تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 1126 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

اگر منظورتون فاند گرفتن براي مستر باشه با ليسانس پيام نور خيلي سخت ميشه اين كارو كرد. البته با داشتن مقاله و معدل بالا ممكنه بشه يه كاريش كرد.
    در مورد زبان هم به نظر من همون زبان عمومي1 + زبان كل دبيرستان رو آدم بايد اول ياد بگيره بعد به فكر IELTS باشه. gre فعلا زوده البته شما كه ترم بالاتري و استاد مايي ولي گفتم تا بدگويان مجال وقيعت نيابند .

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

منم مشكل شما رو داشتم. به اتاق برنامه ريزي دانشگاهتون بريد تا اضافه كنن. اصلا وظيفه اونا همينه و براتون انجامش ميدن خيلي سريع.
    مدرک پیام نور رو ولش کن .... شما نمرات امتحانات IELTS یا تافل و ... خوب باشه و با یه رزومه ی قوی و خوب حله ... برای اونها بیشتر روحیه ی کنجکاوی و سطح علمیت مهمه ..... البته نه همه دانشگاهها ..... دانشگاه top اونجا هم نری مهم نیست ... چون بهترین دانشگاه اینجا با پایین ترین اونها برابر .......

---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------

حـــال دوستـــای پی ان یوییمون چــطوره ؟؟
    ها ؟ خوبیم ؟ اول ترم رفتیم واسه ریاضیمون یه خانم دماغ عملی اومده .....نمیرم کلاسش ...... خوشم نیومد ازش ..... خودم ریاضی رو میخونم ......... همه استادامون خانمه ..... اولین ساله که دانشگاهمون رشته مهندسی کامپیوتر رو آورده ....... استاد مبانی بیمارستان بود ........ استاد آزمایشگاه کامپیوتر نیومده بود ........ میترسم ترم های آخر کم بیارن 16 ترمه تموم کنیم
    Last edited by nits; 07-10-2011 at 16:15.

2. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

حـــال دوستـــای پی ان یوییمون چــطوره ؟؟
    چقدر گفتم حال همه‌ی ما خوب است و باز
    تو حتی باورت نشد!

خب راستش را بخواهی
    آن روز باد می‌آمد
    من هم دروغ گفته بودم به آسمان
    یعنی گفته بودم خوبیم، حالمان خوب است،
    اما تو عاقل‌تر از آنی که باورت شود

بزن زنگو که واسه ذخیره بازیابیمون تازه امروز کلاس گذاشتن

4. 3 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مدرک پیام نور رو ولش کن .... شما نمرات امتحانات IELTS یا تافل و ... خوب باشه و با یه رزومه ی قوی و خوب حله ... برای اونها بیشتر روحیه ی کنجکاوی و سطح علمیت مهمه ..... البته نه همه دانشگاهها ..... دانشگاه top اونجا هم نری مهم نیست ... چون بهترین دانشگاه اینجا با پایین ترین اونها برابر ......
    دوست عزيز من حرف شما رو تاحد زيادي قبول دارم و منطقي به نظر ميرسه. اما وقتي يه نگاه به رزومه هاي پذيرفته شده هاي مثلا دانشگاه كاروليناي جنوبي يا مثلا كمبريج و در كل دانشگاه هاي مطرح بندازيد متوجه ميشيد كه چي ميگم.

ها ؟ خوبیم ؟ اول ترم رفتیم واسه ریاضیمون یه خانم دماغ عملی اومده .....نمیرم کلاسش ...... خوشم نیومد ازش ..... خودم ریاضی رو میخونم ......... همه استادامون خانمه ..... اولین ساله که دانشگاهمون رشته مهندسی کامپیوتر رو آورده ....... استاد مبانی بیمارستان بود ........ استاد آزمایشگاه کامپیوتر نیومده بود ........ میترسم ترم های آخر کم بیارن 16 ترمه تموم کنیم __________________
    برو خدا رو شكر كن كلاساتون شروع شده بنده خدا....واسه ما كه هنوز برنتمه درسيمونم نريختن چه برسه به شروع كلاسها.....باديدن اين پدر سوخته ها ديگه داره حالم بهم ميخوره.عزممو جزم كردم براي كنكور سال بعد...

---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:57 PM ----------

چقدر گفتم حال همه‌ی ما خوب است و باز
    تو حتی باورت نشد!

خب راستش را بخواهی
    آن روز باد می‌آمد
    من هم دروغ گفته بودم به آسمان
    یعنی گفته بودم خوبیم، حالمان خوب است،
    اما تو عاقل‌تر از آنی که باورت شود

حال همه ما خوب است...اما تو باور نكن...ملالی نيست جز گم شدن گاه به گاه خيالی دور،
    که مردم به آن شادماني بی‌سبب می‌گويند
    با اين همه عمري اگر باقی بود
    طوری از کنار زندگی می‌گذرم
    که نه زانوي آهوي بی‌جفت بلرزد و
    نه اين دل ناماندگار بی‌درمان

حال همه ما خوب است...اما تو باور نكن

6. 3 کاربر از iticorp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

280 تومن شهریم شده :|

18 تا درس تئوری عادی 1 واحدم عملی

دست گلشون درد نکنه :|

یکم وقتشو بیشتر کنید به دانشگاه ازاد میرسید :|

8. 3 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

معاون فرهنگي وزير علوم:
    بکر و دست نخورده بودن ظرفیت فرهنگی دانشگاه پیام نور

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه hesedahomm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

میگن اگه معدل بالا و شرایط دیگشونو داشته باشی اگه مدرک زبان نداشته باشی خودشون اونجا واست یه دوره هایی میذارن...در هر صورت فکر نمیکنم رفتن به کلاس زبان بی فایده باشه مخصوصا که به این گفته ها نمیشه اعتماد کرد.

---------- Post added at 06:55 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

معلم خصوصی بگیرم یا برم کانون ایران زبان؟؟؟نظر شما چیه؟

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------

خواهرم واسه دکتراش میخواد تحقیق کنه ببینه شرایطش چجوریه گفتم منم از الان به فکر بیفتم!

11. این کاربر از hesedahomm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

امروز براي اولين بار رفتم سر كلاس
    واقعا افتضاح بود
    استاده اومد يه مساله رو حل كنه يه ضرب و تقسيم ساده رو بلد نبود مدام ماشين حساب دست ميگرفت!!!سواد معلماي دبيرستانمون از ايشون خيلي بالاتر بود.

بعد اومد يه مساله ديگه حل كرد يكي از بچه ها دست گرفت گفت اشتباه حل كرديد جواب اين ميشه استاده يكم نگاه كرد به تخته بعد با خنده گفت راست ميگي ولي كي به كيه!!!!!!!ديگه اشتباهش رو هم درست نكرد.

من پيام نور شيراز درس ميخوتم خير سرش مركر استان حساب ميشه واي به حال وضع دانشگاه هاي شهراي كوچكتر.

13. این کاربر از ehsan_j70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ها ؟ خوبیم ؟ اول ترم رفتیم واسه ریاضیمون یه خانم دماغ عملی اومده .....نمیرم کلاسش ...... خوشم نیومد ازش ..... خودم ریاضی رو میخونم ......... همه استادامون خانمه ..... اولین ساله که دانشگاهمون رشته مهندسی کامپیوتر رو آورده ....... استاد مبانی بیمارستان بود ........ استاد آزمایشگاه کامپیوتر نیومده بود ........ میترسم ترم های آخر کم بیارن 16 ترمه تموم کنیم
    از اين كارا نكنيا...ضرر ميكني...برو سر كلاس شده زل بزني به ديوارم برو وگرنه بايد بيخيال نمره ميانترم بشي..شمام ترم اوليد هنوز سوالا و روش امتحان دستتون نيومده.هرچن خودمم خانمم ( :دي )ولي اگه بعضيهاشون جون ادمو ميگيرن تا نمره بدن پس برو كه فردا روز بخواي اعتراض بكني بگي همه ي كلاساتو اومدم.

كتابش همينه كه تاليف رانكوهيه؟خيلي سخته ...خداروشكر من قبل از اينكه عوض شه منبعش پاسش كردم اون اسون بود...

برو خدا رو شكر كن كلاساتون شروع شده بنده خدا....واسه ما كه هنوز برنتمه درسيمونم نريختن چه برسه به شروع كلاسها.....باديدن اين پدر سوخته ها ديگه داره حالم بهم ميخوره.عزممو جزم كردم براي كنكور سال بعد...
    خدا بهتون صبر بده...هرچند خودبخود صبرتون زياد ميشه :دي

280 تومن شهریم شده :|
    18 تا درس تئوری عادی 1 واحدم عملی
    دست گلشون درد نکنه :|
    یکم وقتشو بیشتر کنید به دانشگاه ازاد میرسید :|
    مگه اعلام نكردن شهريه زياد نميشه اين ترم؟
    واحد عملي خيلي گرون شده...40 تومني شده...
    باز ازاد خوبه نمره ي قبولي رو هر جور باشه ميارن....ما چي!!!!!!

معلم خصوصی بگیرم یا برم کانون ایران زبان؟؟؟نظر شما چیه؟
    اگه عجله نداري برو اموزشگاه

15. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز براي اولين بار رفتم سر كلاس
    واقعا افتضاح بود
    استاده اومد يه مساله رو حل كنه يه ضرب و تقسيم ساده رو بلد نبود مدام ماشين حساب دست ميگرفت!!!سواد معلماي دبيرستانمون از ايشون خيلي بالاتر بود.

بعد اومد يه مساله ديگه حل كرد يكي از بچه ها دست گرفت گفت اشتباه حل كرديد جواب اين ميشه استاده يكم نگاه كرد به تخته بعد با خنده گفت راست ميگي ولي كي به كيه!!!!!!!ديگه اشتباهش رو هم درست نكرد.

من پيام نور شيراز درس ميخوتم خير سرش مركر استان حساب ميشه واي به حال وضع دانشگاه هاي شهراي كوچكتر.
    خيلي كم پيش مياد همه ي اساتيد يه دانشگاه خوب باشن..
    منم مركز استانمون درس ميخونم و 2-3 تا از استادام اينجورين...درس نظريه زبانها رو با يكي ازشون داشتم كه فقط 3-4 فصل اول رو خوب بلد بود كل ترم رو همون مانور ميداد اخراي كتاب كه فصول مهمي بودن رو ميگفت خودتون بخونيد :دي
    ناراحت نباش دركت ميكنيم :دي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

كتابش همينه كه تاليف رانكوهيه؟خيلي سخته ...خداروشكر من قبل از اينكه عوض شه منبعش پاسش كردم اون اسون بود...
    اره همونه :(((

مگه اعلام نكردن شهريه زياد نميشه اين ترم؟
    واحد عملي خيلي گرون شده...40 تومني شده...
    باز ازاد خوبه نمره ي قبولي رو هر جور باشه ميارن....ما چي!!!!!!
    ای لعنت بهشون:|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •