تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 416 از 2550 اولاول ... 3163664064124134144154164174184194204264665169161416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان خوبید ؟
    مشکل ما اینه که با هزار راه مشکلو پیدا میکنیم ولی نمیتونیم حلش کنیم چون نه قانون داریم نه کانونی که از مشتری های ADSL حمایت کند . برای نمونه الان همه میدونن که همارا سرعتش کاهش یافته و به قول بعضی ها کم فروشی هم میکند ولی حالا باید چیکار کرد . وقتی خود شرکت نتونه حل کنه و فقط بگه قبول داریم ایا مشکل یوزر حل می شود ؟؟؟ اونایی که مدت زیادی از ADSL استفاده می کنند حتما متوجه می شوند که اصلا هیچ نهادی نمیتواند از حقوق اونا حمایت کند و بعضی بحث هایی که اینجا می شود تنها با غرض خاصی است که با پایین اوردن یک شرکت خودشون را بالا می برند در حالی که کاربری که حداقل دو سه ماه از ADSL استفاده کرده کاملا از وضع سرویش اطلاع دارد و سخن بعضی دوستان هم برای این افراد آب در هاون کوبیدن است .
    در ضمن من پست نمیدهم و از این حرفا چیه .... مگه بچه این !!!! نظرات متفاوت است ولی باید منطقی رع بشه نه اینکه یکی میدانو خالی بگذاره تا دیگری نهایت تخریب و یا هر کاری دیگرو بکنه !!!!! سوئ تفاهم نشه ها !! فقط نظر شخصیم بود . موفق باشین

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

در هر صورت هرکسی واقعیت را قبول نکنه بیشتر از هر کسی خودش ضرر کرده
    من الان اگه بدونم شرکتی بهتر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست میرم ازش میگیرم
    اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم تا حالا برام خوب جواب داده

حتی در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با اینکه بینهایت قطعی برای من داشت
    طوری که از اینترنت بطور کامل زده شده بودم
    با این حال نمیگم بده
    چون ممکنه برای بعضیها خوب بوده باشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پینگش بالاست سرعتش هم بالاست؟
    من می دونم چرا بالاست ولی می خوای ببینم کسی دیگه هم می دونه.

یک مورد فنی را در مورد آی پی میخوام به اطلاع دوستان برسونم

سرویس دهنده های بزرگ اگر آی پی بتعداد کافی نداشته باشند و با توجه به محدودیت شرکت زیرساخت مخابرات ایران (که تامین کننده پهنای باند تمامی سرویس دهنده های هست) در واگذاری آی پی بتعداد مورد نیاز ؛ شرکتها مستقیما از Ripe اقدام به اخذ آی پی بنام خودشون رجیستر میشه می کنند و رنج آی پی ها را در اختیار شرکت زیرساخت قرار میدهند تا با استفاده از BGP روی پهنای باند همان شرکت Route کنند. در اینصورت وقتی مشترک whois میگیره آی پی دینامیک یا استاتیکش به اسم خود سرویس دهنده رو می بینه.

ولی اگر سرویس دهنده آی پی کم داشته باشه مجبوره از آی پی های محدودی که مخابرات در اختیارشون قرارداده استفاده کنه که در اینصورت چون آی پی ها در Ripe در اصل بنام مخابرات ایران که همان Information Technology است رجیستر شده رویت می شه.

معمولا سرویس دهنده های بزرگ از Ripe مستقیما آی پی دریافت میکنند و در شبکه اشون استفاده میکنند.
    اینها شاید درست باشه ولی من میگم IP کم نمیارند بلکه پهنای باند کم میارند یکسره می ندازند از یکجا
    مثلا همین آسیاتک پهنا کم میاره یا از تراشه سبز میگیره یا از آرین ماهواره البته خیلی کم پیش میاد اینجوری بشه.

---------- Post added 10-04-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 09-04-2010 at 11:57 PM ----------

اما مشکل اینه که بعضیها مثل من که 128 نا محدود دارم سرعت افت میکنه 2 به بعد

تعجب من از اینه که من که مرکز مخابراتم شهریار هست اینجا فکر نکنم یوزر زیادی داشته باشند چرا اینجا افت کرده سرعت ؟
    اینجوری شما هم حق اعتراض نداری چون سرویس شیر گرفتی نه ددیکیت.
    ببین این مرکز شلوغه یک حرف نیم من درآوردی از پشتیبانی ها اللخصوص شاتل هست.
    گیرم اصلا تو مرزک شما 1 نفر با سرویس 1 مگ دانلود کنه اونقت که شرکت نمیگذاره پهنای باند اضافی تو مرکز بمونه شیر میکنه برای مراکز دیگه.یعنی اصولا باید اینجوری باشه وگرنه شرکت خیلی باید عقب باشه که نتونه اینکار رو بکنه. چون پول داده ولی نمیتونه بهینه مصرف کنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام من دنبال یه شرکتی میگردم که سرعت آپلودش خوب باشه

