سلام
آرسنال و لیورپول کجا رفتند ؟؟ تو لیگ انگلیس نگاه میکنم نیست !! یعنی حذف شدند ؟؟
سلام
آرسنال و لیورپول کجا رفتند ؟؟ تو لیگ انگلیس نگاه میکنم نیست !! یعنی حذف شدند ؟؟
نه جایی نرفتن فقط آرم واسمشون بدلیل لایسنس نبودن به صورت فیک هستش همش تقصیر این FIFA صاحب مردس که اینقدر هریسه![]()
مگه قرار نبود PES 2011 نسخه کامل تو آبان ماه بیاد ؟؟ پس چرا تو مهر اومده ؟؟ من گرفتم گفت نسخه کامل هست یعنی DEMO بازی که قرار بود مهر بیاد یا نسخه کامل زودتر اومده ؟؟
با سلام من چندتا سوال برام پیش اومده بی زحمت راهنمائیم کنید:
1-توی pes2010 می شد level مربی و دکتر و ... رو تو یه قسمتی مشخص کرد ولی تو 2011 وقتی میخوام عوض کنم می گه تو ماه اکتبر باید این کارو بکنم ولی تو اون موقع از سال اون قسمت hiden شدست نمی شه واردش شد باید چیکار کرد؟
2- توی 2011 هم می شه با کیت سرور تنظیمات گرافیک رو دستی تغییر داد؟ کیت یرور که 2011 رو ساپورت می کنه چیه؟
3- من هنوز تو تنظیم رزولیشن بازی مشکل دارم مانیتورم سامیونگ 22 اینچ t220p هست و گرافیکم ati 4850 رزولیشن رو تو هر سایزی میذارم توی بازی بالا و پائیو 5 سانت از هر طرف سیاهه حتی رزولیشن هایی که 16:9 باشه.
4- فایلی برای افزایش پول تو مسترلیگ نیومده هنوز؟
5- در خال حاضر تو صفحه اول بازی می نویسه ver 1.00 من تو پست دوم تایپیک اون چ 1.1 که آزمین گذاشته رو دانلود کردم ولی واسه نصبش ارور میده جریان چیه؟ البته پچ pesedit 2 رو نصب کردم.
6-چرا مثل پارسال یه تایپیک مخصوص گذاشتن پچ ها و تغییرات مختلف بازی که آقا مهدی(gholii) زحمتش رو می کشیدن نداریم یا پستی کامل مثل پست 900 پارسال که آرمین جان زحمتش رو می کشیدن.
شرمنده اگه تعداد سوالاتم زیاده.
6-چرا مثل پارسال یه تایپیک مخصوص گذاشتن پچ ها و تغییرات مختلف بازی که آقا مهدی(gholii) زحمتش رو می کشیدن نداریم یا پستی کامل مثل پست 900 پارسال که آرمین جان زحمتش رو می کشیدن.
[/QUOTE]
دوست عزيز اين ادرس تاپيك اديت هست برو به چند سوالت جواب داده شده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال فنی:
چطوری میشه شوت کرد؟
نود درصد شوتها میره کره ماه...
محمد جان بيخيال ما رو گرفتي ديگه؟![]()
سلام مسعود جان.
من اون نسخه ای که قبل از انتشار رسمی اومد رو دارم.با اینکه جدید اومده که فرق نداره.نه؟
جدی گفتممن میلان رو برداشتم.با زلاتان(که دستی ترانسفر کردم) یا پاتو در حالت تک به تک اکثر شوتهام میره بالای دروازه گاهی هم تو کنج.خیلی کم زمینی میزنه.با شوت زنایی مثل پیرلو یا سیدورف یا رونالدینیو از پشت محوطه میزنم دقیقا توپ میره سمت کره ماه.اما یکبار با گتوسو از پشت محوطه زدم با یه کات جالب رفت کنج دروازه.کمی قلق شوتها دستم اومده اما گاهی با کمی پر کردن قدرت شوتها،باز هم با اختلاف زیاد میره آسمون.
تازه موارد دیگه ای هم هست که اعصاب خوردکنه.مثل انشای بالاسر بازیکنان.نمیشه اون رو به پایین منتقل کرد؟خذفش رو میدونم اما پایین،کنار جدول زمین نمیره؟
من هر موقع میخوام از داخل بازی آپدیت کنم بعد اینکه دانلود تموم میشه 100 درصد خطا میده که آپدیت نصب نمیشه
update installation failed
مشکل از کجاست ؟ ویندوز هم 7
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)