تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 416 از 616 اولاول ... 316366406412413414415416417418419420426466516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,151 به 4,160 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام

من دوسال پیش معافیت سه برادری گرفتم (یادم هست که یه تعهدی هم از من گرفتن که بعد از سه سال باید آموزشی رو یگذرونم) همون موقع هم کنکور دادم و کاردانی ثبت نام کردم ، الان که دوسال گذشته کارشناسی قبول شدم و ثبت نام کردم و با کارت معافیتم ثبت نام انجام شد .
    خواستم بپرسم من نیاز هست که الآن معافیت تحصیلی بگیرم؟ میترسم گیر بدن چرا تو این موقع واسه آموزشی نیومدی....

ممنون میشم پاسخ بدید.
    سلام،

احتیاجی به معافیت تحصیلی ندارید چون دارای کارت معافیت هستید

---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

سلام
    اگه کسی شرایط معافی کفالت داشته باشه، و غیبت بخوره باید چکار کنه؟؟؟
    اینم بهش اضافه کنید که ورودی 87 کاردانی باشه ولی هنوز مدرکش رو نگرفته باشه و چند واحد داشته باشه، البته سه ترم آخر نرفتم دانشگاه بخاطر اون چند واحد.در واقع سه ترم مرخصی در نظر بگیرید.
    سلام،

اگه شما هنوز دانشجو باشید که غیبت نخوردید !اما اگه غیبت بخورید دیگه نمی تونید از شرایط معافیت تحصیلی استفاده کنید

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

سلام دوستان هورو خدا كمكم كنيد من متولد نيمه اول 71هستم امسال براي دومين بار كنكور دادم و دانشگاه ازاد قبول شدم و ثبت نام كردم مي خوام بدونم مي تونم سال بعد ﻛﻨﻚور سراسري دانشگاه دولتي بدم اگه قبول شدم از ازاد انصراف بدم دولتي ثبت نام كنم اين سوال از نظام وظيفه پرسيدم گفتند اگر كمتر از چهار ترم خونده باشي مي توني. خبرشم تو سايت نظام ﻭﻇﻴﻒه پيدا ﻛﺮﺩﻡ[
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از سازمان سنجش اينترنتي سوال كردم جواب داد :كساني كه براي انها معافيت تحصيلي صادر شده است حق شركت در ازمون سراسري را ندارند براي كسب اطلاعات بيشتر به سازمان نظام وظيفه مراجعه كنيد
    حال من موندم چيكار كنم تو رو خدا كمك كنيد.
    اگه قوانین نظام وظیفه امسال دستخوش تغییرات نباشه مشکلی برای انصراف در سال بعد ندارید

2. 3 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام،

اگه شما هنوز دانشجو باشید که غیبت نخوردید !اما اگه غیبت بخورید دیگه نمی تونید از شرایط معافیت تحصیلی استفاده کنید

سلام
    ببینید من الان اگه بخوام حساب کنم ترم هشت کاردانی هستم در صورتی که باید 6 ترمه درسم تموم میشد و فارغ التحصیل میشدم.هرچند سه ترم مرخصی بودم و حتی این ترم هم نرفتم سراغ دانشگاه که چند واحد باقیمانده رو بگیرم الان من معافیت تحصیلیم تموم شده و غیبت خوردم؟ باید چکار کنم

البته من شرایط معافیت کفالت رو دارم برای گرفتن معافیت کفالت باید حتما فارغ التحصیل بشم و یا انصراف بدم؟

سوالم در واقع دوتا بود که هر کدوم رو با یک رنگ مشخص کردم.

با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    ببینید من الان اگه بخوام حساب کنم ترم هشت کاردانی هستم در صورتی که باید 6 ترمه درسم تموم میشد و فارغ التحصیل میشدم.هرچند سه ترم مرخصی بودم و حتی این ترم هم نرفتم سراغ دانشگاه که چند واحد باقیمانده رو بگیرم الان من معافیت تحصیلیم تموم شده و غیبت خوردم؟ باید چکار کنم

البته من شرایط معافیت کفالت رو دارم برای گرفتن معافیت کفالت باید حتما فارغ التحصیل بشم و یا انصراف بدم؟

سوالم در واقع دوتا بود که هر کدوم رو با یک رنگ مشخص کردم.

با تشکر از شما
    قوانین کاردانی رو نمی دونم اما نباید از زمانی که نظام وظیفه تعیین کرده شما بیشتر طول بدید برای درس خوندن که البته با استفاده از کمیسیون می تونید 2ترم هم اضافه تر بخونید !

سقف مجاز سنوات تحصيلي مقاطع دانشگاهي
    - با توجه به مقررات وزارت علوم حداكثر سنوات مجاز براي مقطع كارداني 3 سال
    - مقطع كارشناسي ناپيوسته 3 سال
    - مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته 3 سال

- مقطع دكتري ناپيوسته 5 سال
    - مقطع كارشناسي پيوسته 6 سال
    - مقطع كارشناسي ارشد پيوسته 8 سال
    - مقطع دكتري پزشكي پيوسته 8 سال مي‌باشد.
    در صورت به پايان نرسيدن تحصيل در مدت تعيين شده، در صورت تصويب كميسيون موارد خاص دانشگاه و درخواست دانشگاه و به شرط امكان فراغت از تحصيل دانشجو در مدت در خواست شده، سنوات تحصيلي براي تمامي مقاطع تا 2 نيمسال و اين مدت براي دانشجويان دكتري حرفه اي تا 4 نيمسال قابل افزايش خواهد بود.
    شما با این وضع غیبت خوردید و معافیت کفالت شاملتون نمی شه!البته باز هم از امور مشمولین دانشگاه جویا بشید چون عجیب هست که دانشگاه بهتون اطلاع رسانی نکرده!

شرط استفاده از معافیت کفالت هم فقط نداشتن غیبت هست!فرقی نداره شما دانشجو باشی یا نه!
    Last edited by MeMri; 17-10-2011 at 15:13.

5. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

قوانین کاردانی رو نمی دونم اما نباید از زمانی که نظام وظیفه تعیین کرده شما بیشتر طول بدید برای درس خوندن که البته با استفاده از کمیسیون می تونید 2ترم هم اضافه تر بخونید !

شما با این وضع غیبت خوردید و معافیت کفالت شاملتون نمی شه!البته باز هم از امور مشمولین دانشگاه جویا بشید چون عجیب هست که دانشگاه بهتون اطلاع رسانی نکرده!

شرط استفاده از معافیت کفالت هم فقط نداشتن غیبت هست!فرقی نداره شما دانشجو باشی یا نه!
    ممنونم دوست عزیز

اگه غیبت بخورم، از طرف دانشگاه یا نظام وظیفه اطلاع میدهند؟
    پلیس 10+ این بین چکاره است؟میدونه غیبت خوردم یا نه؟
    شماره تلفنی دارند که تماس بگیرم و مشکل رو باهاشون در میان بزارم چون نظام وظیفه شهرمون رسیدگی نمیکنه متاسفانه

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز

اگه غیبت بخورم، از طرف دانشگاه یا نظام وظیفه اطلاع میدهند؟
    پلیس 10+ این بین چکاره است؟میدونه غیبت خوردم یا نه؟
    شماره تلفنی دارند که تماس بگیرم و مشکل رو باهاشون در میان بزارم چون نظام وظیفه شهرمون رسیدگی نمیکنه متاسفانه
    اگه غیبت بخورید،دانشگاه اطلاع می ده که شما غیبت خوردید و باید انصراف بدید و برید خدمت!اما جدیدا نظام وظیفه برای افراد غایب کارت اخطار می فرسته که هنوز انگار عملی نشده!

پلیس +10 می تونید دفترچه رو ارسال کنید!اما انگار جدیدا وضعیت خودتون رو می تونید جویا بشید که غیبت خوردید یا نه!

والا قبلا سایت نظام وظیفه یه بخش داشت برای قسمت مشاوره اما الان چون سایت تغییر کرده هنوز این ویژگی دوباره راه اندازی نشده اما شما می تونی با این تلفن ارتباط برقرار کنی (اگه جوابتون رو دادن)

021-09680

8. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

من پدرم یه غده توی سرش هست و سابقه صرع داره

میخواستم ببینم میتونم با توجه به اینکه تک پسرم از معافیت کفالت استفاده کنم ؟

سایتشون نوشته در صورت ناتوانی پدر......

