ببین اگر مخابراتتون سرعتش خوبه 6ماهه بگیر تا 6ماه خیالت راحته که شبانه داره
ببین اگر مخابراتتون سرعتش خوبه 6ماهه بگیر تا 6ماه خیالت راحته که شبانه داره
داداش اونایی که تو پیج خود پارس میان تشنه یه همچین حرکتی هستند اگه میشه به ادمین پیج بگین شیر کنه پیج رو رو وال پیج پارس و تو کامنتا یا حتی تو اینستاگرم
بهترین تبلیغ تو خونشونه![]()
الان بهش پیام دادم
اما زحمت اصلی رو باید خودمون بکشیم من که سعی میکنم چند جا معرفی بکنم شما زخمت بکش تو ه پیج پارس و جاهای دیگه هم معرفی کن
سلام به دوستان شورشی
چی بگم من خیلی شرکت عوض کردم برای پینگ خیلی مهم پارس نسبت به شرکت دیگه پینگ خوبی داشت ولی خوب دزدی حجم و .. داره
مشکل اینه که الان کجا برم ؟! های وب الان مدتی من فرم پر کرد 1 سالی میشه ولی جای خالی ندارن تو سمت مرکز مخبر ما ؟
یه جاهایی خودمون نمیذاریم بهتر بشه مثل همین دانلود رایگان شبانه ؛ اگه یه سری از ملت برای ثبت در کتاب رگوردهای گینس دانلود نمیکردن و بر اساس نیازشون دانلود میکردن الان همچنان دانلود رایگان شبانه برقرار بود
دقیقا همینطوره مثلا مخابرات ما 3ماه به 10مگ شبانه اضافه کرد ولی برش داشت چون سرعتش 1.2مگابایت فیکس بود و بعضیا شب تا صبح میزاشتن و 17گیگ شبی باهاش دانلود میکردن خیلیا باهاش هارد 1ترابایت و بیشتر پر کرده بودن بخاطر همین هم شبانشو برداشتن اونوقت میگفتم در حد نیازتون دانلود کنید که شبانه رو برندارن ولی هیچکی گوش نداد![]()
Last edited by farshad0123; 13-11-2014 at 21:38.
تا جاییکه من میدونم یک قانونی هست که بر اساس اون نباید ترافیک خروجی (upload) از ترافیک کاربر کم بشه (مصوبه 181 تنظیم مقررات)
اما پارس همیشه ترافیک خروجی را هم از ترافیک کلی کم میکنه. این خودش یه جور بالا کشیدن حجم کاربر نیست؟
دوستان یه سوال ، من قرار دادم 4 ماه دیگه تموم میشه اما با توجه به مصرفم تا 10 15 روز دیگه حجم دارم ، واسه فسخ قرار داد بابت اون 4 ماهی که مونده ازم پول میگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازینا بعید نیس اخه چیزی !![]()
والا من که چند تا isp عوض کردم همشون اپلودم حساب میکردن
پ ن پ برو یه ترا اپلود کن هیچیم کم نشه ؟
خیلیم دلشون بخاد پورتشون خالی شه منم 2 ماه از یه سالم مونده ولی همش 800 مگ دارم تموم شه فسخ قرارداد بای بای ولی هنو نمیدونم کجا برم خوبی پارس این بود من 128 محدود داشتم شبی 6 گیگ دان میکردم ماهی 8 تومن میدادم حالا کجا برم من ؟
راستی یادمه 3 سال پیش از داتک اومدم پارس انلاین علتش این بود جشنواره گذاشته بود هزینه فعال سازی نمیگرفت مودمم رو هم قبول میکرد و 3 ماه اولم رایگان بود واسه همین هم مفتی سه ماه رفتم پارس انلاین ولی الان نمیدونم شرکتا از این طرح ها دارن یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)