[/COLOR]از شما که فیبر نوری نیست . تمام شرکتا مثل نداگستر و شاتل پشتیبانی میکنن. مخابرت را فکر نکنم!!
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
[/COLOR]از شما که فیبر نوری نیست . تمام شرکتا مثل نداگستر و شاتل پشتیبانی میکنن. مخابرت را فکر نکنم!!
برای همین میگم گیجم!از شما که فیبر نوری نیست . تمام شرکتا مثل نداگستر و شاتل پوشتیبانی میکنن
پارس آنلاین سفارش دادم خط رفت برای رانژه مخابرات پارس آنلاین زنگ زد گفت خطتون فیبر نوری شده نمیشه!
زنگ زدم یه جا مخابرات گفت تحت پوشش نیستی!
یه جا دیگه مخابرات گفت حالا حالا ها طول داره 2 الی 3 ماه باید وایسی!
تو سایت پارس انلاین زدم پیش شماره رو زد تحت پوشش نیستی!
تو سایت شبکیه زدم نوشت تحت پوششی!
شاید چون تازه فیبر نوری شده هر سایتی یه چیزی مینویسه!
شایدم اصلا فیبر نوری نشده و اشتباه از پارس آنلاین بوده
و ....
من الان موندم با این خطم که آخر وضعیتش چیه؟فیبر نوری هست یا خیر؟ از کجا میشه بفهمم
آخر ما نفهمیدیم از کجا میتونیم اینترنت بگیریم
داداش از این دوستت میپرسی پیش شماره 265 وضعیتش چی هست؟بله امروز منظورم بود دوستم بهم گفت باباش مسئولشه
ولی مثل اینکه امروز ارائه نشد و کارشون عقب افتاد
اما تایید شد که از دهم شروع میکنه
اینم لینکش که تاریخ بروزرسانیش امروزه
*
Last edited by clickestan; 31-07-2011 at 22:29.
نه من از پیشگامان 512 دارم.
سرعت روزانه م حدودا 150 تا 200، سرعت شبانه م هم یا همین حدود روزانه س یا افت میکنه و به 50 میرسه!
به غیر از پارس انلاین کجا شبانه اش خوبه؟
یه احتمال میدم که خطم فیبر نوری نشده و فقط تحت پوشش پارس آنلاین نبوده و اینا حواسشون نبوده موقع ثبت نام
برای همین که یه بهانه داشته باشن گفتن خطت فیبر نوری شده!
چون پیش شماره ام نه تحت پوششه مخابراته(طبق لیسته سایتش) و نه الان که میرم تو سایت پارس آنلاین نه تحت پوشش پارس آنلاینه ولی تو سایتای دیگه مثل شبکیه تحت پوششه! (متاسفانه قبلا موقع ثبت نام پارس آنلاین نرفتم تو سایتش ببینم تحت پوشش بوده یا نه وگرنه الان میفهمیدم که حدسم درسته یا نه)
Last edited by clickestan; 31-07-2011 at 22:42.
سلام
من تازه می خواهم از اینترنت ADSL استفاده کنم. خیابان کشاورز، روبروی توپخانه 44 هستم.
پیش شماره 776.
از کجا اشتراک بگیرم که سرعت خوبی داشته باشه.
صبانت (نداگشتر)
---------- Post added at 02:33 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
صبانت(نداگستر)
---------- Post added at 02:36 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
تو قسمت اداریش هست نه پشتیبانی
در کل پهنای باند درخواستی بسیار بالاست-اگه هنوز بین مراکز تخصیص نداده شده به زودی میشه
با شماره 2030 تماس بگیرید
اینم از وضع داغون پارس آنلاین ساعت 2:45 دقیقه شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا خاک بر سرشون مثل اینکه دوباره باید شروع کنم به بدو بیراه گویی
دوره بعدی (3ماه دیگه)صبانت میگیرم خیلی شبانه هاشون توووپ شده--اکثرا راضیند
من دیروز رفتم شبکیه قراداد نوشتم.از ادبشون خوشم اومد.خوب برخورد میکردند.خیلی هم اسرار داشتند که 3 ماهه بگیرم.گفتم یه ماه تست میکنم بعد.هزینه رانژه هم 5 تومن بود!
خانومه میگفت توی روز سرعتت حدود 200 هست و شب حدود 100.خوبیش اینه که صبح تا 10 هست.دیگه حجم کم نمیارم.
یک هفته دیگه وصل میشه.
این شماره شما تو مرکز ردانی پور هست.پارس آنلاین هم ساپورت میکنه.اون باکس که توش شماره میزنی خرابه.همه شماره ها رو میگه نداریم.تو این لینک ببین:
دو تا احتمال وجود داره:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-پارس آنلاین پورت نداشته پیچوندتت!
2-خطت فیبر نوری شده ولی هنوز شماره هاتون عوض نشده.به خاطر همینه کسی وضعیتش رو نمیدونه.
واسه اینکه بفهمی مشکل از کجاست برو مخابرات اونجا بپرس چه بلایی سر خطتون آوردند.شبکیه میگفت ما ردانی پور رو 2 ساعته رانژه میکنیم.چون مرکز خلوتیه!
پارس الان یه هفته س که اوضاع بد جور داغونه
پینگ که فوق العاده بالاست
این چند وقته باز خبریه و ما نمیدونیم ؟؟؟
این برای کدوم سرویسشونه؟(شبکیه گفتی؟)خانومه میگفت توی روز سرعتت حدود 200 هست و شب حدود 100.خوبیش اینه که صبح تا 10 هست.دیگه حجم کم نمیارم.
ماهی چقدر در میاد؟
دوستان سایت نداگستر(صبانت) چی هست؟ شبانه اش از ساعت چند تا چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)