سلام
از اساتید امر سوال دارم :
من denon 1911 با jamo 606 خریدم . نظرتون چی هست؟ و لطفا یک dvd player مناسب با این مجموعه که هز خروجی usb بتونم اکثر فرمت های تصویری رو ببینم چی هست؟ آیا نوع dvd player در کیفیت صدای این سیستم تاثیر قابل توجهی میزاره؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون
آمپ کمی ضعیف هست ولی بد هم نیست.اگر از خروجی usb بخواید استفاده کنید بهتره یک hd پلیر تهیه کنید.
دی وی دی پلیر خوب تو بازار هست ولی با قسمت بالا و پشتیبانی فرمت های استاندارد.
.
.
اگر هدف شما دیدن فرمت های فشرده و دانلودی و یا کپی باشه بهتره که پول برای دی وی دی پلیر گرون ندی و یک پلیر تجاری تهیه کنید.
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------
دوست عزیز رایان خسته نباشید چند روزی نبودید دلمون تنگ شده بود و سئوالات بی جواب..
آقا این مدل پایونیر rs77 که گفتید بلندگوها و سابش ورودی کواکسیال داره و اگر داره قیمتش چقدر هست چون بنده پلیر 3360 فیلیپس دارم که برای صدای 5.1 فقط می تونم از خروجی کواکسیال اون استفاده کنم ....
نگفتی تا 500 تومان هم چه مدلی هست که MKV ساپورت کنه ؟؟؟
سلام.ممنون.خواهش می کنم.متاسفانه گاهی اصلا فرصت نمی کنم به فروم سر بزنم.
rs77 گرون هستش.دور و بر 900
اگر از پلیر خودتون به همراه یک پکیج خوش صدا می خواید استفاده کنید و قیمت متوسطی هم داشته باشه مدل rs33 پایونیر رو بدون پلیرش تهیه کن.فکر کنم حدود 600 الی 650 تومن تموم بشه.آمپش هم ورودی کواکسیال داره و نگران نباش.
تا 500 تومن مدلی سراغ ندارم که mkv ساپورت کنه.
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
کسی اطلاعاتی در مورد این سینما خانوادگی ها نداشت ؟؟
تو ایران نیست.نمایندگی وارد نمی کنه.
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
دوستان من ازدواج کردم و تا 3 ماه دیگه میرم خونه خودم به نظر شما با بودجه 400 هزار تومان چه سینمای خانگی بخرم
ممنون
202 پایونیر
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
کسی تاحالا صدای x715 سامسونگ رو شنیده !؟
اصلا کسی تاحالا تو ایران دیدتش !؟

مدل TX715 پارسال تو بازار بود.الان نمی دونم هست با نه.دیزاینش مثل همین عکسی که شما قرار دادین بود با این تفاوت که بلندگوها پایه دار بود.یادمه قیمتش هم حدود 800 تومنی بود و اصلا هم صدای جالبی نداشت.
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
سلام به همه دوستان عزیز
غرض از مزاحمت اینکه میخواستم بپرسم ببینم که احیانا از شما دوستان میدونید که ست سنتر + سراند اسپیکر های جامو 426 رو به صورت جدا هم میفروشند یا نه ؟ خود اسپیکر های استند جلو رو نمیخوام . فقط سنتر + سراند و احیانا یک عدد ساب جامو 250 . و از شما دوستان احیانا کسی مسیرش اونوری نیست یا تلفنی ندارید که بشه پرسید که این ست رو جدا میفروشند یا نه و اگر جدا میفروشند قیمتش چند میشه . ممنون و تشکر پیشاپیش از شما.
S420 CEN + S420 SUR +JAMO SUB 250
سلام.با فروشگاه آکوستیک تماس بگیر ببین امکانش هست با نه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید