سایت همین است دیگه:
برو تو قسمت Highlight controls و نام هر ترایب یا بازیکونی رو که میخوای وارد کن و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت همین است دیگه:
برو تو قسمت Highlight controls و نام هر ترایب یا بازیکونی رو که میخوای وارد کن و ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين يكي هم هست ... از لحاظ نقشه و اينا خيلي خوبه ... ولي فقط مربوط به Top Ten ها ميشه ... براي ترايب هاي كوجيك از همون twstats قسمت map ش استفاده كن ديكه ! بالاي attack planer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وارد Village Headquarters ميشي و براي ابديت روي Expansion to level x كليك مي كني ...
بابا حرفه ای ... اینا رو کی یاد گرفتی ؟؟؟وارد Village Headquarters ميشي و براي ابديت روي Expansion to level x كليك مي كني ...
: دی
تشویق کنین شدم 300 امتیاز !! همچنان دارم با سرعت رنک رو بالا می برم ... بالاخره هم امروز Beginning Protection تموم شد و رسما از امروز فارم کردن ما هم شروع شد .... یه کف مرتب بزنین ...
اقایونی که تو ورلد 38 هستند
لطفا ساپورت و ریسورس به دهکده من بفرستید
دو تا ویلیج اطراف من به سرعت نور فارم می کنند و امتیازاتشون زیاد میشه
می ترسم منم فارمشون بشم
اینم مختصاتمه
714|387
نیرو هاشون چقدره ؟؟
ای بابا ، اینی که کنارت هست که از ترایب خودتون هست ... امتیازت هم که زیاده ، مشکل تو چیه ؟
پروفسور هنوز بهش اتک ندادن که بگه نیروهاش چقدره![]()
خوب به من چه ... همچین گفت به سرعت نور فارم می کنند من دیگه بقیه اش رو نخوندم ، فکر کردم اون هم جزوشون میشهپروفسور هنوز بهش اتک ندادن که بگه نیروهاش چقدره![]()
خوب پس مسئله مهم نیست ...
آقایون یه مشکل !
فکر کنم جریان رو از فروم بازی بدونید ولی در کل یه بار توضیح میدم :
کلا هر چی روستا اطرافم بود رو کلیر کردم که بعدا همه رو بگیرم و اطرافم کاملا خالیه ! 4-5 روز پیش یکی رو کلیر کردم (خیلی سگ جون بود) میخواستم اولین جایی که نوبل میکنم همونجا باشه (محمد کامل در جریانه) روزی دو بار فارم میکردم هر روز هم نیرو میساخت تا اینکه دیروز روستای کنار همون که از بچه های ترایبه دقیقا یک ساعت قبل از اینکه من آخرین حمله رو بکنم اونجا رو گرفت !!
خیلی عصبی شدم یه هفته بود که برنامه ریزی کرده بودم . حالا طرف بدون اینکه کاری بکنه فقط 4 تا نیرو و یه نوبل ساخته اونجا رو گرفته و اومده تو فروم میگه من اونجا رو کلیر کرده بودم !! من حدود 25 تا ریپورت دارم از کلیر کردن این طرف و اتک های روزانه که هر روز این طرف نیرو میساخته . حالا برای مطمئن شدن همین دوستمون رو اسکات کردم اینم ریپورتش :
حالا شما نظر بدین !
من فقط بهش گفتم برو خدا رو شکر کن این طرف رو کلیر کردم وگرنه تو با این تعداد نیرو توانایی دفاع از خودت رو هم نداشتی چه برسه به نوبل کردن این !! طرف یه مرده خور به تمام معناست
من قصد دارم این رو نوبل کنم و اگه الان اتک بدم مال من میشه اینکا رو بکنم یا نه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)