تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 1746 اولاول ... 3163664064124134144154164174184194204264665169161416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تو بازی ava پرسیدم که lol بازی می کنه یکی دو نفر گفتن اون که برا کودکاس

270 مگ باقی مونده (خدا میدونه بعدش چقدر دیگه داره)
    بیشترین امار بازیکن رو داره تو بازی های MOBA ...به علاوه اینکه فرق فاحشش با دوتا Meta ثابت بازی هست...بازی رو فکر میچرخه نه هیرو.

2. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظرم حرف چرتی گفته حالا تو ایران اینجوری سن پایین مثلا 12 سال میاد بازی میکنه ولی یک نگاه به مسابقات بکنن سن ببین چقدر
    Last edited by Fusi0n; 20-05-2013 at 17:53.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان یک گیگ تموم شد و نوشته applying patches ولی بازم داره دانلود می کنه و هیچ پچی اپلای نشده هنوز کلا داستانیه آپدیت این گیم

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

بیشترین امار بازیکن رو داره تو بازی های MOBA ...به علاوه اینکه فرق فاحشش با دوتا Meta ثابت بازی هست...بازی رو فکر میچرخه نه هیرو.
    در این که بازی هیچ ربطی به سن نداره و خیلی قشنگه هیچ شکی نیست و MOBA اتفاقا برای سن پایین تر ها کمتر پیشنهاد میشه !
    ولی جمله آخرتون برای من طرفدار دوتا(و دوتا2) پرسش برانگیزه . منظورتون از چرخیدن دور هیرو دقیقا چیه ؟(اگه منظورتون همونیه که به نظر میاد و شما لول رو در این زمینه متفاوت می بینید دوست دارم دلیلتون رو بدونم)
    الان یک گیگ تموم شد و نوشته applying patches ولی بازم داره دانلود می کنه و هیچ پچی اپلای نشده هنوز کلا داستانیه آپدیت این گیم
    شما دوستی ندارید که بازیو داشته باشه ؟ چون بازیو میتونید بگیرید و کپی کنید و حله ! من خودم اینطوری گرفتمش چون کلا با آپدیت کردنش دردسر ها داشتم : دی

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در این که بازی هیچ ربطی به سن نداره و خیلی قشنگه هیچ شکی نیست و MOBA اتفاقا برای سن پایین تر ها کمتر پیشنهاد میشه !
    ولی جمله آخرتون برای من طرفدار دوتا(و دوتا2) پرسش برانگیزه . منظورتون از چرخیدن دور هیرو دقیقا چیه ؟(اگه منظورتون همونیه که به نظر میاد و شما لول رو در این زمینه متفاوت می بینید دوست دارم دلیلتون رو بدونم)

شما دوستی ندارید که بازیو داشته باشه ؟ چون بازیو میتونید بگیرید و کپی کنید و حله ! من خودم اینطوری گرفتمش چون کلا با آپدیت کردنش دردسر ها داشتم : دی
    نه متاسفانه کسی نیست
    من نمی دونم چرا اینطوره هنوز هی داره میگیره و آپدیترش هم خیلی مزخرفه

الان حجم پوشه بازی شما چیه؟
    البته نمی دونم اسکرین شات هایی که میگیرید میاد تو فولدر یا نه
    ولی کلا حجم بازیتون چقدره؟
    الان فولدر من تا 3.8 گیگ رسیده

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نه متاسفانه کسی نیست
    من نمی دونم چرا اینطوره هنوز هی داره میگیره و آپدیترش هم خیلی مزخرفه

الان حجم پوشه بازی شما چیه؟
    البته نمی دونم اسکرین شات هایی که میگیرید میاد تو فولدر یا نه
    ولی کلا حجم بازیتون چقدره؟
    الان فولدر من تا 3.8 گیگ رسیده
    واسه من 5.91 هست و هیچ شاتی نگرفتم .

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

واسه من 5.91 هست و هیچ شاتی نگرفتم .
    یعنی 2 گیگ دیگه از آپدیت مونده؟
    پس این الاغای مدیر بازی چرا فایل نصبی رو آپدیت نمی کنن تا 3 گیگ آپدیت نیاز نباشه

از اول می دونستم شاید بازی رو نمی گرفتم

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عزیز من خودم با دوتا شروع کردم و خیلی هم قبولش دارم به عنوان پدر .. قصد انتقاد از دوتا رو نداشتم ولی نگاه کنید تو دوتا چندین راه واسه چیدن لاین ها هست ولی تو لیگ یک متا معروف هست و اونم Top jungle mid Supp adc ... بع علاوه این که تو دوتا هیرو کشیدن خیلی مهمه مثلا تیمی که Crystal رو داره همیشه یه برتری نسبت به تیم حریف دار..مطمعنا اینو قبول دارین..ولی تو لیگ هیچ چمپی نمیتونه چنین برتری رو بیاره...یا مثلا Sk یا DW کلا دوتا خیلی مهمه که چه چیزی پیک میکنی ولی تو لول 80درصد ماجرا اینه که چطوری بازی میکنی...مثلا تو دوتا لول های خوب رو تو تیم داشتن خیلی مهمه ولی تو لیگ مهم اینه از اونایی که داری چطوری استفاده کنی...کلا دوتا چون از war شروع کرد به همین دلیل یه سری محدودیت ها بش اضافه شد که الان لول نداره ولی دوتا بشون عادت کرده...دیگه فک نمیکنم فرم کلی دوتا رو عوض کنن حتی تو دوتا 2
    موفق باشید

10. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یعنی 2 گیگ دیگه از آپدیت مونده؟
    پس این الاغای مدیر بازی چرا فایل نصبی رو آپدیت نمی کنن تا 3 گیگ آپدیت نیاز نباشه

از اول می دونستم شاید بازی رو نمی گرفتم
    شما اگه سبک MOBA رو دوست داری , دو تا گزینه داری یکی لول یکی دوتا2 . دوتا2 هم حجمش 5.40 گیگ هست .(لینک تاپیکشم تو امضای من هست) اینم بگم که دوتا2 هم نصبش توی ایران دردسر ها داره . (البته چون تو بتا هست طریقه نصبش با بقیه بازی های استیم فرق داره و الآن راحت تره ولی وقتی بازی ریلیز عمومی بشه اون هم دردسر های بسیار زیادی خواهد داشت)
    ولی در کل می ارزن(هر دوتاشون) به دردسر هاشون و واقعا فوق العاده و جذابن .
    عزیز من خودم با دوتا شروع کردم و خیلی هم قبولش دارم به عنوان پدر .. قصد انتقاد از دوتا رو نداشتم ولی نگاه کنید تو دوتا چندین راه واسه چیدن لاین ها هست ولی تو لیگ یک متا معروف هست و اونم Top jungle mid Supp adc ... بع علاوه این که تو دوتا هیرو کشیدن خیلی مهمه مثلا تیمی که Crystal رو داره همیشه یه برتری نسبت به تیم حریف دار..مطمعنا اینو قبول دارین..ولی تو لیگ هیچ چمپی نمیتونه چنین برتری رو بیاره...یا مثلا Sk یا DW کلا دوتا خیلی مهمه که چه چیزی پیک میکنی ولی تو لول 80درصد ماجرا اینه که چطوری بازی میکنی...مثلا تو دوتا لول های خوب رو تو تیم داشتن خیلی مهمه ولی تو لیگ مهم اینه از اونایی که داری چطوری استفاده کنی...کلا دوتا چون از war شروع کرد به همین دلیل یه سری محدودیت ها بش اضافه شد که الان لول نداره ولی دوتا بشون عادت کرده...دیگه فک نمیکنم فرم کلی دوتا رو عوض کنن حتی تو دوتا 2
    موفق باشید
    از اونجایی که تاپیک لول هست اینجا این مباحثه رو ادامه نمیدم توی پروفایلتون جواب دادم در همون جا ادامه میدیم چون میدونم یه سری از دوستان(چه دوتایی چه لولی) تعصب زیاد دارن و ادامه دادن بحث موجب دعوا میشه .

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

نمیدونم باور کنی یا نه اما همین الان تو یه کاستوم پیمگم 104 رسید. کلا گیمای کاستوم پینگ پایین تره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •