ان ادرس پنل قبلی است! به درد نمی خورد! ما را با این پنل مفتخر نمودند! به زودی به ویژگی های این پنل پی می برید!
ما که در توانمون نیست! اینشاالله امام زمان از خجالتشون در میاد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان ادرس پنل قبلی است! به درد نمی خورد! ما را با این پنل مفتخر نمودند! به زودی به ویژگی های این پنل پی می برید!
ما که در توانمون نیست! اینشاالله امام زمان از خجالتشون در میاد!
Last edited by Mr. M.S.R; 06-02-2012 at 23:05.
الان مخابرات اصفهان چه چيزي از مخابرات مشهد و مازندران و ... كم داره با اينكه تعرفه هاشون نامحدود نيست ولي حداقل شبانه رايگان دارند و سرعت شبانه رو با همون كيفيت وسرعت روزانه ارايه ميدن
هر كس شبانه رايگان مي خواد به يوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيام خصوصي بفرسته . من از طرف خودم 2 تا فرستادم ..
عزیزم ایشون به گفته خودشون فقط مسئول پنل هستند.
در رابطه با اون مطلب که adsltce گفت در مورد شبکیه:
حالتون خوبه عزیز؟؟؟ شبانه رایگان کجا بود؟؟؟
مگر یوزر adsltce صاحب مخابرات برای شما شبانه را رایگان کنه؟ فعلا اگر می تونن پول پنلشون را از مخابرات بگیرن!
با پیش شماره 661،سرعت بالا باشه+شبانه رایگان
با سلام
خیر دوست عزیز من از همون اولی که مخابرات adsl داد ازش گرفتم. ولی متوجه احتساب حجم اضافی نشدم. همیشه هم یه مانیتور حجم مصرفی داشتم و دارم (معمولا bandwith monitor نصب میکنم). نه اون موقع (قبل از تغییر سیستم ارائه اینترنت) و نه حالا با چنین مساله ای (کم شدن غیر عادی حجم) مواجه نشدم (شایدم این مساله منحصر به ساکنین شهر اصفهان باشه). با پنل قبلی هم خیلی راحت تر بودم. حداقلش گزارش کارکرد ها خیلی سریع تر در دسترس بود.
Last edited by mm2m; 07-02-2012 at 21:02. دليل: اصلاح
خوشبختانه خططون dlc نیست و میتونی از هر شرکتی خواستی بگیری. مخابرات که شبانه نداره.
اما در مورد بقیه از شاتل نگیر. توی 3شهر تست کردم. سرعت روزانه تا 64kB بوده و شبانه هم خیلی بد
اما میتونی آمار پارس آنلاین. صبانت. شبکیه رو فعلاً بگیری.
اینجا همه از مخابرات سرویس دارن
بهترین کار اینه که توی این تاپیک پرس و جو کنی.
خوب مطمئن شو شبهاش سرعت پایین نباشه!
Last edited by The Jok3r; 07-02-2012 at 22:29.
سلام من یه دوستم از مخابرات سرویس گرفته . شبانه داره یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)