شما تو برگ سفیدتون نوشته پذبرش گرفتین ؟
شما تو برگ سفیدتون نوشته پذبرش گرفتین ؟
حالا اومدیم و ندادن مرخصی تکلیف چیه ؟ مرخصی اولیه دادن 100 درصد نیست. یکیش برادرم که نه اول مرخصی دادن بهشون و نه میان دوره دادن.
دوست عزیز نیرو کم دارند.
در ضمن یک سری شرایط هم داره که خودتون حتما واقفین.
ولی اگر بتونید در ملاقات با رییس نظام وظیفه یه دست خط یا امضا ازش بگیرین(حتی سرهنگ های ارشد همان جا)تاییده تمدید رو بهتون میدن.
یه کم هم فیلم بازی کن.بگو اینجورم و فلان مشکل دارم و از این حرفا.
تو برگه سفيدم نوشته :
نيرو : ستاد فرماندهي سپاه
مركز آموزش : سپاه محمد رسول الله (ص)
گروهبانیکم یا گروهبان دوم. بعضی جاها اموزشی نیرو انتظامی راحت تر هست.
حتما موهاتون رو بزنید و برید مخصوصا اونها که مازاد خو ردن یا جاهای دور افتادن چون احتمالا اگه برید اونجا موی صد نفر رو با یه ماشین میزنن.
نه هيچي در مورد امريه نبود . من از چند نفر سوال كردم گفتن در مورد امريه چيزي نمينويسن . بايد از محلي كه امريه رو گرفتي در مورد پذيرشش سوال كني
اينطور نوشته
نيرو : ستاد فرماندهي سپاه
مركز آموزش : مركز آموزشي شهداي كرمانشاه
Last edited by kingofnight; 14-08-2011 at 10:05.
درست میفرمایید.وقتی اموزشیتون تمام بشه بهتون میگن که امریه هاتون جوره یا نه.
در ضمن برای اطمینان به اداره مربوطه و نظام وظیفه برید و میختون رو محکم بکوبید.
سلام خدمت دوستان عزیز-واقعا ممنون واسه این همه راهنمایی
آقا من یک سوال دارم:
چند تا از دوست های من در تاریخ 1تیر و 1اردیبهشت به خدمت اعزام شدن و هردو هم در 01 تهران بودند.
و هردو هم بعد از رسیدن به پادگان و تحویل گرفتن لباس ها گفته شده بود برید 1هفته دیگه بیاین.
حالا من هم 1شهریور اعزامم همون 01 تهران-از اونجا که دقیقا 9 روز آخر ماه رمضون هم توی همین تاریخ -و شب های قدر-به نظرتون احتمال داره به ما هم بگن بعد عید فطر بیاید؟؟
و در آخرین باری که با دوستام حرف زم گفتن تا تاریخ دقیقا شروع خدمتت مشخص نشده موهاتو نتراش-یعنی اگه گفتن مثلا برید 10 شهریور بیاید واسه همون 10 شهریور بتراش-اول شهریور نیاز نیست-
البته قوانین پادگان های مختلف باهم متفاوت اما دوستان اگر اطلاع دارند ممنون میشم بهم بگید و راهنماییم کنید-
آخه نتایج ارشدم 7شهریور میاد!![]()
من از طریق پزشکی نتونستم تمدید کنم. کلا فکر نکنم به این سادگی ها باشه. شما اگر پارتی پیدا کنی خیلی راحت کارت رو انجام میدن.
سلام خدمت دوستان عزیز-واقعا ممنون واسه این همه راهنمایی
آقا من یک سوال دارم:
چند تا از دوست های من در تاریخ 1تیر و 1اردیبهشت به خدمت اعزام شدن و هردو هم در 01 تهران بودند.
و هردو هم بعد از رسیدن به پادگان و تحویل گرفتن لباس ها گفته شده بود برید 1هفته دیگه بیاین.
حالا من هم 1شهریور اعزامم همون 01 تهران-از اونجا که دقیقا 9 روز آخر ماه رمضون هم توی همین تاریخ -و شب های قدر-به نظرتون احتمال داره به ما هم بگن بعد عید فطر بیاید؟؟
و در آخرین باری که با دوستام حرف زم گفتن تا تاریخ دقیقا شروع خدمتت مشخص نشده موهاتو نتراش-یعنی اگه گفتن مثلا برید 10 شهریور بیاید واسه همون 10 شهریور بتراش-اول شهریور نیاز نیست-
البته قوانین پادگان های مختلف باهم متفاوت اما دوستان اگر اطلاع دارند ممنون میشم بهم بگید و راهنماییم کنید-
آخه نتایج ارشدم 7شهریور میاد!
ببخشید که دوباره تکرار کردم ! اخه به شدت منتظر جواب این سوالم.....
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)