تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 1404 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516916 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

سلام
    من دیگه انقدر نیومدم اینجا که همه چی از دستم در رفته یه سوال دارم فرم ویر جدید نیومده؟؟؟؟

2. این کاربر از rassool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

1- شما طبق نظر دوستان اسلیم بگیر. با اینکه خیلی فرقی نمیکنه.
    2- مدل فت و مدل اسلیم. چند تا دسته فرعی هم داره مثل Core Pack یا Value Pack یا از یه جنبه دیگه: Piano Black یا مثلا پک مخصوص بازی های معروف. که بیشترشون دیگه تو بازار موجود نیستن. و فقط تو حراجی ها پیدا میشن.
    3- معمولا کسی سیستم عامل روش نصب نمیکنه! چون خودش XMB داره. نهایت یه شل به اسم IRShell روش نصب میکنن تا قابلیتهاشو بیشتر به کار بگیرن. البته روش ویندوز هم نصب کرده ان عده ای علاف!!!
    4- بیشتر سیاه (همون Piano Black) ولی سفید و صورتیش هم زیاد موجوده. البته گفتم که برای بعضی بازی های معروف هم بطور ویژه یک تعداد محدودی ساختن که رنگ و طرح جالبتری داره. مثل God of War که قرمز خالصه!
    5- احتمالا(!) یعنی کپی خور. یعنی بازیها رو بصورت ISO یا CSO روی Memory Stick بریزید و اجرا کنید. کاملا غیرقانونی! که مراحل اجراش چندان سخت نیست.
    6- جفتشون! مدلهای مختلفش تو این چیزا هیچ فرقی نمیکنن. اضافه کنم مموری 16 گیگ هم با آمدن فرم ویر 4 قابل استفاده خواهد بود.
    7- به نظرم میشه گفت یه تعادلی برقراره. مدل فت اینفرارد داره و مدل اسلیم قابلیتهای خوب نرم افزاری مثل اسکایپ.
    8- بهش میگم UMD که هر بازی روی یکی از اوناس. که البته گفتم با کپی خور شدن میتونید UMD رو بیخیال شید و بازی ها رو از روی مموری اجرا کنید.
    8- من دقیق نمیدونم. به نظرم 2 سالی بشه. ولی کنسول قدیمی به حساب نمیآد و حالا حالا ها براش بازی میسازن.
    10- برای بازی 4-5.5 ساعت شارژ (بستگی به کلاکی که بازی در آن اجرا میشود و نور پس زمینه) 9-10.5 ساعت موزیک (بسته به نور پس زمینه و میزان روشن ماندن LCD) وزنش فکر کنم 120 گرم... مطمئن نیستم
    11- موردی که باید راهنمایی شید(!) اینه که چرا 240 پوند؟! پی اس پی 169 دلاره. البته Core Pack . ولی حتی پک های مخصوص اون بازیها که گفتم از 250دلار معمولا بیشتر نیست. تو گوگل سرچ کنید میبینید خودتون.

اول اینکه متشکرم که من را راهنمایی کردید
    دوم اینکه آیا مدلی بهتر اسلیم است
    3. دام پک تمام امکانات داخلش است
    4. آیا اون سی دی ها را می توانم داخبل خود psp گذاشت
    5. نمایندگی مجازی در ایران دارد

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

سلام
    من دیگه انقدر نیومدم اینجا که همه چی از دستم در رفته یه سوال دارم فرم ویر جدید نیومده؟؟؟؟
    3.95 اومده ولي مال الكس جون نيست ! معلوم نيست مال كياست !

چون چندین مدل دیدم و یکی پرسیدم گفت 240 پوند به پول خودمان در حدود 450 هزار تومان
    ظاهرا تو انگليس تعداد كلاه برداران بيشتره 450 هزارتومن چه خبره تو ايران 360 قيمتش اينقدره ! پي اس پي الان تو تهران بين 200 تا 220 تومنه !

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اول اینکه متشکرم که من را راهنمایی کردید
    دوم اینکه آیا مدلی بهتر اسلیم است
    3. دام پک تمام امکانات داخلش است
    4. آیا اون سی دی ها را می توانم داخبل خود psp گذاشت
    5. نمایندگی مجازی در ایران دارد
    اولا که خواهش میکنم، وظیفه است!!
    دوم اینکه دو مدل بیشتر نداریم. بعضی ها میگن این بهتره، بعضی ها میگن اون!! اگه استفاده از اینترنت و مخصوصا اسکایپ برات مهمه حتما باید اسلیم بگیری. ولی اگه UMD زیاد استفاده میکنی، اینفرارد برات مهمه و مشکلی با یخورده وزن و ضخامت بیشترش نداری حتما باید فت بگیری. با یقین نمیشه گفت کدوم بهتره. ولی اگه این هم مثل بقیه ی کنسولهای سونی باشه که اسلیمشو ساخت(PS1 و PS2) باید گفت فت بهتره. ولی زمان همه چی رو مشخص میکنه. خلاصه انتخاب با خودت. اگه نمیخوای ریسک کنی اسلیم بگیر!
    3- دام پک؟! چی هست؟! تا حالا نشنیدم. اگه میخوای کپی خور کنی، به نظرم Core Pack بگیر. چون اون مموری 32 مگ که تو بسته های دیگه هست اصلا ارزش نداره در حالی که پولشو میدی! میتونی خودت وسایل توشو جداگونه بگیری. مثلا یه هدفون باحال سونی بگیری 20 تومن (مثل من) تا بفهمی موزیک گوش کردن بیرون از خونه یعنی چی!!
    4- کدوم سی دی؟! اگه UMD رو میگی که آره، پی اس پی پشتش باز میشه (!) و UMD داخلش قرار میگره. ولی بازی های کپی و بقیه موارد رو همونطور که بارها گفتم، تو مموری میریزی.
    5- نمایندگی مجاز هم اصلا نداره متاسفانه. یادمه الکامپ از یکی از مدیرای ایران رهجو پرسیدم دلیلشو... گفت که چون تو ایران همه کپی خور میکنن، گارانتی باطل میشه. البته گفت میشه دوباره مثل اول کرد و فرستاد واسه تعمیر. ولی اصلا اخلاقی (!) نیست. (بالاخره با سونی شریک تجاریه دیگه!)

اگه سوال دیگه ای بود من در خدمت هستم. ولی یادت باشه گرون نگیری. حداقل نه اونقدر!!

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان چطور به tv باید وصل بشه؟!!!!
    فقط یه کابل ساده میخواد؟!!!
    میشه در مورد اصطلاحاتی مثل devhook که جدیدا شنیدم توضیح بدین ؟اینا چی هستن؟!!
    و در آخر اینکه اگه بزارم واسه وسطای تابستون به نظرتون چقدر میره رو قیمتش؟حدودا چه قدر؟

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

و در آخر اینکه اگه بزارم واسه وسطای تابستون به نظرتون چقدر میره رو قیمتش؟حدودا چه قدر؟
    دو نوع کابل هست. با توجه به ورودی تلویزیونی که دارید، یکی از آنها را تهیه کنید و پی اس پی رو باهاش به تلویزیون وصل کنید. تو XMB هم این قابلیت رو فعال کنید. هیچ نرم افزاری هم نمیخواد
    در مورد devhook فکر کنم جاوید جان توضیح بدن بهتره. چون من هم خیلی زیاد نمیدونم و ممکنه اطلاعات غلط بدم.
    در آخر... وسطای تابستون خیلی بد نیست. ولی الآن خیلی بهتره!! اگه خونه گیر دادن که وسط امتحاناس، این تز رو بده:
    بخر... بعد از امتحانها استفاده کن!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میشه فرم ویر اسلیم هم عوض کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

سلام اگه می تونید سریع جواب بدید ممنون میشم
    1 psp slim starwars+3bazi orginal ده ساعت کار کرده 200 می ارزه تا 3 -4 ساعت دیگه دارم میرمبگیرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

1 سولا دیگه هم دارم اینstar war Pack مزیت خاصی داره؟
    کرک هم میشه؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ديو هوك يه برنامه خيلي قديمي براي اجراي بازي هاي كپي بود با پيشرفت علم در حال حاضر !!! نيازي به استفاده از اين برنامه نيست ، البته روي فريم ور هاي جديدم نصب نمي شه اصلا !

میشه فرم ویر اسلیم هم عوض کرد؟
    فريم ور اسليم هم مي شه عوض كرد !

1 سولا دیگه هم دارم اینstar war Pack مزیت خاصی داره؟
    کرک هم میشه؟
    اين دستگاهي كه شما مي گي اگه واقعا فقط ده ساعت كار كرده كه نو در واقع ! كنسول نو بدون بازي اريجينال 200 تا 220 قيمتش - ولي تو ايران دستگاه از جعبه خودش خارج بشه افت قيمت داره شديد اگه اين دوستتون بخواد بيرون بفروشه شك دارم بيشتر از 150 كسي ازش بخره ! البته لازم به ذكره كه همون مغازه دار محترم اينو دوباره جاي يه نو مي فروشه !. اين پك هم هيچ مزيتي نصبت به بقيه پك ها نداره جز اينكه يه بازي اريجينال روشونه و رنگشون فرق مي كنه همين ! بيشتر اينا رو واسه فن بوي ها مي سازن و البته به تعداد محدود ....

موفق باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •