دوستان چرا توی قسمت آنلاین خود fsx که مال gamespy هست وقتی رو هاست بقیه کلیک میکنم مینویسه Attempting network negotiation with the host ولی بعدش هیچ اتفاقی نمیفته ؟
دوستان چرا توی قسمت آنلاین خود fsx که مال gamespy هست وقتی رو هاست بقیه کلیک میکنم مینویسه Attempting network negotiation with the host ولی بعدش هیچ اتفاقی نمیفته ؟
دوست عزیز اگر با یه هاست ایرانی وارد بشید خیلی بهتره.( من الآن یه هاست با نام Iran Air ایجاد کردم) (منظورم درون همون گیم اسپای هست)وارد اون بشید و لذت ببرید.
من الان برای اولین بار مرحله روم نپال را رفتم![]()
اسپویلر همنونی هست که کلید / بازش میکنه البته میشه با موس کمتر باز شه
خواهشا لااقل اینو جواب بدین
shift+c
shift+d
رو برا چه آیتم هایی بذارم
صفحهشو گم کردم
دنبال پله را کاروون هستم که به هواپیما صل شه موقع سوار و پیاده کردن
همچنین یه عکس هایی دیدم که مربوط بود به باز بودن درهای موتور و این چیزا آیا اینه فقط عکسه یا میشه این کارا رو کرد
ممنون!!!!!!!!!!!!
اگر میشه این روز های آخری تابستان یه قرار بزاریم توی گیم اسپای و با هم پرواز کنیم.
می دونم برای جواب دادن دیره ولی
من الان برای اولین بار این مرحله را رفتم این مرحله با پارک کردن تموم نمی شه قبل از اون با فرود عالی تمام می شه من قبلا فرود می آمدم و پارک می کردم اما فرودم
حالا ویژگی یک فرود خوب که من رفتم و خودم کیف کردم اگر FSP بود به نظر من نمره خوبی می داد
من اول به گفته خودش فلاپم را کاملا باز کردم بعد وقتی به اول باند رسیدم (از اول باند فرود اومدم) موتور را خاموش کردم وقتی نشستم یک کاری کردم که دیگه بلند نشه ترمز های هوایی کاملا باز کردم و موتور را رو به عقب کردم تا آخر از باند خارج نشدم ولی با این کارا تا آخر باندهواپیما طول کشید تا وایسه بعد گفت نایس لندیگ و ماموریت تمام شد
امروز 4 تا مرحله را برای اولین بار البته قبلش با هزاران سقوط تمام کردم
Last edited by 33505775; 20-09-2010 at 16:13. دليل: اشتباه تایپی
امروز ظهر از اهواز به رشت پرواز کردم و 727 رو اونجا پارک کردم تا الان که خواستم به شیراز پرواز کنم 3 دقیقه بعد از پرواز یک دفعه یک صدای زنگ گوش خراش اومد و دیدم موتور شماره 3 آتش گرفته" سریع مسیر سوخت رو به موتور 3 بستم. تا خاموش شد. و بعد از اعلام فرود اضطراری گردش به چپ کردم تا در باند 27 لندینگ کنم
(گردش به راست نمیشود کرد چون موتور شماره 3 خاموش بود و امکان استال زیاد بود)
بعد از باز کردن چرخها نتونستم فلپ رو به اندازه کافی باز کنم چون به شدت سرعت هواپیما پایین بود اما با تمام نفس گیری هایی که داشت خلاصه تونستم لندینگ کنم.
اما 52 هزار دلار ضرر کردم.
تجربه ی جالبی بود امیدوارم هم نصیبتون بشه هم نشه!
این هم از این:
![]()
تو با موتور آتش گرفته تونستی پرفکت بگیری؟
من تو حالت عادی اویبل میگیرم
باید هواپیما این چیزا رو ساپورت کنه.همچنین یه عکس هایی دیدم که مربوط بود به باز بودن درهای موتور و این چیزا آیا اینه فقط عکسه یا میشه این کارا رو کرد
یعنی براش قرار داده باشن سازنده هاش (توی سیمولاتور)
هواپیماهای شرکتهای کاپیتان سیم و ویلکو معمولا اینچنین قابلیتهایی دارند.
زیر ده هزار پا با هر هواپیمایی باید زیر 250 نات باشید.همچنین برای 737 سرعت تو 10000پا و 15000و 5000و1000و موقع فرود را تقریبی بفرمایید
بالای ده هزار هم انتخاب خودتونه دیگه. گازشو تخته کنید و حالشو ببرید. البته فکر میکنم بالای 330 نات OverSpeed کنه. دقیقا یادم نیست. شما همیشه 20 نات زیر OverSpeed حرکت کن که موقع نزول OverSpeed نکنی.
موقع فرود هم فکر میکنم میتونی تا 140 نات (فلپ کامل) و حتی کمتر بشینی. در کل فرودهای خیلی نرمی داره این 737 و کلا عالیه.
خوب میشه اصلا مسافر نداشته باشم و همش بار بزنم؟
به چه دلایلی ممکنه چرخ ها آسیب ببینه؟
یعنی اگه چی کنم چرخ ها از بین میره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)