سلام
دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم قیمتاشون به هم نزدیکه و جفتشون زیر 30تومن باشن حدود 25-26 تومن
سلام
دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم قیمتاشون به هم نزدیکه و جفتشون زیر 30تومن باشن حدود 25-26 تومن
می دونم جاش نیست ولی با متال گیر بدون پول می شه تعویض کرد . متال نوش 35 هستش .
دوستان اگه خدا بخواد منم میام به جمع بچه های انلاین.
فقط چند تا سوال داشتم:
1-با adsl 128 میشه راحت بازی کرد(قبلا تو DOTA ALL STAR مشکل نداشتم)
2-اگه modem رو با کابل lan بهش وصل کنم مشکلی که نداره..!!!؟ یا اینکه حتما باید modem وایرلس باشه...؟؟؟
اگه با مغازه دارا بخای معامله کنی ،بازی 25 تومنی رونهایتا ازت 17تومن بر میدارن(اگه کاملا خود BD و پک و دفترچه سالم باشه )یعنی باید جفت Infamous و Uncharted (عزیز من)رو بدی تا یه متال گیر بگیری،اگه با کسایی که Ps3 دارن معامله کنی بهتره،اونا ممکنه که 20 تومن هم ازت بخرن،مغازه ها مثلا بازی رو از شما میخرن 17تومن ،به نفر بعدی همون دست دوم رو میدن 25 تومن
بهتر به مغازه ندی و با کسای دیگه عوض کنی (اینجوری هم به نفع خودت میشه هم به نفع طرف مقابلت)
انلاین دنیایی داره واسه خودش،ایول
1- بستگی به بازی داره . اکثرا نظرشون اینه که خیلی از بازی ها رو جواب میده .من خودم تکن 6 رو بازی کردم با 128 افتضاح بود.
2- لازم نیس حتما وایرلس باشه
Last edited by foxyjanam; 16-07-2010 at 17:22.
سلام دوستان پلی 3 من وقتی روشنش میکنم یه صفحه قرمز میاد بالا با کلی نوشته نه منو هاش میاد دیگه نه توی بازی میره.لطفه کمک کنید چیکارش کنم
متاسفانه Red Screen Of Dead یه مشکل سخت افزاری اساسیه و راه حل خاصی نداره و به احتمال قوی باید کنسول رو به پشتیانی شرکت Sony تحویل بدی تا تعمیر کنن.(که البته کار سختیه)
بعضی ها راه حلایی دارن ولی فکر نکنم که فایده ای داشته باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by foxyjanam; 16-07-2010 at 17:58.
اقا این اپدیت هم جز زحمت هیچی برا ما نداره .امروز بعد از 1 سال که Ps3 خریدم فرصت شد که انلاین را بندازم که دیدم میگه باید اپدیت جدید نصب کنی.
ps3 من ntsc j هست.
میشه لطف کنید لینک اپدیت رو اینجا بذارین![]()
سلام دوستان الان قیمتps3اسلیم چنده و آیا با فتش تفاوت داره
اینم خدمت شما :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون عزيز.
ديروز آپديت كردم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)