سلام
حقیقتش کادیلاک سوار شدم دیگه به اندازه کادیلاک هیچ ماشین آمریکایی برام لذت نداره!!!!
همه چی تمومه
سلام
حقیقتش کادیلاک سوار شدم دیگه به اندازه کادیلاک هیچ ماشین آمریکایی برام لذت نداره!!!!
همه چی تمومه
شورولتكامارو1973دستاو ل
, شورولت کامارو 1973 دست اول , نقره ای 6سیلندر دنده ای چراغ عقب گرد , 10سال خوابیده 500 / 2 میلیون
1390/4/18 الی 1390/4/19
09123716975
===================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
, چارجر 72 , 30 سال خوابیده- تک برگ سند , 6 سیلندر - قیمت 15 م
09121782427
============================
, شورولت کامارو 1977 , مشکی ، 8سیلندر ، فول اتومات , تیپ LTِ ، سند دست اول
براي شماره تماس بايد به نسخه چاپي مراجعه كنيم كه در دسترس نيست!!!
=======================
, بیوک لسابر 77 قهوه ای , اتوماتیک 15سال خوابیده , نیاز به رنگ (قیمت 3/800)
براي شماره تماس بايد به نسخه چاپي مراجعه كنيم كه در دسترس نيست!!!
سلام دوستان،من الان اومدم شیراز، با برادرم رفتم اون کامارویی که تو ایران ماشین گذاشته ( که شیراز هست و عکس نداره ) رو دیدم، 8 تومن که خوبه، یه تومن هم نمی ارزید! ماشین همه چیش باز و داغون بود، طرف داشت تو همون خونه ه نقاشیش میکرد سقفشو آبی زده بود بدنه رو سفید!! البته تو اتاقش هم چیزی نبود! کیلومتر یه ور فرمون یه ور .... اصلا راستش 2 دقیقه هم دور ماشین نچرخیدم، خورد تو ذهنم! حتی سر سیلندرش هم باز بود، شاید اگه یه نفر 4 ماه بچسبه بهش شب و روز روش کار کنه بتونه جمعش کنه، گفتم به اطلاع دوستان برسونم که بر خلاف تصورات قبلی من که اگهی سر کاریه اینطور نیست و اگه کسی خواست استفاده کنه، مخصوصا آقا مسعود که دنبال 78 برا باز سازی میگشت
از ویژگی هاش:
ماشین 8 بود، طرف میگفت 8 فابریک
طرح کاپوتش ( که البته کاپوته تو باغچه افتاده بود) طرح زد 28 بود
میگفت همه چیش هست ( تزیناتش) اما ما فقط گریل یا همون هوا کش های جلو رو دیدم ، نه شیشه ایی، نه صندلی ایی! ، نه چراغ عقب یا چراغ های کوچیک جلوش ... خلاصه یه جسد بود که حوصله دوستانی رو که وقت و پول ازاد دارند میطلبه
ماشین فرمون بشکن داشت
تو درش که چیزی نبود اما فک کنم برقی بوده یه زمانی شیشه هاش - با این تفاصیر اگه طرح رو گلگیرش هم زد 28 بود میگفتم زد 28 واقعیه
اما معلوم بود ماشین یه تصادف خفن داشته داخلشو که نگاه میکردی جز لونه حیوانات چسب آکواریوم هایی رو که شاید میتونم بگم به اندازه دو تا لول بزرک بود و چسبونده بود بین ستون و داشبورد سمت راننده جلب توجه میکرد، در ها هم درست جفت نمیشندند و کول کرده بودند
خلاصه اینم اطلاعات ما
من اینجا دیال آپ دارم، دیر به دیر سر میزنم جوری گفتم که سوالی باقی نمونه اما اگه سوالی بود و من دیر جواب دادم به خاطر کانکشنمه و پیشاپیش عذر میخوام
جالبه، اخرش طرف گفت: ماشین خیلی تمیزه! ما هم گفتیم بلـــه بـــله ... و از در اومدیم بیرون
عجب! من اون اگهي رو نديدم..اما با اين چيزها كه شما گفتين 8 تومن هزينه سر هم كردنه! (منهاي بازسازي واقعي) ..عكس نگرفتين؟
اينجور كه معلومه طرف رو حسابي جو گرفته...!!
