بفرما آقا ارشیا:
عکس1:
عکس2(کیفیتش بهتره):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قاب خوب چنده؟ اگر این به درد نمی خوره، تا عوضش نکنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما آقا ارشیا:
عکس1:
عکس2(کیفیتش بهتره):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قاب خوب چنده؟ اگر این به درد نمی خوره، تا عوضش نکنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نفر هم به سوال قبلی ما جواب بده !! خیلی آسونه جواب دادنش بابا !!!!!!!!!!!!
قاب خوب یعنی قاب فابریک که رنگای جور وا جور هم نداره چون خود شرکت میسازه.قیمتش هم خییییلی بالاست!از 10 تومن و 20 تومن خیلی بیشتره.البته اون مال موقعیه که قاب گوشی به یکی از شرکت های آموزشی(!) بره.وگرنه برای انگول بازی همین قابا خوبن.اگه به گوشیت بندازیش خود گوشی مشکلی پیدا نمیکنه.مشکل اصلی احتمالا اینه که قابه خودش خوب کار میکنه یا نه؟مثلا من با اینکه بیش از 10 بار قاب 6670 قدیمیمو عوض کردم هیچ کدومشون کلید هاش کار نمیکرد.کلا ببین از قرمز خوشت میاد یا نه(که میاد!) بعد اگه اومد بنداز حالشو ببر.ولی به هر حال قسمت جلوش نمیدونم چطوری در میاد و خیال هم ندارم از روش سعی و خطا که باهاش مال 5700 رو در آوردم استفاده کنم!آخه 95 فرق فوکوله!
قضیه ی چراغ چشمک زن؟آره طبیعیه.حتی بعضی وقتا خودش هم چشمک میزد،ولی نمیدونم کی!یه نفر هم به سوال قبلی ما جواب بده !! خیلی آسونه جواب دادنش بابا !!!!!!!!!!!!
سلام
من فونت فارسی برای n95 می خواستم.اگر کسی داره لطفا به ایمیلم بفرسته.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من با برنامه های N95 دو تا مشکل دارم
1- من گوشیمو به روش hellocarbide هک کردم مشکل اینجاست که وقتی فایل آپدیت xplore که توی پکیج بود رو نصب کردم این برنامه error: version expired رو میده میگید حالا چیکار کنم .کل hellocarbide رو پاک کنم و دوباره نصب کنم یا راه دیگه ایی برای درست شدن xplore هست .
البته دفعه قبل که این برنامه رونصب کردم یه مشکل دیگه داشتم : هر دفعه که وارد برنامه xplore میشدم میگفت برنامه نیاز به update داره که من کنسل میکردم لطفاً در این باره هم توضیح بدید که اگه لازم شد کل برنامه رو دوباره نصب کنم با این آپدیت چیکار کنم
2- یه تم دانلود کردم که توی خود سایت تمام صفحه های تم رو درست و کامل نشون داده بود ولی وقتی خواستم نصبش کنم میگه پرونده خراب است ( البته تم به صورت کامل دانلود شده و در ظاهر که عیب و ایرادی نداره) این نوع برنامه ها رو میشه به طریقی نصب کرد مثلاً هک یا نه (خودم فکر کنم نشه اما شاید شما یه راهی بلد باشید)
یه سئوال متفرقه هم دارم آیا هیچکدوم از شما توی سایت Mmobile9 ثبت نام کردین . من که روزگار خودمو سیاه کردم ولی نشد توی سایت اسممو بنویسم (هر یوز الکی هم میدادم که مطمعن بودم کس دیگه ای انتخاب نکرده بازم ایراد میگفت). نکنه مثل بعضی از سایت ها که اجازه ثبت نام به ایرانی ها رونمیدن این سایت هم اینجوری باشه
من خودم قاب گوشیم از این 5 هزار تومانی ها هستش
وقتی بردم بدم قابشو عوض کنند شخصی که این کارو میکرد گفت نباید دکمه هاشو عوض کنی چون هیچکدم از این قابها دکمش درست کار نمیده مخصوصاً دکمه های شماره گیری من هم فقط همین دکمه ها رو اورجینالشو روش گزاشتم و الان خیلی باید روی دکمه ولوم فشار بیارم تا صدا کم و زیاد بشه و دکمه ای که مستقیماً به گالری عکس میره حدود 1 میلی متر از خود قاب پایین تر افتاده یه مشکل دیگه ای هم که داره اینه که قابی که روی lcd میاد حدود 1 میلیمتر از روی lcd بالاتره ( یه کمی وسطش غره) الیته زیاد معلوم نیست
اگه با این تفاسیر بازم میخوای قابتو عوض کنی یادت باشه بعد از تعویض همونجا هم اسپیکر گوشیتو امتحان کنی و هم دوربین فرعی رو
من تنها به دلیل اینکه مبادا قاب اصلی بلایی سرش بیاد، می خوام قاب رو عوض کنم. نه به خاطر رنگ و اینجور چیزا!![]()
قاب اصلی رو اگر از فروشگاه های قطعات بخرید (اصلی که نیستند ... کره ای کیفیت عالی) :
1- کیبورد ها 11 هزار تومان
2- خوب قاب و کاور دوربین و ... هم 11 هزار تومان
ممنون. من گفتم به چه دلیل م خوام عوض کنم. اگر میشه محافظ قابی چیزی بگیرم، که به کل قاب رو عوض نکنم.
مساله اصلاً پولش نیست و برام مهم هم نیست. اما نمی خوام قاب اصلی باز بشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)