نه آنلاین نداره
در متنی که دادن چیزی در مورد آپارتمان گفته نشده ولی ممکنه باهاش بیاد
نه آنلاین نداره
در متنی که دادن چیزی در مورد آپارتمان گفته نشده ولی ممکنه باهاش بیاد
مگی جان این کرکو لطف میکنی؟![]()
برای افزایش مهارت در سیمز چه کار باید کرد؟
کتابی که گفته بودید رو هم دان کردم ولی نمیدونم چه جوری باید فعالش کنم
کسی میدونه نسخه جدید این بازی کی میاد
من منتظرم این بازی دخترونه تبدیل به یک بازی تمام عیار بشه مثلا بتونی آدمی رو تو خونت زندونی کنی وشکنجش کنی
یکی رو وسط خیابون بکشی بتونی دزدی کنی بچه ای رو بدزدی و...
توی این سری هم یک کار جالب میشه بکنی با خانومایی که تنها فرد خانواده هستن ازدواج کنی بعد ثروت اونا مال تو میشه 20000 اون خانومو در جایی حبس میکنی تا بمیره وخانوم بعدی باورتون نمیشه چه پولی ازین راه بدست میاری که با کار کردن خوابشو هم نمی بینی این کارو من برای سیمز یک میکردم بعدش که رمزش فاش شد دیگه کاری با این عمل غیر انسانی ندارم
برادر عزیز
دلبندم
مجید جان
این بازی برای سنین teen متوسطه ی کودکانه درست شده
دزدی توش هست
اما دیگه آدم ربایی و قتل که دیگه برا کودکان نیست که!!!
نمیگم بزرگایی که بازی میکنن بچه ان نه اونا از این سبک خوششون میاد
ولی شما دیگه خیلی زیاد رفتی جلو![]()
من که فکر نکنم همیچین چیزی بیادکسی میدونه نسخه جدید این بازی کی میاد
من منتظرم این بازی دخترونه تبدیل به یک بازی تمام عیار بشه مثلا بتونی آدمی رو تو خونت زندونی کنی وشکنجش کنی
یکی رو وسط خیابون بکشی بتونی دزدی کنی بچه ای رو بدزدی و...
توی این سری هم یک کار جالب میشه بکنی با خانومایی که تنها فرد خانواده هستن ازدواج کنی بعد ثروت اونا مال تو میشه 20000 اون خانومو در جایی حبس میکنی تا بمیره وخانوم بعدی باورتون نمیشه چه پولی ازین راه بدست میاری که با کار کردن خوابشو هم نمی بینی این کارو من برای سیمز یک میکردم بعدش که رمزش فاش شد دیگه کاری با این عمل غیر انسانی ندارم
ولی خداییش اگه میومد خیلی قشنگ میشد
و از gta هم بالاتر میشد
یعنی چی مهارت رو دان کردی؟؟؟؟؟؟ مهارت رو باید از کتاب بگیری دیگه! معلومه! یا از وسیله ی مخصوص و یا با انجام دادن بعضی از اپورتونیتی ها. آدم کشی هم داشته باشه خوبه ، ولی نه مثل جی تی آ ، راه بری آدم بکشه ، مثلا یکی رو بکشی ، بعدش عضاب وجدان بگیری ، مودت کم بشه ، مثلا 50 تا کم بشه ، ولی چند تا آدم دیگه بکشی دیگه مودت کم نمیشه ، البته خطر افتادن توی زندان مثلا به مدت 20 روز هم هست، باحال می شدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا توی سیمز 3 ساین آپ نمی تونم بشم؟؟؟؟؟
بلد نیستم فایل کتاب رو تو بازی بریزم باید اونو کجا کپی کنم؟
باید اون برنامه هرم دانلود کنی
بعدش آدرس سیمزتو بهش بدی
بعدش بزنی install
بعدش کتاب رو در جایی که بازی رو ریختی در پوشه ی mods کپی کنی قسمت package(اینا اول نیستن وقتی اون install رو میزنی میاد)
کپی که کردی اگه پتچت باهاش بخونه توی بازیت میاد
میره تو قسمتی که اون تابلو نقاشی و گیتار هست
چیچی نمیتونی بشی؟چرا توی سیمز 3 ساین آپ نمی تونم بشم؟؟؟؟؟![]()
بفرما
user:farid
password:default
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)