مشخصات سیستمت رو بنویس
مشخصات سیستمت رو بنویس
اینم مشخصات سیستم من:
RAM: 512
Graphic: 256 GeForce Sparkle
CPU: 2.4 Intel Celeron![]()
Last edited by jengir3; 02-10-2007 at 17:19.
جنگیر عزیز شما باید یه کرک دیگه رو امتحان کنی درست میشه چون سیستمت مشکلی نداره .
تایید میشه ! اما اگر باز هم نشد سی دیت رو عوض کن (یه شرکت دیگه)
باشه . ممنون
ولی روی کامپیوتر دوستم این بازی کار می کند و از بازی بیرون نمی آید.البته سیستم دوستم از سیستم من بالاتر است.
Last edited by jengir3; 03-10-2007 at 08:27.
اين هم تصوير اروري که بازي Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent روي سيستم من ميدهد.
وقتي که ok را ميزنم اين اخطار به دنبالش ميايد.
اين هم قسمتي که سيستم را از لحاظ سخت افزاري چک ميکند. همان طور که ميبينيد تمام قسمتها تيک خورده اند.
حالا اگه ميشه منو راهنمايي کنيد.
سلام
من با بازي pes مشكل دارم . تو راهنماي نصب نوشته وقتي بازي رو نصب كردي به محل نصب بازي رجوع كنيد و بازي را دوباره نصب كنيد و carek را كپي كنيد .
ولي موقع نصب مجدد uninistal ميشه . روي شورت كات هم كه كليك ميكنم براي اجرا ميگه ديسك اصلي رو قرار بده .
هم بازي 3 سي دي رو امتحان كردم هم 2 سي دي
سلام
من امروز بازي ACT OF WAR : Direct Action رو خريدم ولي وقتي ميخوام بازي رو نصب كنم اين پيغام رو ميده
در ضمن DVD هستش
![]()
بچه ها من امروز بازی civil war رو گرفتم ولی موقع نصب بازی این ارور رو میده به عکس زیر دقت کنین من auto run رو میزنم یه صفحه سیاه باز میشه بعد بسته میشه فایلLauncher.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده یکی کمک کنه
![]()
[quote=MILIN3M;1668719]بچه ها من امروز بازی civil war رو گرفتم ولی موقع نصب بازی این ارور رو میده به عکس زیر دقت کنین من auto run رو میزنم یه صفحه سیاه باز میشه بعد بسته میشه فایلLauncher.exe رو اجرا میکنم این ارور رو میده یکی کمک کنه
یا کرکش رو نریختی یا سیدیش خرابه یا شاید هم ویندوزت اشکال داره مشخصات ویندوزت رو بگو ببینم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)