شاید مشکل از تنظیمات Security باشه. روی پوشه کلیک راست کنید و بعد این مسیر رو برید : Properties -> Security و از اونجا تنظیمات مربوط به یوزرها رو چک کنید.
شاید مشکل از تنظیمات Security باشه. روی پوشه کلیک راست کنید و بعد این مسیر رو برید : Properties -> Security و از اونجا تنظیمات مربوط به یوزرها رو چک کنید.
این کار را انجام بده بعد دوباره با نرم افزار بالا چک کن.
اگر اين مسير رو نميدونی
Tools > Folder Options > View
Show Hidden And Dolders رو انتخاب کن و تيک Hide Protected Operating system files وردار
سلام
با تشکر از محمد جان.
قبلا زیاد بحث شده در این مورد.
بنده هم 2 تا نرم افزار معرفی کردم واسه پاک کردن Read Only از پوشه ها تو تاپیکی که آدرسشو دادم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودم یکشونو امتحان کردم ، کار نکرد.
حتی راه حل Microsoft نیز جواب نداد.
موفق باشید![]()
نشد. تو چندتا درایو هم امتحان کردم.اینم یه نمونه از لاگش :
Processing folder H:\
--------------------------------------------------------------------------------
H:\ is hidden or system. Skipped.
.
.(اینجا هم اسم چندتا از فولدرای سیستمی مثل system volume.. و فولدرایی که فارسی هست اسمشون رو میده که میگه نمیتونه بازشون کنه خب طبیعیه ...و درباره بقیه ی فولدرای درایو چیزی نمیگه
.
Processed 0 files in 0 folders
Changed attributes for 0 folders
Changed attributes for 0 files
Working time: 0.48399455845356
در ضمن نمی دونم توجه کردین ، عرض کردم همه ی پوشه ها اینطورین و همینطور پوشه هایی که جدیدا بسازم و من از اون سه ماه پیش که جواب نگرفتم تا حالا چند بار ویندوز عوض کردم،دیگه آخرش سیستم خواهرم که اصلا فورمت کارخونه ایش کردم و از نو پارتیشن بندی... تقریبا بیخیال قضیه شده بودم،ولی بعد ازینکار گفتم ببینم اینا همونجورین یا حداقل از بقیه هم بپرسم که اینطورن ....
تازه این ویندوز خودمم امروز نصب کردم،64 بیتی هم هست
البته ازتون خیلی ممنونم و اگه باز چیزی به ذهنتون رسید(حال یا بعدا)خیلی ممنون میشم بفرمایید
خب پس بالاخره،این مورد یه آلودگی محسوب میشه یا نه ؟
اگر بله که خب پس چرا read-only ش فقط ظاهریه و میشه هر کاری با فولدر کرد ؟
اگه نه که چرا حتی هر فولدری که حتی خود کاربر هم (درست بعد از نصب ویندوز ، حتی بعد از اینکه low level format انجام داد ) ، ایجاد می کنه،اختیاری در انتخاب این صفتش نداره،عجیب نیست؟
راستی خودتون الان ویندوزتون اینجوریه ؟
Last edited by new explorer; 06-12-2009 at 22:25.
سلام
نه . این مورد برای فایل های Share شده درست عمل میکنه.
اینو دیگه باید از Microsoft بپرسید
بله اینجوریه.
موفق باشید![]()
سلام
خب اگر مشکلتون حل نشد.
ممکنه این ویروس روی بایوس یا روت درایو ها نشسته باشه.بنابر این
با آنتی ویروس بایوس را اسکن کنید.
یا ویندوز را تعویض کنید بعد سریع بدن باز کردن درایوی یک آنتی ویروس پ(کاسپر2010) نصب کنید بزاری کامل اسکن کنه.
پیشنهاد من اینه که اگر الان مثلا ن فرمت درایو های شما fat هست با ntsf فرمت کنید. این یک روش خاص هست.
ببین حل میشه.
موفق باشید
در سيستمي كه deepfreeze نصب نيست آيا مي توان توسط خود ويندوز سيستم رو طوري تنظيم كرد كه پس از دوباره اجر اكردن نرم افزار ي كه ايجاد كرده ايم بپرد يعني سيستم ديپ فريزي شود.همچنين براي محدوديت نصب نرم افزار توسط ادمينيستاتور و همچنين عدم تغيير ساعت ويندوز چه كار بايد كرد
سلام
بدون برنامه نمیشه این کا را کرد.
موفق باشید
اما من با سيستمي مواجه شدم كه ديپ فريز نصب نيست و با ري استارت كردن برنامه ها مي پرد.در ضمن قسمت دوم سوالم را جواب نداديد؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)