بیشترین امار بازیکن رو داره تو بازی های MOBA ...به علاوه اینکه فرق فاحشش با دوتا Meta ثابت بازی هست...بازی رو فکر میچرخه نه هیرو.
بیشترین امار بازیکن رو داره تو بازی های MOBA ...به علاوه اینکه فرق فاحشش با دوتا Meta ثابت بازی هست...بازی رو فکر میچرخه نه هیرو.
به نظرم حرف چرتی گفته حالا تو ایران اینجوری سن پایین مثلا 12 سال میاد بازی میکنه ولی یک نگاه به مسابقات بکنن سن ببین چقدر
Last edited by Fusi0n; 20-05-2013 at 17:53.
الان یک گیگ تموم شد و نوشته applying patches ولی بازم داره دانلود می کنه و هیچ پچی اپلای نشده هنوزکلا داستانیه آپدیت این گیم
در این که بازی هیچ ربطی به سن نداره و خیلی قشنگه هیچ شکی نیست و MOBA اتفاقا برای سن پایین تر ها کمتر پیشنهاد میشه !
ولی جمله آخرتون برای من طرفدار دوتا(و دوتا2) پرسش برانگیزه . منظورتون از چرخیدن دور هیرو دقیقا چیه ؟(اگه منظورتون همونیه که به نظر میاد و شما لول رو در این زمینه متفاوت می بینید دوست دارم دلیلتون رو بدونم)
شما دوستی ندارید که بازیو داشته باشه ؟ چون بازیو میتونید بگیرید و کپی کنید و حله ! من خودم اینطوری گرفتمش چون کلا با آپدیت کردنش دردسر ها داشتم : دی
نه متاسفانه کسی نیست
من نمی دونم چرا اینطوره هنوز هی داره میگیره و آپدیترش هم خیلی مزخرفه
الان حجم پوشه بازی شما چیه؟
البته نمی دونم اسکرین شات هایی که میگیرید میاد تو فولدر یا نه
ولی کلا حجم بازیتون چقدره؟
الان فولدر من تا 3.8 گیگ رسیده
واسه من 5.91 هست و هیچ شاتی نگرفتم .
یعنی 2 گیگ دیگه از آپدیت مونده؟
پس این الاغای مدیر بازی چرا فایل نصبی رو آپدیت نمی کنن تا 3 گیگ آپدیت نیاز نباشه
از اول می دونستم شاید بازی رو نمی گرفتم![]()
عزیز من خودم با دوتا شروع کردم و خیلی هم قبولش دارم به عنوان پدر.. قصد انتقاد از دوتا رو نداشتم ولی نگاه کنید تو دوتا چندین راه واسه چیدن لاین ها هست ولی تو لیگ یک متا معروف هست و اونم Top jungle mid Supp adc ... بع علاوه این که تو دوتا هیرو کشیدن خیلی مهمه مثلا تیمی که Crystal رو داره همیشه یه برتری نسبت به تیم حریف دار..مطمعنا اینو قبول دارین..ولی تو لیگ هیچ چمپی نمیتونه چنین برتری رو بیاره...یا مثلا Sk یا DW کلا دوتا خیلی مهمه که چه چیزی پیک میکنی ولی تو لول 80درصد ماجرا اینه که چطوری بازی میکنی...مثلا تو دوتا لول های خوب رو تو تیم داشتن خیلی مهمه ولی تو لیگ مهم اینه از اونایی که داری چطوری استفاده کنی...کلا دوتا چون از war شروع کرد به همین دلیل یه سری محدودیت ها بش اضافه شد که الان لول نداره ولی دوتا بشون عادت کرده...دیگه فک نمیکنم فرم کلی دوتا رو عوض کنن حتی تو دوتا 2
موفق باشید
شما اگه سبک MOBA رو دوست داری , دو تا گزینه داری یکی لول یکی دوتا2 . دوتا2 هم حجمش 5.40 گیگ هست .(لینک تاپیکشم تو امضای من هست) اینم بگم که دوتا2 هم نصبش توی ایران دردسر ها داره . (البته چون تو بتا هست طریقه نصبش با بقیه بازی های استیم فرق داره و الآن راحت تره ولی وقتی بازی ریلیز عمومی بشه اون هم دردسر های بسیار زیادی خواهد داشت)
ولی در کل می ارزن(هر دوتاشون) به دردسر هاشون و واقعا فوق العاده و جذابن .
از اونجایی که تاپیک لول هست اینجا این مباحثه رو ادامه نمیدم توی پروفایلتون جواب دادم در همون جا ادامه میدیم چون میدونم یه سری از دوستان(چه دوتایی چه لولی) تعصب زیاد دارن و ادامه دادن بحث موجب دعوا میشه .
نمیدونم باور کنی یا نه اما همین الان تو یه کاستوم پیمگم 104 رسید. کلا گیمای کاستوم پینگ پایین تره.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)