نه قبلا دیدم اونجا فقط درایو c مشخصه
عکس زیر :
ضمنا اینم بگم با بعضی از برنامه ها مثل hdd regenerator و active partition recovery هم سعی کردم بد سکتور رو رفع کنم و با دومی پارتیشن رو برگردونم ولی هیچکدوم جواب نداد
نه قبلا دیدم اونجا فقط درایو c مشخصه
عکس زیر :
ضمنا اینم بگم با بعضی از برنامه ها مثل hdd regenerator و active partition recovery هم سعی کردم بد سکتور رو رفع کنم و با دومی پارتیشن رو برگردونم ولی هیچکدوم جواب نداد
من یه هارد Maxtor 80GIG IDE 8MB Buffer دارم، جدیدا وسط کار یه صدای Tek ازش میاد و بعد دیگه همه چی قفل میشه. گاهی اوقات وسط کارکردن با OS پیش میاد، گاهی اوقات هم هنگام Boot شدن سیستم. در واقع اصلا زمان مشخصی نداره. اما جدیدا خیلی زیاد شده.
مشکل از چی میتونه باشه؟
دوست عزیز همونطور که در تصویر میبینید درایواتون رد فرمت کردین و یا هنگام نصب ویندوز دیلیت پارتیشن کردید (free نوشته دیگه!)
مشکل از Ic موتور است و در موارد نادر موتور اسپیندل که آی سی قابل تعویض و موتور هم به دلیل خرج زیاد و نیاز به اتاق ایزوله همه جا انجام نمیدنباید البته قبلش با یه برد دیگه هارد با همین مشخصال باید چک کنید
دوست عزیز من ویندوزی نصب نکردم همچنین پارتیشنی حذف نکردم یا درایوی فرمت نکردم
اگر در عکس بیشتر دقت کنین می بینین که اون درایو که free نوشته اسم نداره
من یه راه برای بازگرداندن پارتیشن نیاز دارم لطفا راهنمایی کنین
این درایو کلا پارتیشنش پاک شده اگه اطلاعات داشتین توش با نرم افزار paragon partion پارتیشن رو ریکاور ی کنید
وگرنه رو اون پارتیشن راست کلیک کرده و nerw partion بزنید
با این نرم افزار یه امحانی بکنین
Active Partition Recovery
سلام
من درايو c هاردم چندتا بد سكتور گرفته چطوري تعمييرش كنم
ممنون
با نرم افزار hdd regenerator میتونید درست کنیدش
رفیقم یه هارد 80 ای دی ای دارهکه وقتی وصل می کنه و سیستم رو روشن می کنه هارد صدای بوق میده!
چه کنه؟
برخورد هد با پلاتر البته در این حالت هارد قابل استفاده نیس فقط روشن میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)