تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 1049 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با تشکر پس لطفا مدل های خوب بلوری پلیر 3بعدی پایونیر و دنون رو هم معرفی کنید.
    اگر میشه میخوام بدونم کجای تهران میتونم اینها رو گیر بیارم.اگر بر خلاف قوانینه لطفا خصوصی جواب بدید
    مرسی
    خب شما براي خريد بلوري سه بعدي حتما نيازي نيست كه دنون و يا پايونير تهيه كنيد چون قيمت بلوري پليرهاش بالاست.
    شما مي تونيد سيستم rs77 پايونير رو بدون پليرش تهيه كنيد و يه بلوري پلير هم به انتخاب خودتون و بودجه خودتون از هر برندي تهيه كنيد.پايونير بلوري سه بعديش فكر كنم LX52 ؤ يا LX53 هستش.دقيق حضور ذهن ندارم ولي قيمتش 500 تومن به بالاست.
    شما مي تونيد مثلا مدل c6900 سامسونگ رو تهيه كنيد به عنوان بلوري پلير و يا 7500 فيليپس رو و يا اگه از هر برند ديگه اي كه مد نظرتون هست.
    مدل دنون 1311 هم هست كه كلا بدون پلير فروخته ميشه و مي تونيد بلوري پلير دنون هم براش تهيه كنيد ولي قيمت بالايي داره.
    در هر صورت شما آمپ و بلندگوهاتون رو يا دنون 1311 برداريد و يا rs77 پايونير و بعد بلوري سه بعديتون رو انتخاب كنيد.

2. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز رایان خسته نباشید چند روزی نبودید دلمون تنگ شده بود و سئوالات بی جواب..
    آقا این مدل پایونیر rs77 که گفتید بلندگوها و سابش ورودی کواکسیال داره و اگر داره قیمتش چقدر هست چون بنده پلیر 3360 فیلیپس دارم که برای صدای 5.1 فقط می تونم از خروجی کواکسیال اون استفاده کنم ....
    نگفتی تا 500 تومان هم چه مدلی هست که MKV ساپورت کنه ؟؟؟

داره خودمونی میشه miladsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام

دوستان نظرتون در مورد مدل های HTP-SE71 ، HTP-SE72 ویا HTP -SE8 پایونیر چی هست ؟

تو ایران موجود هست ؟ قیمتش حدودا چند هست ؟
    کسی اطلاعاتی در مورد این سینما خانوادگی ها نداشت ؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

از اساتید امر سوال دارم :

من denon 1911 با jamo 606 خریدم . نظرتون چی هست؟ و لطفا یک dvd player مناسب با این مجموعه که هز خروجی usb بتونم اکثر فرمت های تصویری رو ببینم چی هست؟ آیا نوع dvd player در کیفیت صدای این سیستم تاثیر قابل توجهی میزاره؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

من denon 1911 با jamo 606 خریدم . نظرتون چی هست؟ و لطفا یک dvd player مناسب با این مجموعه که هز خروجی usb بتونم اکثر فرمت های تصویری رو ببینم چی هست؟ آیا نوع dvd player در کیفیت صدای این سیستم تاثیر قابل توجهی میزاره؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض راهنمایی

دوستان من ازدواج کردم و تا 3 ماه دیگه میرم خونه خودم به نظر شما با بودجه 400 هزار تومان چه سینمای خانگی بخرم
    ممنون

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسی تاحالا صدای x715 سامسونگ رو شنیده !؟

اصلا کسی تاحالا تو ایران دیدتش !؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

آمپ کمی ضعیف هست ولی بد هم نیست.اگر از خروجی usb بخواید استفاده کنید بهتره یک hd پلیر تهیه کنید.
    دی وی دی پلیر خوب تو بازار هست ولی با قسمت بالا و پشتیبانی فرمت های استاندارد.
    .
    .
    اگر هدف شما دیدن فرمت های فشرده و دانلودی و یا کپی باشه بهتره که پول برای دی وی دی پلیر گرون ندی و یک پلیر تجاری تهیه کنید.

---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:19 PM ----------

دوست عزیز رایان خسته نباشید چند روزی نبودید دلمون تنگ شده بود و سئوالات بی جواب..
    آقا این مدل پایونیر rs77 که گفتید بلندگوها و سابش ورودی کواکسیال داره و اگر داره قیمتش چقدر هست چون بنده پلیر 3360 فیلیپس دارم که برای صدای 5.1 فقط می تونم از خروجی کواکسیال اون استفاده کنم ....
    نگفتی تا 500 تومان هم چه مدلی هست که MKV ساپورت کنه ؟؟؟
    سلام.ممنون.خواهش می کنم.متاسفانه گاهی اصلا فرصت نمی کنم به فروم سر بزنم.
    rs77 گرون هستش.دور و بر 900
    اگر از پلیر خودتون به همراه یک پکیج خوش صدا می خواید استفاده کنید و قیمت متوسطی هم داشته باشه مدل rs33 پایونیر رو بدون پلیرش تهیه کن.فکر کنم حدود 600 الی 650 تومن تموم بشه.آمپش هم ورودی کواکسیال داره و نگران نباش.
    تا 500 تومن مدلی سراغ ندارم که mkv ساپورت کنه.

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

کسی اطلاعاتی در مورد این سینما خانوادگی ها نداشت ؟؟
    تو ایران نیست.نمایندگی وارد نمی کنه.

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

دوستان من ازدواج کردم و تا 3 ماه دیگه میرم خونه خودم به نظر شما با بودجه 400 هزار تومان چه سینمای خانگی بخرم
    ممنون
    202 پایونیر

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------

کسی تاحالا صدای x715 سامسونگ رو شنیده !؟

اصلا کسی تاحالا تو ایران دیدتش !؟

مدل TX715 پارسال تو بازار بود.الان نمی دونم هست با نه.دیزاینش مثل همین عکسی که شما قرار دادین بود با این تفاوت که بلندگوها پایه دار بود.یادمه قیمتش هم حدود 800 تومنی بود و اصلا هم صدای جالبی نداشت.

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

سلام به همه دوستان عزیز
    غرض از مزاحمت اینکه میخواستم بپرسم ببینم که احیانا از شما دوستان میدونید که ست سنتر + سراند اسپیکر های جامو 426 رو به صورت جدا هم میفروشند یا نه ؟ خود اسپیکر های استند جلو رو نمیخوام . فقط سنتر + سراند و احیانا یک عدد ساب جامو 250 . و از شما دوستان احیانا کسی مسیرش اونوری نیست یا تلفنی ندارید که بشه پرسید که این ست رو جدا میفروشند یا نه و اگر جدا میفروشند قیمتش چند میشه . ممنون و تشکر پیشاپیش از شما.

S420 CEN + S420 SUR +JAMO SUB 250
    سلام.با فروشگاه آکوستیک تماس بگیر ببین امکانش هست با نه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    سينماي خانگي با بودجه 600-700،كيفيت صداي خوب
    يجورايي بهترين تو اين رنج را ميخواستم

يه سوال ديگه هم داشتم:فيلمهاي سه بعدي به صورت mkv هم هست يا فقط روي بلوري هستن؟

تشكر فراوان

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

پيش فرض sسلام

سلام الوووووووووو
    کسی صدای من رو می شنوه
    جواب همه داده می شه الا من مگه من چی گفتم می گم این سینما خانواده چی بید
    که سامسونگ بید و 800 w و 420 تومان
    بچه ها حالا با این قیمت دیگه چیا می شه خرید
    راست یچه برندی خوبه سامسونگ خوبه تو این قیمت یا بقیه منظورم تو این رنجج قیمت بید

یکم بزرگ نوشتم شاید کسی ببنه ما کچولو رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •