تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 1291 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

وایمکس بهتره یا ای دی اس ال ؟
    من شنیدم سرعت 512 وایمکس از 512 adsl بهتره به خاطر اینکه سیم مسی تلفن باعث کاهش سرعت adsl میشه
    نظر دوستان چیه؟
    کسی مقایسه کرده.
    اینم لینک تحلیل علمی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این که مقایسه یا تحلیل بین دو سرویس نکرده که بیای یک چنین نتیجه گیری کنی .... هم سرویس بی سیم و هم سیم دار دارای یک سری مسائل در زمینه کاهش کیفیت ارتباط هستند د.

________

اکانت تست برام جور شده ولی حالا مودم WIXFBR-105 با من لج کرده.......می زارم رو Bridge اصلا صفحه اتصال نمی یاد.
    می زارم روی Route و DHCP بعد طبق راهنما ( که ماشالله باید گل گرفت از بس ایرادات داره) می زارم رو این مود Authentication Method: EAP-TTLS-MSCHAPV2 و یوزر پسورد رو می دم ولی دریق از یک صفحه که باز بشه.......
    می زارم روی Authentication Method: EAP-TLS وقتی می خوام با مرورگر شروع کنم اول کاری یوزر پس می خواد تا صفحه رو باز کنه (که باید مثلا باسه حالت Bridge باشه)

ببینم من باید چجوری به این مودم بفهمونم که من می خوام خود مودم وصل و یوزر پس رو بزنه بجای اینکه من هر دفعه دستی بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

SMS Off-Net General/ On-Netهم اضاف شده
    حتما برای ارسال اس ام اس و ام ام اس از طریق نت هست که هنوز راه نیفتاده

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

نه 4 گیگ هست
    نه رایگان نداره

ممنون . خودم این تعرفه ها رو دیدم شک کردم . آخه توی ecare من یه قسمت هست نوشته شروع تعرفه رایگان 01/05/90 مدت استفاده 1ماه . یعنی 1ماه رایگان دارم ؟ (الان ecare باز نمیشه نمی تونم دقیق بگم چی نوشته)

آخه من خودم ای دی اس ال دارم و این وایمکس رو شرکت 1ساله رایگان بهمون داده منتها اصلا" نمیدونم چی هست و چه طوریه 707 هم جواب نمیدن هی میگه منتظر باشید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این رو میگم . اون تاریخ شروع اعتبار ترافیک رایگان چیه ؟ منظورش حساب اصلی وایمکسمه ؟ یا یه حساب رایگانه ؟

اگه این یه ماه رایگانه بزنیم تو کار دانلود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این رو میگم . اون تاریخ شروع اعتبار ترافیک رایگان چیه ؟ منظورش حساب اصلی وایمکسمه ؟ یا یه حساب رایگانه ؟

نه رایگان نیست، برای همه اینو مینویسه.
    این سیستم ecare که خیلی مشکل داره، پر از ایراده. واقعا شورش در آوردن

5. این کاربر از ali.alhambra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که مقایسه یا تحلیل بین دو سرویس نکرده که بیای یک چنین نتیجه گیری کنی .... هم سرویس بی سیم و هم سیم دار دارای یک سری مسائل در زمینه کاهش کیفیت ارتباط هستند د.

________

اکانت تست برام جور شده ولی حالا مودم WIXFBR-105 با من لج کرده.......می زارم رو Bridge اصلا صفحه اتصال نمی یاد.
    می زارم روی Route و DHCP بعد طبق راهنما ( که ماشالله باید گل گرفت از بس ایرادات داره) می زارم رو این مود Authentication Method: EAP-TTLS-MSCHAPV2 و یوزر پسورد رو می دم ولی دریق از یک صفحه که باز بشه.......
    می زارم روی Authentication Method: EAP-TLS وقتی می خوام با مرورگر شروع کنم اول کاری یوزر پس می خواد تا صفحه رو باز کنه (که باید مثلا باسه حالت Bridge باشه)

ببینم من باید چجوری به این مودم بفهمونم که من می خوام خود مودم وصل و یوزر پس رو بزنه بجای اینکه من هر دفعه دستی بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مدل BFR-105 شاهکاریه واسه خودش. من نفهمیدم هدف ایرانسل از این مودم چی بود اما واقعا اعصاب پیاده میکنه از آدم
    در این مورد که پسوورد نخواد Mode رو بذار حالت TTLS و Realm باید این باشه: mtnirancell.com

7. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

وایمکس بهتره یا ای دی اس ال ؟
    من شنیدم سرعت 512 وایمکس از 512 adsl بهتره به خاطر اینکه سیم مسی تلفن باعث کاهش سرعت adsl میشه
    نظر دوستان چیه؟
    کسی مقایسه کرده?
    اینم لینک تحلیل علمی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معمولا کسی وایمکس میگیره که نتونه adsl بگیره یا به خاطر جابجایی وایمکس میگیرن
    نه در adsl معمولا سرویسها را بیشتر از چیزی که میگیری میبندن مثلا 128 را 2مگ میبندن
    adsl شبانه رایگان داره ولی وایمکس ایرانسل نداره رایگان
    سلام
    حجم باقیمانده یا میزان حجمی که مصرف شده رو از کدام یک از این ارقام زیر میشه فهمید
    چرا با هم فرق داره؟!
    حجمی که مصرف شده را همون که نوشته مجموع استفاده ها در دوره جاری
    حجم باقی مانده را هم اون قسمت پایین که نوشته برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید توی اون قسمت قسمت ترافیک رایگان همون حجمی هست که باقی مانده

حساب اصلی وایمکسمه

9. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی خوشحال نباش منظورش از ترافیک رایگان همون 4 گیگ ماهانه هست...

11. 2 کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

قضیه این MMD‌که تو مشخصات حساب اضافه شده چیه ؟!
    اگر کسی بلده بگه چطوری استفاده کنیم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از دوستان به خاطر جواب هاتون دلمونو خوش کرده بودیم یه ماه رایگان داره

یه سوال دیگه . به ما گفتند اینا یه ساله ست و یعنی 12 ماه ضربدر 4 که میشه 48 گیگابایت . اما اینم توی صفحه ecare من نزده . این هم عادیه ؟ یا از الان باید برای 12 ماه رو بزنه ؟

یه سوای هم این که اگه یه ماه مثلا" 1 گیگ باقی بمونه برای ماه های بعد میمونه یا می پره ؟

واقعا" مسخره کردند . 707 زنگ میزنی هیچکس بر نمیداره . ایرانسل هم داستانیه برای خودش . من خودم قبل از ای دی اس ال از GPRS ایرانسل استفاده می کردم . اصلا" جواب نمی دند
    Last edited by Mehran14233; 25-07-2011 at 10:33.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام دوستان
    چند سوال داشتم. سرعت وایمکس مثلا 256 و 512 آن چطوره؟ قطعی زیاد داره؟
    هزینه ی اشتراک 6 ماهه به علاوه قیمت مودم چنده؟
    اگه 3 گیگ تموم بشه هزینه ی خرید هر گیگ اعتبار چنده و اینکه آیا وایمکس ایرانسل مثل شاتل هدیه داره مثلا روز عید و ....؟
    ممنون میشم کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •