تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4158 از 4428 اولاول ... 31583658405841084148415441554156415741584159416041614162416842084258 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,571 به 41,580 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من 5 روز دیگه قراردادم تموم میشه شکر خدا.امروز رفتم دیدم که قراره اون طوریش کنن نامردا.البته سرعتش خوب بود.من 128 دو گیگشو داشتم.حتی شبا هم همین سرعتو داشت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    واسه مرکز کلانتری کجا خوبه؟همون مخابرات پاییزه بگیرم به نظرتون؟
    ببین اگر مخابراتتون سرعتش خوبه 6ماهه بگیر تا 6ماه خیالت راحته که شبانه داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بچه ها صفحه فیسبوک یادتون نره هم خودتون لایک کنید و هم به دیگران معرفی کنید تا با این صفحه آشنا بشند
    داداش اونایی که تو پیج خود پارس میان تشنه یه همچین حرکتی هستند اگه میشه به ادمین پیج بگین شیر کنه پیج رو رو وال پیج پارس و تو کامنتا یا حتی تو اینستاگرم
    بهترین تبلیغ تو خونشونه

3. 7 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

داداش اونایی که تو پیج خود پارس میان تشنه یه همچین حرکتی هستند اگه میشه به ادمین پیج بگین شیر کنه پیج رو رو وال پیج پارس و تو کامنتا یا حتی تو اینستاگرم
    بهترین تبلیغ تو خونشونه
    الان بهش پیام دادم
    اما زحمت اصلی رو باید خودمون بکشیم من که سعی میکنم چند جا معرفی بکنم شما زخمت بکش تو ه پیج پارس و جاهای دیگه هم معرفی کن

5. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به دوستان شورشی
    چی بگم من خیلی شرکت عوض کردم برای پینگ خیلی مهم پارس نسبت به شرکت دیگه پینگ خوبی داشت ولی خوب دزدی حجم و .. داره
    مشکل اینه که الان کجا برم ؟! های وب الان مدتی من فرم پر کرد 1 سالی میشه ولی جای خالی ندارن تو سمت مرکز مخبر ما ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

هیچ چیزی توی این مملکت بهتر نمیشه... حالا میخواد حجم دانلود باشه... سرعت دانلود باشه... پینگ باشه... یا استی سیبیلی (منظورم stability بود)
    یه جاهایی خودمون نمیذاریم بهتر بشه مثل همین دانلود رایگان شبانه ؛ اگه یه سری از ملت برای ثبت در کتاب رگوردهای گینس دانلود نمیکردن و بر اساس نیازشون دانلود میکردن الان همچنان دانلود رایگان شبانه برقرار بود

8. 3 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه جاهایی خودمون نمیذاریم بهتر بشه مثل همین دانلود رایگان شبانه ؛ اگه یه سری از ملت برای ثبت در کتاب رگوردهای گینس دانلود نمیکردن و بر اساس نیازشون دانلود میکردن الان همچنان دانلود رایگان شبانه برقرار بود
    دقیقا همینطوره مثلا مخابرات ما 3ماه به 10مگ شبانه اضافه کرد ولی برش داشت چون سرعتش 1.2مگابایت فیکس بود و بعضیا شب تا صبح میزاشتن و 17گیگ شبی باهاش دانلود میکردن خیلیا باهاش هارد 1ترابایت و بیشتر پر کرده بودن بخاطر همین هم شبانشو برداشتن اونوقت میگفتم در حد نیازتون دانلود کنید که شبانه رو برندارن ولی هیچکی گوش نداد
    Last edited by farshad0123; 13-11-2014 at 21:38.

10. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تا جاییکه من میدونم یک قانونی هست که بر اساس اون نباید ترافیک خروجی (upload) از ترافیک کاربر کم بشه (مصوبه 181 تنظیم مقررات)
    اما پارس همیشه ترافیک خروجی را هم از ترافیک کلی کم میکنه. این خودش یه جور بالا کشیدن حجم کاربر نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال ، من قرار دادم 4 ماه دیگه تموم میشه اما با توجه به مصرفم تا 10 15 روز دیگه حجم دارم ، واسه فسخ قرار داد بابت اون 4 ماهی که مونده ازم پول میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازینا بعید نیس اخه چیزی !

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

تا جاییکه من میدونم یک قانونی هست که بر اساس اون نباید ترافیک خروجی (upload) از ترافیک کاربر کم بشه (مصوبه 181 تنظیم مقررات)
    اما پارس همیشه ترافیک خروجی را هم از ترافیک کلی کم میکنه. این خودش یه جور بالا کشیدن حجم کاربر نیست؟
    والا من که چند تا isp عوض کردم همشون اپلودم حساب میکردن
    پ ن پ برو یه ترا اپلود کن هیچیم کم نشه ؟

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

دوستان یه سوال ، من قرار دادم 4 ماه دیگه تموم میشه اما با توجه به مصرفم تا 10 15 روز دیگه حجم دارم ، واسه فسخ قرار داد بابت اون 4 ماهی که مونده ازم پول میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازینا بعید نیس اخه چیزی !
    خیلیم دلشون بخاد پورتشون خالی شه منم 2 ماه از یه سالم مونده ولی همش 800 مگ دارم تموم شه فسخ قرارداد بای بای ولی هنو نمیدونم کجا برم خوبی پارس این بود من 128 محدود داشتم شبی 6 گیگ دان میکردم ماهی 8 تومن میدادم حالا کجا برم من ؟
    راستی یادمه 3 سال پیش از داتک اومدم پارس انلاین علتش این بود جشنواره گذاشته بود هزینه فعال سازی نمیگرفت مودمم رو هم قبول میکرد و 3 ماه اولم رایگان بود واسه همین هم مفتی سه ماه رفتم پارس انلاین ولی الان نمیدونم شرکتا از این طرح ها دارن یا نه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •