تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 416 از 551 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

دوستان جواب نمی دن؟
    البته تا اندازه ای در جریان قرار گرفتم ظاهرا می تونم 512 بگیرم و شماره هم گیر اوردم فقط می خوام از چیزایی که شنیدم مطمئن بشم
    اگه این طوری باشه که خیلی خوبه یک سوال دیگه 512 واقعا 64 کیلو دانلود داره یا افت سرعت هم داره؟
    لطفا پاسخ بدید
    دوست عزیز ... من الان سوال شما رو دیدم ... در کل ...

بله با مدرک دانشجوتی تا 256 میدن و برای 512 به بعد هم جواز کسب یا نامه از شرکت و ...
    و تمام این شرایط باز به رئیس اون مخابرات منتقطون بستگی داره!

قیمت ها
    256 ماهی 13
    512 ماهی 21

برای اینکه به کجا مراجعه کنی ... باید یا به امور مشترکین یا مخابرات منطقتون بری ... هیچ فرقی هم نمیکنه
    امور مشترکین باز همون مدارک شما رو مستقیم بهمون مخابرات منطقتون میفرسته
    فقط این وسط یکم بیشتر طول میشه !

سرعت دانلود
    256 میانگین روی 30 دان میکنه + پینگ خوب + بروزینگ متوسط داغون
    512میانگین روی 58-60 دان میکنه + پینگ مایل به خیلی خوب + بروزینگ متوسط خوب

100% افت سرعت داره اما نه در اون حد داغون !
    قطعی کم !
    پشتیبانی خوب !
    سیستم ریشارژ ( یا مثلا پیگیری یک مشکلی که پیش باید) درب و داغون مخصوصا اگه کابل مسی باشی!!!!

در ضمن در مورد سرویس 128مخابرات که توضیح ندادم چون اینقدر مسخرست که ارزش صحبت کردن نداره !!!

در کل اشتباهی که همه میکنن ... قابل توجه که میخوان از ISP خصوصی بیان این ISP

به هیچ وجه توقع سرعت اعم از سرعت دان و سرعت بروزینگ مثل ISP خصوصی رو نداشته باشن که از اون لحاظ بخوای مقایسه کنی (مخصوصا با سرعته داخل روز ISP خصوصی ها) اصلا درب و داغونه !!!
    سرعت مخابرات مثلا توی 256 تقریبا یک/پنجم سرعت ISP خصوصی ها رو داره !!!

نکته دیگه اینکه خیلی به این کلمه نامحدود دقت نمیکنن و دقت نمیکنن که همین کلمه چقدر باعث میشه که سرعت هارو کنترل کنن یا بیارن پایین

در کل تمام این ها و انتخاب ISPمناسب بستگی به استفاده طرف از اینترنت و مخصوصا مقایسه هزینه !!

شما هزینه که به مخابرات برای گرفتن و وصل کردن یک سرویس نامحدود مخابرات با هزینه گرفتن یک سروسی نامحدود از ISPخصوصی رو تا حالا مقایسه کردید ؟؟؟ چقدر تفاوت !

موفق باشید
    Last edited by mt17770; 17-04-2011 at 23:04.

2. 4 کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دوست عزیز ...

مخابرات که DNS خاصی رو پیشنهاد نمیکنه ... (اگر کرده من ندیدم !!! )

شما برای گرفتن بهترین DNS از نرم افزاره Namebench استفاده کن ! نه به اونا کار داشته باش نه به کسه دیگه

بهترین DNS رو با توجه به موقعیتت بهت میده!! (حدود 20مین طول میکشه)

الان خوب سرعت دان شما رو IDM متوسط رویه چند نشون میده !! از لینک های دایرکتی مثل سرورهای داخلی یا مثلا لینک های مدیافایر ؟ ؟ ؟

در ضمن لطف کن شما در مورد وضعیت سرعتت ، پینگت ، ... واقعا چی تفاوتی با 256 میکنه ؟ ؟ ؟

آخه 256 ماهی 13 اون ماهی 21 تومن !

سوال دیگه در خدمتم!

