یکی داره wind ele lvl 2 چهار بیل می فروشه قیمتش خوبه ؟ من فکر می کردم در حد 20 بیل و بالاتر باشه؟؟؟
یکی داره wind ele lvl 2 چهار بیل می فروشه قیمتش خوبه ؟ من فکر می کردم در حد 20 بیل و بالاتر باشه؟؟؟
WTF
کجا؟
امکان نداره کسی لول 2 رو 4 بیل بده.
اگه همچین چیزی باشه همه باید gold ردیف کنیم بخریمش.
آدرس رو بذار.
لعنتی >.< نیستش هرچی داشته رو فروخته و رفت
می دونستم خیلی می ارزه ولی فقط 3 بیل داشتم ((((((( اگه زودتر می تونستم خبرتون کنم کلی سود می کردیم.
فکر کنم طرف wh گیلد رو خالی کرده آورده برای فروش ... گادس هم 4 بیل می فروخت
اینم برای اثبات حرفم .
![]()
Holy shit
یارو یا به قول تو زده به GWH یه گیلد خفن یا خیلی پول لازمه.
دقیقا هم همون ele رو داره که من نیاز دارم.لعنتی.
خیلی با مزه بود . اتفاقا سریع هم فروش نرفت ! چند نفر هم مثل من چند بار اومدن یه نگاه انداختن ولی انگار کسی باورش نمی شد ...
الان توی فروم 30 بیل بید خورده همین لپیس . صد در صد طرف دزد بوده
یکم بیشتر پول داشتم زندگانیم متحول می شد
دوستان اونا برای فروش نیستتتتتتتتتت
کسی نمی تونه اونا رو بخره . شما فقط می تونی PM بدی و offer بدی . تو lailah جدیدا خیلی اینکار ها رو می کنن .
اون 4 بیل فقط بخاطره اینه که محدودیت 4 بیل هست . اینا قبل اینکه market بزنن از طریق dual Box با خودشون Trade می کنن و خودشون رو به limit روزانه می رسونن و دیگه با اون toon که به limit روزانه رسیده نمی تونه چیزی بفروشه . یه market میزنه و همه رو برای نمایش میزاره . به هیچ عنوان نمی تونی چیزی بخری از اون مارکت . اگه pm بدی و offer خوب بدی اون item رو به کراکتر دیگه duo Box خودش منتقل می کنه و باهات Trade می کنه . این مدرن ترین و pro ترین روش روز فروش item های گرون تر از 4 بیل هست .
اون مدلی من دیدم ولی می نویسن که برای توافق پی ام بدین ولی همونطور که می بینی همون لحظه که من اونجا بودم یکی یه لپیس لول 6 رو ازش خرید و یه slot خالی شد ...
اینشکلی که شما می گی قاعدتا نمی شه ازش هیچی خرید ... همچین چیزی فکر نکنم وجود داشته باشه که مثلا slot اول رو غیر قابل مبادله کنی بعد توی بقیه slot ها چیزای دیگه بفروشی . ولی لپیس لول 6 که گذاشته قیمتش 100 میل بود که همه رو فروخت رینگ ها هم یه دونه به قیمت یک بیل که اونم فروخت .
این چه وضعه قیمتاست؟من نمیدونم قیمتا تا کی میخواد بره بالا.هر روز که AH رو میبینی 100 میل میره رو همه چی.واقعا مسخره هست.res rune شده 300میل.واقعا خنده داره.conti 15 روزه 3 بیل در حالی که دو ماه پیش 300 میل بود.reset stone شده 700 میل.
آدم شاخ در میاره.دیگه نمیشه ادامه داد.واقعا مسخرست.
الان دیگه نمی گن pm بدین . یکی دو بار تو TC می گن بجای اینکه بنویسن pm بدین .
طرف می تونه 3.9 بیل از limit خودش رو نگه داره تا بقیه چیزاش فروش بره . قیمت ele2 هم آخرین بار دیدم 60 بیل بود . الان شاید یذره ارزونتر شده باشه
===============
Elliot هم به سلامتی 2 هفته ban شد !! چون به BD هی می گفت هکر بخاطر harrass بن شد !!!!
خوشبختانه Hunter و گاردش تو account ها دیگست ! هنوز active هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)