من اینترنت ماهواره ای دارم و فقط سرعت آپلود خط اینترنت برام مهمه حداقل 250 تا باشه

من در مرکز شهید فهمیده هستم لطفا راهنمایی فرمایید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اینجوری شما هم حق اعتراض نداری چون سرویس شیر گرفتی نه ددیکیت.
    ببین این مرکز شلوغه یک حرف نیم من درآوردی از پشتیبانی ها اللخصوص شاتل هست.
    گیرم اصلا تو مرزک شما 1 نفر با سرویس 1 مگ دانلود کنه اونقت که شرکت نمیگذاره پهنای باند اضافی تو مرکز بمونه شیر میکنه برای مراکز دیگه.یعنی اصولا باید اینجوری باشه وگرنه شرکت خیلی باید عقب باشه که نتونه اینکار رو بکنه. چون پول داده ولی نمیتونه بهینه مصرف کنه.
    تو ایران حتی اگه جونمونو بگیرند نیز حق اعتراض نداریم
    چه برسه به اینترنت
    اون توضیحات قبلیم هم اشاره کردم تو حالت تئوری بود

یه سوال
    256 نامحدود خانگی را با بهترین قیمت چه شرکتی میده ؟
    چون شاید این سرویس را بگیرم بعدا

راستی بچه ها احتمالا تا 2 بخوابم
    امشب یه تست اسپیدی بگیرین (ترجیحا 128 نامحدود)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خودم تست گرفتم

یه خبر بد
    نمره همارا 3.1 از 5 بود
    حالا شده 3
    هرچند این نمرات زیاد مهم نیستند

اینم تست دیگه :

Last edited by golmohammadi; 10-04-2010 at 01:24.

7. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام من دنبال یه شرکتی میگردم که سرعت آپلودش خوب باشه

من اینترنت ماهواره ای دارم و فقط سرعت آپلود خط اینترنت برام مهمه حداقل 250 تا باشه

من در مرکز شهید فهمیده هستم لطفا راهنمایی فرمایید
    با سلام

شما همون مشترک کافی نت باران هستین ؟؟؟؟ کریم باران

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان خوبید ؟
    مشکل ما اینه که با هزار راه مشکلو پیدا میکنیم ولی نمیتونیم حلش کنیم چون نه قانون داریم نه کانونی که از مشتری های ADSL حمایت کند . برای نمونه الان همه میدونن که همارا سرعتش کاهش یافته و به قول بعضی ها کم فروشی هم میکند ولی حالا باید چیکار کرد . وقتی خود شرکت نتونه حل کنه و فقط بگه قبول داریم ایا مشکل یوزر حل می شود ؟؟؟ اونایی که مدت زیادی از ADSL استفاده می کنند حتما متوجه می شوند که اصلا هیچ نهادی نمیتواند از حقوق اونا حمایت کند و بعضی بحث هایی که اینجا می شود تنها با غرض خاصی است که با پایین اوردن یک شرکت خودشون را بالا می برند در حالی که کاربری که حداقل دو سه ماه از ADSL استفاده کرده کاملا از وضع سرویش اطلاع دارد و سخن بعضی دوستان هم برای این افراد آب در هاون کوبیدن است .
    در ضمن من پست نمیدهم و از این حرفا چیه .... مگه بچه این !!!! نظرات متفاوت است ولی باید منطقی رع بشه نه اینکه یکی میدانو خالی بگذاره تا دیگری نهایت تخریب و یا هر کاری دیگرو بکنه !!!!! سوئ تفاهم نشه ها !! فقط نظر شخصیم بود . موفق باشین
    با سلام

دکتر همچینم که میگی نیستش !!!

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای همین شکایات و کم فروشی ها احداث شده تو تبریزم نماینده داره ( اسم مدیر نماینده تبریز هم اقای نظمی هستش )

10. این کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام

شما همون مشترک کافی نت باران هستین ؟؟؟؟ کریم باران

سلام نخير . من تو منطقه باغميشه زندگي ميکنم و الان هم شاتل دارم 512 ولي سرعت آپلودش در بيشترين حالت 190 ميده ميخواستم از يه شرکت ديگه اکانت بگيرم که سرعت آپلودش خوب باشه و سرعت دانلود برام اهميتي نداره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

[QUOTE=hadikiller2000;4835162]سلام من هادی هستم از تبریز من از شرکت لایزر خرید کردم و خیلی هم راضی هستم چون اصلا و ابدا دیسکانکت نداره و اینکه قیمت هاشم مناسب و سرعت دانلود همشه ثابت اگه از من بشنوید از این شرکت بخرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •