نه
از توی Setting
About Phone
نوشته
ستینگ هم کلید سمت چپ هوم هست
نه
از توی Setting
About Phone
نوشته
ستینگ هم کلید سمت چپ هوم هست
2.3
روت میترسم بکنم چون ریسکش زیاده. دیروز صبح تا شب باهاش کارکردم باتریش شد76 درصد. شب تا صبح گذاشتم یه گوشه صبح شده بود 33 درصد!! فکر کنم گوشیم شب کاره
ممکنه به خاطر شیم کارت باشه؟
فرمت کنم؟
بعضی موقع ها هم ساعتش تغییر میکنه یعنی خراب میشه. بعضی موقع ها کلا انتن نمیده
یه سوال دیگه اندروید4 به نظرتون بکنم؟
Last edited by jetfire72; 14-07-2012 at 08:03.
تمام اتصالات وایفای و ... قطعه ؟
آخه استند بای غیر ممکنه اینقدر مصرف داشته باشه. باید باطری کالیبره بشه.
روت هم نترسید . خطری نداره.
روت برای آندروید 2.3به صورت زیره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر آرک دارید.
اینم درایور آرکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي خيطه كه پلير گوشي فقط mp3 پخش ميكنه!!!!!!
کی اخه از پلیر گوشی استفاده میکنه
آقا اين پلير گوشي من هروقت آهنگي رو اجرا ميكنه، كنارش ميره عكساي خانوادگي تو گالري رو ميندازه در صورتيكه خود فايل عكس نداره چكار كنم اين كارو نكنه خيلي خيطه...
از پلیر گوشی استفاده نکنید
MX player بریزید
در ضمن. توی مموری فایل های هیدن رو چک کنید
من تقریبا هر بازی با گرافیک بالایی رو روی آرک نصب کردم یا لگ داشت یا وسطش هنگ می کرد.بعضی ها رم اصلا اجرا نکرد.مثل GTA3
یه مشکل دیگمم اینه که وقتی یه برنامه رو می نیمایز می کنم موقعی که میخوام دوباره بازش کنم میره از اول باز میشه!یعنی در عمل می نیمایز نشده بوده اصلا! این چیزیه که من حتی توو سیمبینم ندیده بودم.
چگونه ميشه دوتا آيكون روي صفحه رو عوض كرد آيكون قفل و دوربين چون باز شدن گوشي با دوربين زياد كارائي نداره و ميخوام چيز ديگه اي بذارم
cell standby مربوط به انتن گوشیه نه برنامه ها. سیم کارتم رایتل بود بیشتر موقع ها هم انتن نمیداد حالا ایرانسل انداختم cell standby شده 34% ولی بازم به نظرم بالاست
یه سوال دیگه
PC Companion رو نصب کردم وقتی start رو میزنم میگه باید به اینترنت وصل باشید در صورتی که من به اینترنت وصلم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)