Last edited by and-roid2; 08-09-2011 at 14:09.
سلام دوستان . من 512 مبين دارم دانلود عاليه . فقط پينگ من هميشه روي 500 چه صبح باشه و چه شب . نميشه پينگ و پايين اورد ؟ ضمنا من مودمو بهترين جاي خانه گذاشتم . من مبين اهواز دارم .
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
با سلام مجدد . راستي با اين سرور پينگ گرفتم خوب بود . ولي چرا از اين سرور استفاده نميشه اگر يك توضيح بدين ممنون ميشم .![]()
سرور Kefan City اکثر اوقات پینگ رو بالا نشون میده نمی دونم چرا ...
اینم با وی پی ان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ... من توی شرکت 1 مگ مبین دارم ...
برای دانلود ، حتما باید 16 تکه کنم که با سرعت بالا بگیره! وگرنه روی 16 میگیره !
صفحه هات رو هم خیــلی بد باز میکنه....
سه تا چراغش هم روشنه! مشکل از کجاست؟ ایرانس که داشتیم اینجوری نبود ....
مبین اهواز 512 زمان دانلود رایگان
چند روزی است که پینگ من بهتر شده از 500 رسیده به دور و بر 300
اگه این تاپیک در ابتدا یه نظر سنجی داشت تا کسائی که از مبین نت سرویس گرفتن میتونستند از 1 تا 5 بهش ستاره بدن نظر همه جمع میشد و یه نفر تازه وارد میتونست خیلی زود به حاصل جمع نظرات همه دسترسی پیدا کنه. من یه تاپیک اینجوری ایجاد کردم اما نمیدونم چرا حذف شد.
به هر حال الان مبین نت من قطعه و با دیال آپ وصل هستم.
نکته جالب اینجاست که وقتی قطعه دیگه نمیتونی نتیجه تستش رو از speedtes.net اینجا بزاری
در ضمن یادتون باشه که مبین نت اصلاً چیزی به نام پشتیبانی نداره . فقط یه شماره تلفن : 09679 و 83868 - 021
هست که هر وقت زنگ میزنی پیغام میده در حال حاضر با ترافیک شدید مواجه هستیم. اگه کسی تونسته با یه آدمیزاد صحبت کنه لطفاً بگه.
هنوز هم نمیدونم چرا تاپیک نظر سنجی مبین نت حذف شد. قوانین رو خوندم ولی چیزی پیدا نکردم.
سلام.موقعی که رایگان نیست حداکثر سرعتت چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)