واقعا اگر فروشنده باشه به نظر شما چند ميده؟ و چند ميارزه؟ سند و مدارك و شماره ها رديف بود؟
كارت سوخت و بيمه؟
فكر كنم اگه چند وقت بگذره كم كم به راه ميان و تب تندشون تموم ميشه..
سلام.دوستان کمک
یه مشکل.نیاز به راهنمایی دارم.
چند روز پیش که رفتم ماشینو روشن کنم استارت گیر کرد و همینجوری هر هر هر
مجبور شدم سر باطری رو قطع کنم.وقتی دوباره سر باطری رو وصل میکردم هم استارت دوباره شروع به هر هر هر میکرد و هم اینکه موقع اتصال سر دوم به باطری یه اتصال و جرقه ای ایجاد میشد.پیگیر شدم و جواب شنیدم که احتمالا از بالشتک استارت باشه که چسبیده.همچین چیزی ممکنه؟
بالشتک از کجا تهیه کنم؟مارک خاصی هم داره؟جایی تهران هست که بصورت پستی برام ارصال کنن؟
یکی از دوستان گفت هزینه کردن برای بالشتک به صرفه نیست و اگر یه استارت کامل بگیرم بهتره.
نظر شما چیه؟
قیمت بالشتک؟
قیمت استارت آمریکایی؟
Amiva جان ممنون از توجهت و وقتی که گذاشتی و رفتی ماشین رو دیدی و اینجا نتیجه رو میگی .
والا اینطور که شما میگی شاید همون 1 تومن ارزش داشته باشه ... 8 تومن بابا آخه . . .
مدل 78 نمیدونم چرا انقدر نایاب شده !؟ مدل 8 سیلندر غیر 78 یعنی نثلا 76 و 75 گیر میاد با قیمت های 2 تومن و حتی زیرتر از اینا برای بازسازی اساسی ولی مدل 78 هنوز گیرم نیومده .
سلام دوستان یه سوال: هنوز پلاک های قدیم رو ملی میدن؟ من شنیدم دیگه جدید نمیدن و فقط اگه پلاک ملی و معاینه فنی داشته باشی تعویض میکنن
--------------------------------------------------
خواهش میکنم، راستش قبلش به برادرم گفتم ببین انتظار دیدن کامارو خودت رو که دادی 2 تومن نداشته باشیا، مطمئنا یه چیز نابوده که شاید 3 یا 4 تومن با وضع الان بیارزه اما وقتی خودم دیدمش واقعا با در نظر گرفتن وضع بازار که ازش اطلاع دارم بیشتر از یه تومن حاضر نبودم بدم!
اقا جنازه ماشین هستا! دیدید که؟! مثل عکس همون ریویرا که رو سر یه ماشین دیگه بود که نصف ماشین بود فقط! با این تفاوت که این آهن اتاقش و شاسیش یه تیکه بود!
عکس نه راستش وقتی داشتم میرفتم داخل پارکینگه قاب گوشیمو کشیدم که دوربینش فعال شه اما همین تا چشمم به جمالش روشن شد گوشیمو دوباره گذاشتم جیبم!! راجع به مدارک هم چیزی نپرسیدم چون ماشین از مدارکش مهمتره!! اما میتونید از خود طرف بپرسید
مرسی از توضیحات .
قاعدتا که هنوز باید پلاک ملی بدن . یعنی دلیلی نداره که ندن . فرض کن شما یکی ماشین خرید سال 80 یا 78 شمسی رو میگم البته . که هنوز پلاک ها ساده بودن و برای هر شهرستان . و ماشین رو خوابونده به هر دلیلی . . . خوب ایشون نباید پلاک ملی بگیره !؟
قاعده کلی طبق روال سابق اینطوریه که هر ماشینی بیمه داشته باشه و مدارکش رو هم کامل داشته باشه که اگر نداشته باشه هم با وجود نازنین شورای حل اختلاف میشه درستش کرد ، میتونه بره برای تعویض پلاک اقدام کنه و بعد از اون هم معاینه فنی و کارت سوخت پرو پیمان و الی آخر . حالا ماشین برای 100 سال پیش حتی Ford T یا ماشین 10 سال پیش فرق خاصی نداره .
