بيار بالا و آخرين نام بازي ميشه هاروست مون و بعد با تيك زدن كد هاتو انتخواب كن براي مثال
#Harvest moon_back to nutrue#SLUS-00975
"Have Blue Feather
8007103C 0021
"Quick Fishing
D0071A3C 0000
80071A3C 0001
سلام دوستان
میشه لینک شبیه ساز PS1 روی کامپیوتر رو یکی بزاره
و توضیح بده
لینکای قبلی همه خراب بود
اینجا لطفا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالهاتونم در این رابطه توی تاپیک زیر بپرسید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
نکته:
-برای حفاظت از گلخانه در مقابل طوفان، سگ خو را در هنگام خواب(شب قبل از طوفان) در گلخانه بگذارید.
-برای دستیابی به آب پاش نامحدود آنرا از دریاچه طبقه ی آخر معدن زمستانی پر کنید.
-برای بدست آوردن توپ بهتر برای سگ، به تپه ی مادر بروید، توپ را از یک طرف پل به طرف دیگر پرت کنید. حدود 100 بار این کار را تکرار کنید سپس توپ را به داخل گودال رودخانه پرت کنید و به مزرعه خود بازگردید. پس از مدتی Won می آید و میتوانید توپ جدید را از او بخرید.( با توپ جدید قلب سگتان زودتر پر میشود)
ببخشید جمله ها یکم کتابی شد.
سلام
من این بازی رو تا 94% تو ps1 بازی کردم بیشتر دمو ها رو هم دیدیم
خونه ی همه هم می تونم برم
اما شهر نرفتم اصلا کارن مریض نشد
4تا برگ پرینت هم بیشتر ندارم
حالا می خوام این بازی رو روی کامپیوتر بازی کنم ولی هیچ کدوم از این برنامه ها اجراش نمی کنه چه کار کنم
حتی اونی که ایکن خود هاروست مون رو داره هم کار نمیکنه
کمک کمک کمک آخه من این بازی رو خیلی دوست دارم
توپ جديدي وجود نداره و اگه سگ رو تو گلخانه بزاري بازم خراب ميشه و يكي از قلبهاي سگت كم ميشه.
به شهر رفتن و مريض شدن كارن فقط يه مشت چرت و پرته كه اين مجله لوحه خانه منتشر كرد.الكي وقتتون رو تلف نكنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)