حالا که بازار تخلیه داغه اینم برای اینکه مرحمی باشه بر دل پارس آنلاینو همچنین برای اینکه مشخص بشه من فقط توی حرف موافق این طرح نیستم . همین الان 10 گیگ برای سرویس 1 ماهه حجم اضافه خریداری شد. تمام .
![]()
حالا که بازار تخلیه داغه اینم برای اینکه مرحمی باشه بر دل پارس آنلاینو همچنین برای اینکه مشخص بشه من فقط توی حرف موافق این طرح نیستم . همین الان 10 گیگ برای سرویس 1 ماهه حجم اضافه خریداری شد. تمام .
![]()
اینم مرحمی باشه بر دل پارس آنلاین و کارمندای مجیز گوش
لینک صفحه ی تشکر از دزد آنلاین در فی/س بوک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان صفحه ساخته شد ، مراتب تشکر خود را با تخلیه کردن خطوط خود و اعلامش در این صفحه اظهار می کنیم![]()
Last edited by zaza2z; 14-11-2014 at 01:19.
داداش کارت درسته ایول خوشم اومد از روحیت
فقط اگه از اطرافیانت هم کسی میشنی که دزد آنلاین داره زحمتش بکش ثواب داره![]()
یکی به منم بگه قضیه چیه؟؟
من که راضی هستم سرعت خیلی خوبه؟؟!!!
قراره از 10 آذر یک سوم دانلود شبانه از حجم روزانه کم بشه به خاطر حفظ همین کیفیتی که ازش راضی هستی در طول شبانه روز
آها پس که این طور!!!
ولی برای من که زیاد تو شبا دانلود نمی کنم فرقی نداره
داداش بت تبریک میگم شما یوزر مورد علاقه همه ی ISP ها به خصوص پارس آنلاین هستیاز هر 10 تا یوزر یکی مثل شما پیدا میشه
![]()
همم من دانلود زیاد ندارم (برای همین فعلا اینجا هستم )فقط سریال کره ای و انیمه میگیرم که اونم زیاد نمیشه.من از پارس به خاطر unstable بودنش ناراحت بودم که الان پینگش فیکس شده.امیدوارم اینطوری بمونه اما خب هر کس به یک نحوی از اینترنت استفاده میکنه(استفاده من بیشتر استریم و گیم انلاین هست و کمی انیمه دانلود کردن-اونقدر زیاد نمیشه چون حجمش اونقدر زیاد نیست) و واقعا هم سخته مثلا یکی بهت بگه از فردا انیمه دانلود نکن.اما باید از همه چی به اندازش استفاده کرد یعنی زیاده روی نکرد.و چند شب پیش دانلود گذاشتم در حد 2 یا 3 گیگ که فرداش اس ام اس اومد که شما 80 % حجم مصرفیتون رفته به همین دلیل ترسیدم دیگه انیمه دانلود کنم . تا 10 اذر کامل میشه دانلود کرد نه ؟
با اجرای این طرح کیفیت stable تر هم میشه مخصوصا طول ساعات شبانه .
تا 10 آذر شبانه به طورکامل رایگانه
یعنی حتی اگه 100 مگ دانلود بشه یک سومش رو از ترافیک کم میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)