اين مشكلي كه گفتي رو بايد از نزديك چك كنم اما به احتمال زياد قضيه اينه كه فنر برگشت دوشاخه استارت ماشين كه داخل پيستون اتومات استارت سوار هست شكسته..و بخاطر همين موقعي كه استارت درگير ميشه ديگه نميتونه دنده استارت رو از درگير شدن با فلايويل آزاد كنه و همينجور درگير مونده و ميچرخه..و چون كانكت انتهاي اتومات استارت همزمان برق رو براي بالشتك هم ميبره پس استارت به خودي خود ميچرخه و ديگه با بستن سوئيچ قطع نميشه..مگر سر باطري رو در بياري كه اونم باز تا جا بزني دوباره برق ميره برا استارت و بازم همون ميشه..
سلام.دوستان کمک
یه مشکل.نیاز به راهنمایی دارم.
چند روز پیش که رفتم ماشینو روشن کنم استارت گیر کرد و همینجوری هر هر هر
اين قضيه بيشتر براي هشت سيلندر كه استارت سنگيني داره پيش مياد..
راه حل اول اينه كه بري زير ماشين و اون دوتا پيچي كه سري استارت رو به سيلندر متصل ميكنه رو شل بكني تا دنده آزاد بشه..يه كمي كه تكانش بدي دنده استارت آزاد ميشه...يه صداي تق ممكنه بده..
اگر فني باشي خودت ميتوني راحت استارت رو اوراق كني و تعميرش كني..برعكس تصور همه تعمير استارت آمريكايي خيلي ساده است و از مال پرايد و پيكان و 405 و اينها خيلي خيلي ساده تره..چند بار بازش كني لم كار دستت مياد..
مشكل اصلا از بالشتك نيست چون اگه بالشتك خراب بشه استارت يا خيلي سنگين ميزنه يا اصلا نميزنه( بالشتك چسبيده يه حرف من در آوردي خيلي بي سر و تهه!! اينو ديگه كي گفته؟؟؟؟!!) من يك ميليون بار انواع استارتهاي آمريكايي رو باز و بست كردم و تعميرات مختلف روشون انجام دادم همچين چيزي نيست..
شما اگر وارد نيستي استارت رو باز بكن و ببر پيش يه برقكار اشنا( منصف..) و بگو برات سرويس كنه...و با دقت نگاه كن از دستش و ياد بگير..( كاشكي اونجا بودم سه سوته رديفش ميكردم!!)
و البته چون ماشينت اتومات هست من توصيه اكيد ميكنم حتما يه استارت ديگه زاپاس هم داشته باش و بگذار توي صندوق عقب براي همين موقعها..
در مورد قطعات يه سري چيزا رو اگر دست دوم بگيري بد نيست ..مثل پوسته آهني و يا آرميچر( به شرط سالم و اصلي بودن)اما در مورد اتومات استارت..دنده..بوشها..بالشتك و سري بهتره كه نو باشه..البته كل استارت دست دوم كه خودت تيكه تيكه بگيري و جمع كني هم خيلي بهتره چون ميدوني چي بستي..من هميشه اين كار رو ميكردم..
اگر فني نيستي بهترين كار اينه كه از يه برقكار وارد و منصف كمك بگيري..از صاحاب قبلي ماشين بپرس ببين پيش كي ميبرده و داستانش چطوريه؟
بازم سوالي داشتي در خدمتم
Last edited by camaro lt; 09-07-2011 at 23:25.
علی آقا قربون دستت.واقعا توضیحت کامل و جامع و مفید بود.
یه مطلبی که هست اینه که اتومات استارتو کمتر از دو ماه میشه عوض کردم.
در مورد سنگین استارت خوردن هم باید بگم یه چیزی شبیه همینی هست که فرمودی.یعنی استارت وقتی گیر هست سنگین میخوره انگار باطری جووون نداره.
حالا برای امتحان باید برم زیر ماشین همین کاری که فرمودی رو انجام میدم.اگر جواب داد که عالیه و همیشه دعات میکنم.
فنی نیستم اما شعور فنی بودنو ای ی ی ی دارم.از روغنی شدن هم نمیترسم و اتفاقا خوشم میاد زیر ناخونم آشغال روغن جمع بشه.
راستی صاحب قبلی ماشین کرجه و من الان گرگانم.حداقل 500 کیلومتر از هم دوریم.هر چند به خونش هم تشنه ام.
بازم ممنون و سپاسگذاروبابت راهنمایی.
Last edited by diyukis; 09-07-2011 at 23:30.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)