خوب ایشون ناتوان نیست اصلا اما آیا با بردن جواب mri و نتیجش که نوشته وجود یک نوع تومور باعث معافیت من نمیشود ؟میاند تحقیق واسه اینکه بپرسند حالش چطوره یا فقط جواب آزمایشات ؟

داره خودمونی میشه Web30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

دوستان عزیز ایا برای کسی که میخواد معافیت بگیره هم دو واکسن کزاز و دیفتری بهش تزریق میشه ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

با سلام

من پدرم یه غده توی سرش هست و سابقه صرع داره

میخواستم ببینم میتونم با توجه به اینکه تک پسرم از معافیت کفالت استفاده کنم ؟

سایتشون نوشته در صورت ناتوانی پدر......

خوب ایشون ناتوان نیست اصلا اما آیا با بردن جواب mri و نتیجش که نوشته وجود یک نوع تومور باعث معافیت من نمیشود ؟میاند تحقیق واسه اینکه بپرسند حالش چطوره یا فقط جواب آزمایشات ؟
    سلام علی جان
    ببین تا اونجایی که من میدونم شما باید دفترچه رو پر کنی و به پلیس+10 مراجعه کنی و بعد بری نظام وظیفه
    برای پدرتون کمیسون تشکیل میدن و وضعیت ایشون رو بررسی میکنن
    اگر تشخیص بدن که پدرتون به مراقبت نیاز دارن شما میتونی معافیت رو بگیری

از مرکز مشاوره نظام وظیفه هم میتونی در این زمینه مشورت بگیری

سلام

دوستان عزیز ایا برای کسی که میخواد معافیت بگیره هم دو واکسن کزاز و دیفتری بهش تزریق میشه ؟
    سلام
    بله....تازه مننژیت رو هم باید بزنه

12. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام علی جان
    ببین تا اونجایی که من میدونم شما باید دفترچه رو پر کنی و به پلیس+10 مراجعه کنی و بعد بری نظام وظیفه
    برای پدرتون کمیسون تشکیل میدن و وضعیت ایشون رو بررسی میکنن
    اگر تشخیص بدن که پدرتون به مراقبت نیاز دارن شما میتونی معافیت رو بگیری

از مرکز مشاوره نظام وظیفه هم میتونی در این زمینه مشورت بگیری

آخه نوشته در حین تحصیل هم میتونید معافیت بگیرید

دکترا هم که جواب mri رو میبینند میگند خیلی وضعیت بده اما چون میگید هیچ عارضه ای (سردرد -تهوع و .....) نداره پس این تومور با این وضعیت بد حتما از اول بوده و یه مورد خاصه که کاری به بیمار نداره

حالا سوال من اینجاست فقط mri رو میبینند و جلسه تشکیل میدند ؟اگه این جور باشه که خوبه چون جواب mri هم نوشته تومور خیلی بد و هیچ دکتری هم تشخیص اولیه نمیده که این از اول بوده اما اگه بیاند تحقیق که میبینند نه خبری نیست

نمیدونید وضعیت چه جوریه ؟کلا توی این مورد خیلی گیرند ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

آخه نوشته در حین تحصیل هم میتونید معافیت بگیرید

دکترا هم که جواب mri رو میبینند میگند خیلی وضعیت بده اما چون میگید هیچ عارضه ای (سردرد -تهوع و .....) نداره پس این تومور با این وضعیت بد حتما از اول بوده و یه مورد خاصه که کاری به بیمار نداره

حالا سوال من اینجاست فقط mri رو میبینند و جلسه تشکیل میدند ؟اگه این جور باشه که خوبه چون جواب mri هم نوشته تومور خیلی بد و هیچ دکتری هم تشخیص اولیه نمیده که این از اول بوده اما اگه بیاند تحقیق که میبینند نه خبری نیست

نمیدونید وضعیت چه جوریه ؟کلا توی این مورد خیلی گیرند ؟
    بله هنگام تحصیل می تونید از معافیت کفالت استفاده کنید!نظام وظیفه اول مدارک مثل ام آر آی رو می بینه و اگه تشخیص بده پدر شما احتیاج به مراقبت داره به شما کفالت می ده(یکم هم سخت گیر هستند)!اما بهتر است از چند نفر دکتر این ماجرا رو جویا بشید که آیا می تونید معاف بشید یا نه مثل دکتر های بیمارستان ارتش و ...

15. 2 کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •