از این سایت میتونی کرک تا ترینر برای این کار رو بگیری.با سلام كسي رمز داره بزنيم پولش توي بازي زياد بشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این سایت میتونی کرک تا ترینر برای این کار رو بگیری.با سلام كسي رمز داره بزنيم پولش توي بازي زياد بشه
سلام
در یکی از صفحات تاپیک محل همه لوح های ابی رنگ نشون داده میشد ..من کلی گشتم ولی نتونستم پیدا کنم
اگه ممکنه اون لینک رو دوباره محبت کنید ممنون میشم.
خدمت شماسلام
در یکی از صفحات تاپیک محل همه لوح های ابی رنگ نشون داده میشد ..من کلی گشتم ولی نتونستم پیدا کنم
اگه ممکنه اون لینک رو دوباره محبت کنید ممنون میشم.
من direct x 10 رو نصب كردم
ولي چرا اين گزينه غير فعاله
راستي وقتي دكمه ي B رو نگه ميداري چطور ميشه حالت حمله ي اون يارمو عوض كرد
- به خاطر DirectX10 این بازی رو باید در ویستا یا 7 اجرا کنین. این قضیه DirectX10 NCT Release 2 برای XP فاقد اعتباره.
- کلید V به یارتون دستور میده نه کلید B... حالت حمله فقط به یه صورته. کلید V رو نگه میدارین و کلید جهت بالا رو میزنین.
بابا اینقدر حرص وجوش DX10 رو نخورید کلا سرکاریه(می تونم بگم تقریبا توی تمام بازیها!!):
داداش من ویستا اورجینال رو لپ تابم دارم گرافیکم هم عالیه dx10 زمین تا اسمون با dx9 فرق داره گرافیکش عالیه
اولا شما به عکسهایی که من گرفتم توجه کن...
ثانیا تازه این حرفی نیست که من زده باشم یکی از بازیسازهای معروف گفته(راستش اسمش یادم نیست!)
ثالثا اگه اینترنتم می کشید از چند تا بازی دیگه تریلر هم میگرفتم ونشونت می دادم (حتی warhead) که هیچ فرقی نمی کنه...
فقط آره منم با dx9 تمومش کردم . چون فعلا رمم 2 گیگ نمیتونم ویستا نصب کنم .
میتونم بگم یکی از بهترین بازی های دنیا بود . طولانی و سخت . سخترین غول به نظرم غول یکی مونده به آخری . همون زنه که یه مشت آدم میخوره و گنده میشه . توی کشتی منظورمه . یه خورده تقبل کردم تا تونستم ردش کنم . پولمو با برنامه آرت مانی هک کردم و آر پی جی خریدم :d
غول آخرش هم به نظر من آسونترین بود .
ولی دیگه حوصله پروفشنال رفتنش رو نداشتم
من رفتم تا اونجايي كه وسكر به اون زنه خيانت ميكنه و تو كشتي تبديلش ميكنه و هيولا ، اونجا رو هم گذروندم اما ويندوزم رو عوض كردم يادم رفت از سيومهام ژشتيبان بگيرم همشون پريد !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)