حالا خوبه شما تقریبا منشا صدا رو پیدا کردی...
نوع صدا چطور هست؟توی چه دور موتورهایی ایجاد میشه؟
........
دوستان احساس می کنم صدا از داخل دسته ترمز دستی باشه....روکش پلاستیکی روش جدا میشه؟
حالا خوبه شما تقریبا منشا صدا رو پیدا کردی...
نوع صدا چطور هست؟توی چه دور موتورهایی ایجاد میشه؟
........
دوستان احساس می کنم صدا از داخل دسته ترمز دستی باشه....روکش پلاستیکی روش جدا میشه؟
صدا دقیقاً از اون قسمت پلاستیکی مستطیل شکل زیر ترمز دستی هست.
یه صدای ویز همراه با تق تق... به اون زیاد دقت نکردم.انقدری که حواسم هست دستم رو بذارم روش دیگه ندیدم تو چه دور موتوری اینجوری میشه.
منم به فکرشم بتونم اون قسمت مستطیلی رو جدا کنم ولی نمی دونم میشه یا نه... یه وقت بدتر نشه.
شاید باورت نشه من هم تو همین فکر بودم....
راحت جدا میشه بدون باز کردن کل کنسول...
چجوری؟
مثلاً یه چیز تیز بندازیم زیرش بلندش کنیم؟
سلام دوستان یه سوال داشتم. چطوری میشه فهمید صفحه کلاچ یا دیسک صفحه مشکل داره؟ مثلا من وقتی رو سربالایی هستم و میخوام از حالت سکون حرکت کنم خیلی باید گاز بدم (با کولر بیشتره این مشکل) و صدای غرغر دنده مرده میده اگه کم گاز بدم. دلیلش خرابی صفحه کلاچه به نظرتون؟
علایم خرابی دیسک و صفحه :
لرزش شدید شروع حرکت
گااز هرز خوردن خودرو زمان در گیر بودن دنده
بطور مثال شما با دنده 4 در حالی که دور موتور 4500 هست دارید 60 کیلومتر در ساعت میرید و از این بیشتر هم گاز بدین فقط دور موتور بالا میره(حالت افراطی)
این مورد شما دلایل دیگه ای داره :
1-ضعف موتور ملی در ارایه گشتاور مناسب در دورهای پایین(بار ها گفتم این مورد را)
اگر با همرده اش یعنی موتور K4M مقایسه بشه با وجودی که بیشینه گشتاور هر دو موتور تقریبا دز یک محدوده بدست میاد(هر چند باز هم موتور ملی در دور تا حدودی بالاتر) تفاوت اینجا خودش را نشون میده که K4M بین دور های 1500 تا 2000 دور در دقیقه حدود 80% بیشینه گشتاور را در اختیار راننده میذاره ولی موتور ملی همین محدوده شاید حدود 50-60% بیشینه گشتاور را تولید کنه
2-مشکلات برقی یا مکانیکی رایج مثلا ایراد در سیستم جرقه زنی ، پمپ بنزین ، برقرسانی ، تزریق و ...
سلام![]()
دوستان ، سمند EF7 رو با مالتی پلکس پیشنهاد می کنید یا بی مالتی پلکس؟
مالتی پلکس ها قاطی نمی کنن و مشکل نرم افزاری ندارن احیانا؟
ممنون
دوستان یک سوال . من وقتی پرگاز میرم از موتور EF7 سورن صدای انفجار میاد و تق و پوق میکنه . این طبیعیه ؟
نمایندگی گفت یکم گازوییل بزن توش با بنزین مخلوط بشه درست میشه ولی حرفش خیلی مسخره بود انجام ندادم .
ماشین منفجر نشه یهو ؟؟؟
درود
موتور EF7 در رنج دورهاي 3600 الي 3900 صداي بسيار زيادي داشته كه دلايل فني مشخصي دارد (عدم همخواني گيربكس و موتور ، عدم همخواني دسته موتورها با استراكچر بدنه سمند و....) .
راه حل :
استفاده از روغن با كيفيت بالا براي موتور و واسكازين خوب براي گيربكس ، شمع سوزني ، تصحيح مسير هواكش هوا ، رينگ و لاستيك اسپرت در كاهش اين صدا بسيار موثر است و درصد قابل توجهي از اين صدا مي كاهد.
علاوه بر انجام موارد فوق بهتر است كه هنگام رانندگي ، سريعاً از اين رنج دور موتور خارج شويم .
موفق
مبارک باشه به نظرم اگه اذیت نکنه، بهترین انتخاب ممکن رو داشتی، اعتقاد دارم که دنا و تندر با توجه به پول گزافی که این دزدا میگیرن ارزش خرید نداره
یک ساله مالتی دارم، مشکلاتی داشت که اذیت کرد و مراجعاتی به نمایندگی بابتش داشتم، ولی در کل خوبه، ولی بدون همه جای ماشین با مالتی کنترل میشه، مثلا من کندانسورم عوض شد، یک هفته بعد برای تعمیر شیشه بالابر عقب رفتم موقع خروج دیدم کولر شده بخاری گذاشتم داد و بیداد، بعد کامپیوتر وصل کرد و با یک آپدیت کولر اومد توی مدار، کلا اکثر نمایندگی ها نسبت بهش بی سواد هستن (مثل خود کارخونه که نسبت بهش بی سواد هستن) و با آزمون و خطا ایرادات الکترونیکی و برقی رو حل می کنن (مشاهده میدانی خودم)
انفجار؟؟؟!!!
تق و پوق؟؟؟!!!
گازوئیل بریز؟؟؟!!!
مگه پیکانه 25 سال پیشه، عجب باسوادی بوده اون نمایندگیواسه اینکه یک کوچولو وقت نذاره چی پرونده
آخه اینطوری نمیشه نظر داد که برداشتها از صداهای این ماشین متفاوت هستش، جناب kohgard درست میگن ولی من با صدای موتور سورن خیلی مشکل ندارم، اوایل آره، تقریبا پرصداست با ارتعاش ریتمیک خیلی جالب، کلی باید وقت بذاری، هزینه کنی تا شاید یکم گند کاری ایران کندرو جبران بشه، ولی الان که کولر روشنه و م ی ک س ترک ر ا د ی و جوان با صدای بلند همه صداها رو از بین برده
دیگه تقریبا بی صدا هستش ماشین، خودت دیگه استاد مائی پوریا جان اگر صدای موتور جوری هست که احساس میکنی خرابی درکاره که باید ببری نمایندگی مرکزی به نظر من (نمایندگی های دیگه مگه آشنای حرفه ای داشته باشی ببری)، ولی نه اگر در حدی هست که هم من تجربه کردم هم جناب kohgard و احتمال زیاد خودت به نظرم سخت نگیر همینه
پ.ن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خسته نباشید واقعا یک نظر دوستانه داشتم خیلی خودتون رو اذیت نمی کنید؟ یک کم کمتر سخت بگیرین، به جوونیم قسم ستون عقب ماشین صدا میده (جائی که باندا نصبه) اصلا حالش رو ندارم برم ببینم چی شل شده داره اینطوری صدا میده، اگه خود مدیر عامل ایران کندرو هم بیاد به جون خودش اگه اجازه بدم دست بزنهولی واقعا دمتون گرم، ولی احتمال زیاد ماشین هر دوتون مال یک دوره از تولید نیست؟ چون به نظر میرسه نوع صدای هر دو ماشین یکی هست تقریبا؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)