خوب بچهها امشب چطور بود؟؟
من با تورنت میانگین سرعتم روی 30 بودش....
نزدیک به 600 مگ دانلود داشت
(اولین بار بود که با تورنت من اینقدر زیاد در یک شب دانلود داشتم)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب بچهها امشب چطور بود؟؟
من با تورنت میانگین سرعتم روی 30 بودش....
نزدیک به 600 مگ دانلود داشت
(اولین بار بود که با تورنت من اینقدر زیاد در یک شب دانلود داشتم)
خوب پس خوب شده و داره بهتر میشه!
منم 800 تا البته تا ساعت 6.30 و 200 مگش هم لینک مستقیم شده بود!
خوبه!![]()
چه اشتباهی کردم از این موسسه خط گرفتم![]()
بعد یک هفته زنگ زدم بپرسم وضعیت قرارداد چی شده تازه مسیولش می گه کپی شناسنامتون نیست دوباره بفرستید. کپی را فرستادم زنگ زدم بپرسم چقدر دیگه طول می کشه تا وصل بشه . می گه اگه تا سه شنبه بفرستیم مرکز مخابراتی معمولا 10 روز طول می کشه ممکنه بعد عید فعال بشه
این دیگه چه وضعش اگه من بعد عید می خواستم اشتراک بگیرم خوب بعد عید اقدام می کردم
شرکتی که نتونه یک کپی شناسنامه نگه داره به درد ......از adsl گرفتن پشیمون شدم خداوکیلی
دیگه فعال شدن خط این همه طول بکشه شاهکاره
![]()
سلام
خوب شما که دیدی بعدی از 2 3 روز درصد تغیری نکرده باید تماس می گرفتی پی گیری میکردی!الان هم سرشون شلوغه به خاطر این یک ماه رایگان که میدن و نزدیک عیده!
شما کپی شناسنامه را تحویل داده بودی؟!
فعال شدن خط دست مخابرات هست و مخابرات هست که حداکثر 10 روز طولش میده! و بستگی به فعال بودن مرکز مخابراتتون داره! ممکنه 3 4 روزه رانژه کنه! یا اگه اشنا داشته باشی توی مخابرات یک روزه!
![]()
روزی که پیکشون اومد مدارک و کپی شناسنامه را گرفت. من چه می دونستم کپی شناسنامه را گم کردند. نکردن روز بعدش یک زنگ بزنن بگن کپی را بفرست
مرکز مخابراتی ما مرکز : اشرفی اصفهانی ( افسریه - بزرگراه محلاتی )
به نظردوستان ممکنه قبل عید وصل بشهاگه که بخواد به بعد عید موکول بشه احتمالا کنسل کنم
![]()
سلام به دوستانه شاتلی...آقا چرا اینقدر اسپم!؟ این تاپیک باید به متفرقه منتقل بشه....
من با دی_لینک مشکل نداشتم....
در ضمن همه isp ها تو مشهد افت سرعت داشتن..بهانه هم طبق معمول مخابراته!
من مرکز انقلابم همشهری...با اکو 512 شبا رو 10_15 دانلود میکنم (لینک مستقیم), قطعیم تا دلت بخواد داریم مخصوصا شبا و پینگ بین ساعت 10 تا 18 بالایه 700....
من دیلینک 322t دارم خیلی راضیم.
بله کاملا.
از منم همین حدودا بود. لینک مستقیم، با دانلود منیجر!
تا همین چند روز پیش شبی حدود 1200 مگ دانلود داشتیم ما!
بسیار افتضاح! از 1 شب تا هفت صبح همش 500 مگ، لینکهای مستقیم+ آدرایو(با IDM)
احتمالش هست که تا قبل از عید وصل بشه، چون همیشه چند روز اضافه تر میگن که شما بعدا شاکی نشی!
در ضمن دوستان هم امروز قطعی داشتن؟ من صبح حدود یک ساعتی قطع بودم. خدا کنه این قطعی برای رفع مشکل افت سرعت شبانه بوده باشه ، امشب معلوم میشه.
اگه فردا بفرستن خلی خوب بود و حتمالا قبل از عید وصل بود!
یک زنگ بزن بگو مشکل از شما بوده فردا بفرستین لازم دارم قبل از عید! اگه نه تا کنسل کنم!
از این مخابرات که من می بینم زیاد امید وار نباش!تعطیلات نوروزی
من امروز صبح مرخصی گرفته بودم نبودم توی نت![]()
و منم هنوز از مهر منتظرم شاتل با اسب سفید بیاد دم خونمون
شورشو در اوردن دیگه
از مهر تا حالا؟؟!یعنی 6 ماه! شاتل هنوز تو مرکز مخابراتیتون نیومده یا اینکه برای قرارداد منتظرید؟!
هم اکنون 66 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 66 مهمان)