ممنون حسین جان...مثل این که این دستگاه برای کارهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد
توی متن ها خود بیل گیت بهش اشاره کرده بود..
ولی خبر خیلی خوبی بود...ممنون
ممنون حسین جان...مثل این که این دستگاه برای کارهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد
توی متن ها خود بیل گیت بهش اشاره کرده بود..
ولی خبر خیلی خوبی بود...ممنون
بابا ما یه حرفی زدیم جر شد.
من پیشنهاد دادم چون میدونم pes بدرد نمیخوره.
شما یه مقایسه کنی با فیفا اون 08 که فیفا بهتر بود 09 هم همینطور.چون اصلا اونجا pes رقیبی برا فیفا به حساب نمیومداین pes 10 هم باشه یه چیطی تو مایه های fifa 08
بابا اصلا بیخیال شید پولشو یکی دیگه میخوره دعواش واسه ماست
بعدشم از EA بزرگتر چییی؟؟؟
من که خیلی از این بازی لذت میبرم
کامپیوتر خیلی باهوش شده
چطوری میشه با ناتال فوتبال بازی کرد؟؟؟ یعنی فقط پاسو شوتو سانتر رو خودمون به عهده میگیریم؟ چیرو باید بشوتیم ؟ هوا رو؟ ناتال که به بازار نیومده ایشالاه اگه بیاد یه 200-300 تومنی باید از جیب مبارک خرج کنیم
Last edited by Behnam_o2; 02-10-2009 at 21:45.
این چرت و پرتا ارزش جواب دادن نداره
دوستان به تاپیک برسید![]()
اصلا چرت نیستاین چرت و پرتا ارزش جواب دادن نداره.همینی که هست.
زورتونم نیاد.
دیگه بسته وگرنه میان هممونو اخ میکنن.
سلام
راست میگه اینجا؟اگه بیاد که محشره. من دارم پول جمع میکنم برای X360 اونم فقط بخاطر ناتال. چون که بازی هاش هموناییه که رو pc هم هست . تازه تو فکراین بودم چه حالی میده pes بازی کردن با ناتال.
اره شما همه کنسول ها رو دارین.....
دیگه بهتره این بحث رو هم کش ندین همین الان نگاه کن دو صفحه این تاپیک به کل کل کشیده شد
خواهشا این بحث رو بذار کنار وگرنه مجبور میشم گزارش بدم
شما داری رو رای مردم در مورد بازی نظر میدی اونم تو سایت گیم اسپات ....
چرا راه دور میری ؟ تاپیک همین دو تا بازی رو تو همین فروم مقایسه کن تعداد Page ها رو ....
سلام دوستان.
شرمنده از اینکه این پست رو میدم. من یک مدت تقریبا یک هفته ای نتونستم به تاپیک سر بزنم. ماشالا تاپیک PES هم که پر طرفدار و واسه خودش چت رومه و صفحات خیلی زیاده.
از دوستان خواهش داشتم این که لطفا اخبار مهم تاپیک مثلا ترجمه های حسین جان, خبر های نمایشگاه مثلا همین که تو ژاپن قرار بود برگزار بشه و هر خبره دیگه رو به من بگید و لینک پست یا صفحه رو واسم بزارید.
مرسی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)