سلام
من دیگه انقدر نیومدم اینجا که همه چی از دستم در رفته یه سوال دارم فرم ویر جدید نیومده؟؟؟؟
سلام
من دیگه انقدر نیومدم اینجا که همه چی از دستم در رفته یه سوال دارم فرم ویر جدید نیومده؟؟؟؟
اول اینکه متشکرم که من را راهنمایی کردید
دوم اینکه آیا مدلی بهتر اسلیم است
3. دام پک تمام امکانات داخلش است
4. آیا اون سی دی ها را می توانم داخبل خود psp گذاشت
5. نمایندگی مجازی در ایران دارد
3.95 اومده ولي مال الكس جون نيست ! معلوم نيست مال كياست !سلام
ظاهرا تو انگليس تعداد كلاه برداران بيشتره 450 هزارتومن چه خبره تو ايران 360 قيمتش اينقدره ! پي اس پي الان تو تهران بين 200 تا 220 تومنه !چون چندین مدل دیدم و یکی پرسیدم گفت 240 پوند به پول خودمان در حدود 450 هزار تومان
اولا که خواهش میکنم، وظیفه است!!
دوم اینکه دو مدل بیشتر نداریم. بعضی ها میگن این بهتره، بعضی ها میگن اون!! اگه استفاده از اینترنت و مخصوصا اسکایپ برات مهمه حتما باید اسلیم بگیری. ولی اگه UMD زیاد استفاده میکنی، اینفرارد برات مهمه و مشکلی با یخورده وزن و ضخامت بیشترش نداری حتما باید فت بگیری. با یقین نمیشه گفت کدوم بهتره. ولی اگه این هم مثل بقیه ی کنسولهای سونی باشه که اسلیمشو ساخت(PS1 و PS2) باید گفت فت بهتره. ولی زمان همه چی رو مشخص میکنه. خلاصه انتخاب با خودت. اگه نمیخوای ریسک کنی اسلیم بگیر!
3- دام پک؟! چی هست؟! تا حالا نشنیدم. اگه میخوای کپی خور کنی، به نظرم Core Pack بگیر. چون اون مموری 32 مگ که تو بسته های دیگه هست اصلا ارزش نداره در حالی که پولشو میدی! میتونی خودت وسایل توشو جداگونه بگیری. مثلا یه هدفون باحال سونی بگیری 20 تومن (مثل من) تا بفهمی موزیک گوش کردن بیرون از خونه یعنی چی!!
4- کدوم سی دی؟! اگه UMD رو میگی که آره، پی اس پی پشتش باز میشه (!) و UMD داخلش قرار میگره. ولی بازی های کپی و بقیه موارد رو همونطور که بارها گفتم، تو مموری میریزی.
5- نمایندگی مجاز هم اصلا نداره متاسفانه. یادمه الکامپ از یکی از مدیرای ایران رهجو پرسیدم دلیلشو... گفت که چون تو ایران همه کپی خور میکنن، گارانتی باطل میشه. البته گفت میشه دوباره مثل اول کرد و فرستاد واسه تعمیر. ولی اصلا اخلاقی (!) نیست. (بالاخره با سونی شریک تجاریه دیگه!)
اگه سوال دیگه ای بود من در خدمت هستم. ولی یادت باشه گرون نگیری. حداقل نه اونقدر!!
دوستان چطور به tv باید وصل بشه؟!!!!
فقط یه کابل ساده میخواد؟!!!
میشه در مورد اصطلاحاتی مثل devhook که جدیدا شنیدم توضیح بدین ؟اینا چی هستن؟!!
و در آخر اینکه اگه بزارم واسه وسطای تابستون به نظرتون چقدر میره رو قیمتش؟حدودا چه قدر؟
دو نوع کابل هست. با توجه به ورودی تلویزیونی که دارید، یکی از آنها را تهیه کنید و پی اس پی رو باهاش به تلویزیون وصل کنید. تو XMB هم این قابلیت رو فعال کنید. هیچ نرم افزاری هم نمیخواددوستان چطور به tv باید وصل بشه؟!!!!
فقط یه کابل ساده میخواد؟!!!
میشه در مورد اصطلاحاتی مثل devhook که جدیدا شنیدم توضیح بدین ؟اینا چی هستن؟!!
و در آخر اینکه اگه بزارم واسه وسطای تابستون به نظرتون چقدر میره رو قیمتش؟حدودا چه قدر؟
در مورد devhook فکر کنم جاوید جان توضیح بدن بهتره. چون من هم خیلی زیاد نمیدونم و ممکنه اطلاعات غلط بدم.
در آخر... وسطای تابستون خیلی بد نیست. ولی الآن خیلی بهتره!! اگه خونه گیر دادن که وسط امتحاناس، این تز رو بده:
بخر... بعد از امتحانها استفاده کن!!!!!
میشه فرم ویر اسلیم هم عوض کرد؟
سلام اگه می تونید سریع جواب بدید ممنون میشم
1 psp slim starwars+3bazi orginal ده ساعت کار کرده 200 می ارزه تا 3 -4 ساعت دیگه دارم میرمبگیرم
1 سولا دیگه هم دارم اینstar war Pack مزیت خاصی داره؟
کرک هم میشه؟
ديو هوك يه برنامه خيلي قديمي براي اجراي بازي هاي كپي بود با پيشرفت علم در حال حاضر !!! نيازي به استفاده از اين برنامه نيست ، البته روي فريم ور هاي جديدم نصب نمي شه اصلا !
فريم ور اسليم هم مي شه عوض كرد !میشه فرم ویر اسلیم هم عوض کرد؟
اين دستگاهي كه شما مي گي اگه واقعا فقط ده ساعت كار كرده كه نو در واقع ! كنسول نو بدون بازي اريجينال 200 تا 220 قيمتش - ولي تو ايران دستگاه از جعبه خودش خارج بشه افت قيمت داره شديد اگه اين دوستتون بخواد بيرون بفروشه شك دارم بيشتر از 150 كسي ازش بخره ! البته لازم به ذكره كه همون مغازه دار محترم اينو دوباره جاي يه نو مي فروشه !. اين پك هم هيچ مزيتي نصبت به بقيه پك ها نداره جز اينكه يه بازي اريجينال روشونه و رنگشون فرق مي كنه همين ! بيشتر اينا رو واسه فن بوي ها مي سازن و البته به تعداد محدود ....
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)