سلام دوست عزیزم
مدل 88 قیمتش14 تومان وصفرش15 تومان است
سلام دوست عزیزم
مدل 88 قیمتش14 تومان وصفرش15 تومان است
شرکت زاگرس خودروپروتون gen2 رو کدوم شرکت میزنه؟
از قیمت کم کار کردش خبر دارین شما؟
مثلا کمری 2006 اتومات xli با کارکرد کم الان چنده؟ حدوده 25 26 میلیون گیر میاد؟
اره گیر میاد( مدل 2005 )
دوستان زدم تو خط جنسیس کوپه کسی قیمت داره؟ یه عده هم میگن شوالیه بگیر نظرتون چیه؟
شوالیه که کلا با جنسیس زمین تا اسمان فرق داره خب جنسیس هر چی باشه یک سر و گردن از اون بالاتره!
بستگی به سلیقه شماست که با کوپه بودن و فضای کم جنسیس که کاملا اسپورته کنار بیاین یا با شوالیه که هم لوکس و هم اسپرت هستش رو بپسندید.
قیمتش حدود 54 میلیون
سلام
دو تا ال نود توی بنگاه دیدیم
1. E2 نیمه فول (ایربگ راننده ،ABS،کولر ، هیدورلیک ) مشکی یبا کارکرد حدود 10000 مشکی که روی کاپوت چندتازدگی کوچیک داشت و کتاره های گلگیراش کمی خراشیدگی تمیز ، میگه 12 و 400 که تا 200 تا هم میاد پایین .....
2.E 0 سفید رنگ کمی خراشیدگی و شکستگی یکی از رینگای جلو کولردار بدون ABS وهیدرولیک کارکرد 38000 ...حدود 10 تومن
نظردوستان چیه میارزه این قیمتا ؟از بنگاه دار خرید چطوره ؟ چه نکاتی رو باید مد نظر داشت ؟ تفاوت این دو تا با این تقفاوت قیمت میارزه یا نه ؟
من از سیلو و 405 رسیدم به ال نود ...در این موردم نظر دوستان خبره رو میخوام جویا بشم ... با تشکر
من یه سمند ال ایکس دیدم رنگ قسمت طرح چوبش تیره تر از بقیه بود و طرحش هم به صورت افقی خط های قهوه ای تیره و مشکی داشت (فکر کنم مثل سورن باشه). خواستم بدونم جدیدا سمند ها این طرحی شدن یا این فقط این اینطور دراومده؟ راستش نمیدونم سفارشی بود یا نه.
دوستان هر کی می دونه جواب بده لطفا. ضمنا عجله هم دارم
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)