سلام
کسی با این لپ تاپ ، COD-MW3 رو بازی کرده ؟
سلام
کسی با این لپ تاپ ، COD-MW3 رو بازی کرده ؟
آره عزیز خیلی هم عالی جواب داد, روون و دل انگیز!!! در تنظیمات بالا
البته من همیشه از یک کول پد موقع بازی استفاده می کنم بعلاوه اینکه سعی کن بیشتر از 2 ساعت با لپ تاپ نبازی! (بازی نکنی)
سلامالبته من همیشه از یک کول پد موقع بازی استفاده می کنم بعلاوه اینکه سعی کن بیشتر از 2 ساعت با لپ تاپ نبازی! (بازی نکنی)
کولپدت چی بود ؟
من خودم بین 2 تا مدل گیر کردم :
1- Zalman NC3000S
2- Deepcool N8 ultra
منم رو High بازی کردک کلی حال داد،تمومشم کردم
با همون تنظیماتی که گفتم دما از 67 بالاتر نرفت
شماها چرا میخواین کول پد بخرین ؟ خودتون بسازین،باور کنین نتیجش بهتراز این کولپد های گرون هم هستش
کول پد من اسمش miracle هست , مدل ML300 یک فن بزرگ داره که واقعا خوب تا حالا کار کرده(1 سال و چند ماه) در ضمن یه نور آبی هم داره که شبا واقعا جلوه ی زیبایی تولید می کنه.
اون دوستی که میگه خودتون درست کنین, مگه بیکاریم 20 تومن می دیم یه خوشگیل موشگیلشو می گیریم!!![]()
آخه جیگر اونی که خودت درستش میکنی راحت میشه Customize کردش واسه این مدل لپ تاپ،یعنی فن ها رو جایی تعبیه میکنی که دقیقا حرارتش بالاس
اما اونی که از بیرون میخری اینطوری نیست دیگه
منم دقیقا همین مدل رو دارم![]()
اتفاقا بعضی مدل ها دارای فن های متحرک هستن دقیقا میتونی زیر سوراخ های زیر لپ تاپ تنظیم کنی.
اسنادش هم موجوده!!! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by f@r@z; 31-12-2011 at 21:51.
اینا واسه شما بچه پولداراس
ما خودمون میسازیم استفاده میکنیم![]()
سلام
آقا بهترین روش نگهداری از باتری لپتاپ چیه؟ وقتی استفاده نمیکنیم درش بیاریم بهتره؟ بعد اگه درش آوردیم، حداقل هر چند وقت یه بار باید ازش استفاده کرد؟ کلا یه راهنمایی کنین ممنون میشم. برای یکی لپتاپ گرفتم، نمی خوام باتریش مثل باتری من بیخودی به فنا بره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)