موفق باشی
    پینگ را چجوری بگیرم؟
    اتفاقا از اون نرم افزار استفاده کردم برام dns دوم را 4 تا صفر پیشنهاد کرد که اصلا نمیشه واردش کرد یعنی باید بین 1 تا 256 باشه و صفر اصلا نداره

ضمنا نامحدود بودنش هم توفیری نداره چون کلا 5-6 ساعت طول میکشه یک گیگ بگیری من چون دیگه شبانه استفاده نمیکردم اومدم مخابرات
    راستی من تو ویندوز ایکس پی از وقتی از مخابرات سرویس گرفتم این مشکل را دارم که یا سیستم میاد بالا اگه مودم روشنه قفل میکنه یک دو دقیقه ای یا که چراغ adsl مودم خاموش میشه که اصلا نمیشه وصل شد ولی تو سون مشکلی ندارم علتش چیه؟

4. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم از مخابرات دارم
    این مشکلاتی که دوستان می گن رو تا حالا نداشتم
    128 که داشتم دقیقه ای 1 مگا بایت دانلود میکردم
    256 که شدم دقیقه ای 2 مگا بایت دانلود می کردم

الانم که 1 مگا بایت دارم دقیقه ای 8 مگا بایت دانلود میکنم
    بدون هیچ مشکلی

6. این کاربر از 136209 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

خیلی ها میگن شرکتی ها دزدن و پول زیادی میگیرن ولی دزد واقعی مخابراته به چند دلیل
    1. کلی مالیات و پول از شرکت ها میگره تا اجازه بده اون ها سرویس ADSL تهیه کنن و ارائه بدن و روی خط تلفن مردم اعمال کنن، و هر وقت هم دلش بخواد تعرفه هاشو بدون ترس هر چقدر میخواد بالا ببره
    2. داره انحصار طلبی میکنه تا کم کم شرکتی ها ورشکست بشن بعد خودش به همه سرویس ADSL مخابرات بده و اونوقت هر کاری که خواست بکنه و با هر سرعت و قیمتی سرویساشو بده
    3. برای سرویس های نا محدود اگر شرکتی ها بالای 256 به مردم بدن دهنشون رو سرویس میکنه و کلی جریمه وحشتناک پس مجبورن حجم مشخصی بدن ولی با سرعت بالا و اگه کسی نامحدود خواست قیمت بالا و سرعت پایین چون باید درصد زیادی رو به مخابرات بدن
    4. به اسم اینترنت پر سرعت سرویسی بهتون میده که توفیق چندانی با دیال آپ نداره، بر طبق تعریف رسمی جهانی اینترنت حداقل سرعت اینترنت پرسرعت بالای 512 هستش و زیر اون اینترنت اصلا اینترنت پرسرعت نامیده نمیشه درحالی که به مردم عادی 128 رو به اسم پرسرعت میده
    5. خط های فیبر نوری رو در انحصار خودش گرفته تا نتونن شرکتی ها روی اون اینترنت پرسرعت ارائه بدن و شما مجبور باشی از مخابرات سرویس بگیری
    6. برای نصب و راه اندازی از شرکتی ها 10000 تومن میگیره و شرکتی ها میان 15000 تومن از شما میگیرن تا 10000 تومن از اون رو به اجبار بدن به مخابرات ولی خود مخابرات برای سرویساش هزینه نصب و راه اندازی نمیگیره
    7. مخابرات بیشترین پهنای باند رو توی کشور داره و پهنای باندش چنید برابره شرکتی مثل صبانت و شاتله ولی سرعتی که به مشتری هاش میده بین یک دهم تا یک پنجم سرعت این شرکت هاست.
    در کل هدف مخابرات فقط یه چیزه: انحصارطلبی و به دست گرفتن کل اینترنت ایران و جلو گیری از داشتن اینترنت واقعا سریع بنا به دلایلی که خودتون میدونید

من کاری به این ندارم که مخابرات داره چی کار میکنه ولی قاعده همیشه این بوده که بزرگتر , کوچیکتر رو از میدون بیرون میکنه حالا چه قانونی (اینجا پیدا نمیشه ) چه غیر قانونی .حتی توی کشور مثل امریکا خیلی از این وقایع اتفاق میفته ولی بصورت قانونیش.چون شرکت مخابرات داره این کارا میکنه ولی نمیشه گفت شرکت های خصوصی چاره ایی ندارن و معصومن. می دونید چرا اونا فقط فکر جیبش خودشونن و اصلا مشتری مدار نیستن مثل بشتر ایرانی های دیگه:
    1. شرکت های خصوصیه و همین شرکت صبا نت که من باهاش بودم تا وقتی که هزینه 3000 تومان رو مخابرات برای سرویس سیم مسی رو قبض تلفن مشتری میاورد صداشون در نمیومد. همین که اعلام کردن دیگه روی قبوض نمیاد وشرکت خصوصی باید این هزینه رو در وجه سرویسشون لحاظ کنن , اعتراض کردن و داد بیداد شد همون 1000 تومان واقعایی که مشتری ها برای چندین سال 3000میدادن برای خودشون درست کردن.سری اخرم که من 3 تومان دادم به قبض , 3 تومان به صبا .بعد گفتم من که دوبار دادم کی میخواهد جبران کنه صبا گفت روی قبضتون سری بعدی جبران میکنه مخابرات که من ندیدم
    2.مخابرات اگر اشتباه نکنم 3 دفعه قیمت ها را اورد پاینن که همین دفعه اخر به شرکت خصوص 20% کاهش قیمت داد که برای مشتری هاشون اعمال کنن ولی اینا گفتن بخاطر هزینه دفاترشون و مصرف برق (نون خشک و اب چاه ,...) ما نیمتونیم کاهش قیمت داشته باشم و عملا مشتری شاهد هیچ کاهش قیمتی نبود.واقعا چند تا کامپیوتر اینا دارن که نمیتونن این 20% رو کاهش بدن خدا میدونه
    3. توی شرایطی که واقعا اوضاع خرابه چرا شما بهش کمکی میکنه که خراب تر بشه؟درسته که به شرکت های خصوصی اجازه خرید اینترنت بصورت مستقیم از خارج بهشون داده نمیشه ولی این درست نیست که یک جنسی که موجوده بری بخری همون رو گرون تر وبصورت محدودتر به مشتری که احتیاج داره بفروشی.پایه اساس خصوصی سازی اینترنت مثل تلفن همراه بهتر شدن وصعیت اینترنت ایران بود نه بدتر شدنش
    4.تو شرایطی که مخابرات دید شرکت های خصوصی پول های هنگفتی بجیب میزن گفت چرا تو جیب دیگران مگه جیب خودم چشه؟(برای درک بهتر هر چه مطلب فیلم Elite Squad 2 رو نگاه کنید)و وارد عرضه اینترنت شد
    5.برای فیبر نوری فکر نکنم اجازه به شرکت های خصوصی نداده باشه .این شرکت های خصوصی هستند که بدلیل هزینه بالا از اون صرف نظر کردن.همونطور که الان میبنید وایمکس چون تجهیزاتش گرونه فقط دو شرکته دارن ارائه میکنن
    6.این مخابرات نیست که محدودیت برای اینترنت گذاشته بلکه رگلاتوری هست که باید محدودیت رو بر داره و تمام قوانین مربوط به سرعت و قمیت و قانون گذاری مربوط به این رگلاتوری هست. هر چند من شنیدم که مجلس گفت تا 512 برای همه ازاده ولی چرا ازاد نشد خدا میدونه(مگر خدا ازادش کنه)

8. 4 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

دوست عزیز ... من الان سوال شما رو دیدم ... در کل ...

بله با مدرک دانشجوتی تا 256 میدن و برای 512 به بعد هم جواز کسب یا نامه از شرکت و ...
    و تمام این شرایط باز به رئیس اون مخابرات منتقطون بستگی داره!

قیمت ها
    256 ماهی 13
    512 ماهی 21

برای اینکه به کجا مراجعه کنی ... باید یا به امور مشترکین یا مخابرات منطقتون بری ... هیچ فرقی هم نمیکنه
    امور مشترکین باز همون مدارک شما رو مستقیم بهمون مخابرات منطقتون میفرسته
    فقط این وسط یکم بیشتر طول میشه !

سرعت دانلود
    256 میانگین روی 30 دان میکنه + پینگ خوب + بروزینگ متوسط داغون
    512میانگین روی 58-60 دان میکنه + پینگ مایل به خیلی خوب + بروزینگ متوسط خوب

100% افت سرعت داره اما نه در اون حد داغون !
    قطعی کم !
    پشتیبانی خوب !
    سیستم ریشارژ ( یا مثلا پیگیری یک مشکلی که پیش باید) درب و داغون مخصوصا اگه کابل مسی باشی!!!!

در ضمن در مورد سرویس 128مخابرات که توضیح ندادم چون اینقدر مسخرست که ارزش صحبت کردن نداره !!!

در کل اشتباهی که همه میکنن ... قابل توجه که میخوان از ISP خصوصی بیان این ISP

به هیچ وجه توقع سرعت اعم از سرعت دان و سرعت بروزینگ مثل ISP خصوصی رو نداشته باشن که از اون لحاظ بخوای مقایسه کنی (مخصوصا با سرعته داخل روز ISP خصوصی ها) اصلا درب و داغونه !!!
    سرعت مخابرات مثلا توی 256 تقریبا یک/پنجم سرعت ISP خصوصی ها رو داره !!!

نکته دیگه اینکه خیلی به این کلمه نامحدود دقت نمیکنن و دقت نمیکنن که همین کلمه چقدر باعث میشه که سرعت هارو کنترل کنن یا بیارن پایین

در کل تمام این ها و انتخاب ISPمناسب بستگی به استفاده طرف از اینترنت و مخصوصا مقایسه هزینه !!

شما هزینه که به مخابرات برای گرفتن و وصل کردن یک سرویس نامحدود مخابرات با هزینه گرفتن یک سروسی نامحدود از ISPخصوصی رو تا حالا مقایسه کردید ؟؟؟ چقدر تفاوت !

موفق باشید
    ممنون از پاسخ کاملتون
    خوب من چاره ای دیگه ندارم باید از مخابرات بگیرم چون فیبر منطقمون
    ممنون ما بریم اقدام کنیم ببینیم چی میشه

10. این کاربر از mohammadjt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

ممنون از پاسخ کاملتون
    خوب من چاره ای دیگه ندارم باید از مخابرات بگیرم چون فیبر منطقمون
    ممنون ما بریم اقدام کنیم ببینیم چی میشه

راحت باش برو

12. این کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان
    عزیزان
    برادران
    خواهران
    در حال حاضر 256 پارس دارم که شبانه بالای 150 دارم سرعت
    که همین حجمش واقعا لکه ای ننگیه برای این شرکت
    512 مخابرات بگیرم یا نه ؟
    برای بازی انلاین مخصوصا گارنا چطور می شه یه دست دوتا با خیال راحت زد یا نه ؟

داره خودمونی میشه keymaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    سوال جالبی بود !

پيش فرض

این هم تست سرعت مخابرات !

15. این کاربر از keymaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان
    عزیزان
    برادران
    خواهران
    در حال حاضر 256 پارس دارم که شبانه بالای 150 دارم سرعت
    که همین حجمش واقعا لکه ای ننگیه برای این شرکت
    512 مخابرات بگیرم یا نه ؟
    برای بازی انلاین مخصوصا گارنا چطور می شه یه دست دوتا با خیال راحت زد یا نه ؟
    کسی جواب ما رو نمی ده ؟
    راستی vپیn چی خوب کار می کنه ؟
    تورنت چی با تورنت می شه کا کرد ؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی جواب ما رو نمی ده ؟
    راستی vپیn چی خوب کار می کنه ؟
    تورنت چی با تورنت می شه کا کرد ؟
    سرعت 512 مخابرات 50 تا 60 هست همین دیشب خودم تست کردم نزدیک پنچراه
    من برای 215 الان دارم با قند شکن Tor که کار می کنم برای سایت باز کردن راحتم.ولی گارنا رو نمیتونم طرف صبح بازی کنم وهمیشه هم میرم تو بازی میزنی You are disconnected ولی فقط شبا میتونم و جمعه ها راحت دوتا بازی کنم/ البته منطقه به منطقه فرق میکنه و همچنین دوستان میگن 512 مخابرات برای گیمینگ خیلی بهتره
    تورنت هم که تا ته سرعت میکشه

18. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •