تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4155 از 4751 اولاول ... 315536554055410541454151415241534154415541564157415841594165420542554655 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,541 به 41,550 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خدایا هرچی پشتیبانی فنی شاتل هست به خاک سیاه بنشان
    ۱۰ روز بعد از محدودیت دانلود شبانه

پيش فرض

بالاخره یه دوره کامل ART4 رو با 80 گیگ پشت سر گذاشتم البته 8 روز خونه نبودم که حساب کردم دیدم 16 گیگ رو از دست دادم با این 80 گیگ میشد 96 گیگ که واقعا حیف شد در کل با 56تومنی که دادم و 80 گیگ فیلم تحویل گرفنم راضی هستم.

3. 3 کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بالاخره یه دوره کامل ART4 رو با 80 گیگ پشت سر گذاشتم البته 8 روز خونه نبودم که حساب کردم دیدم 16 گیگ رو از دست دادم با این 80 گیگ میشد 96 گیگ که واقعا حیف شد در کل با 56تومنی که دادم و 80 گیگ فیلم تحویل گرفنم راضی هستم.

دوست عزیز خیلی شادی ... مبین نت ۲ مگ ۳۱ تومن فقط با دانلود شبانه رایگان شبی ۴.۵ گیگ می تونستی دانلود کنی

5. این کاربر از ultrasahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

دوست عزیز خیلی شادی ... مبین نت ۲ مگ ۳۱ تومن فقط با دانلود شبانه رایگان شبی ۴.۵ گیگ می تونستی دانلود کنی
    بله اتفاقا از ماه دیگه میخوام بیام مبین نت دلیلی که الان اقدام نکردم این بود که یه کم دست و بالم تنگ بود(مودم وایمکس رو 220 تومن میدن) و منطقه ای که من توش بودم کامل تحت پوشش نبود (طبق اون نقشه ای که توی سایتشون هست)امروز بهشون زنگ زدم و در مورد پوشش شبکشون سوال کردم دیدم منطقه ما هم تحت پوشش هست .خیلی خوشحال شدم ماه دیگه از دست شاتل خلاص میشم.
    Last edited by Microsoft Windows; 18-10-2013 at 03:01.

7. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    با چه نرم افزاری میشه آمار سرعت دانلود تو ساعت های مختلف گرفت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

همیشه هرموقع ترافیک صفر میشه ممکنه بازم اجازه بده مصرف داشته باشی...
    این جور موقع ها اگه نگاه کنی ترافیک رو نوشته 15MB- مثلا!! که یعنی 15 مگ مصرف اضافه بر ترافیکت...
    حالا چی میشه؟!! به محض خرید ترافیک، این 15 مگ رو کسر میکنه از حجم خریداری شده!! بله!!

من یه بار ته تهای حجمم که بود رفتم نگاه کردم دیدم شده منفی 200 مگ
    وقتی 500 مگ خریدم... حجمم رو نوشته بود 300!!

شاید 7 مگ شما هم داستانش همینه...هان؟ اینطوری نبود آیا؟!
    این اتفاقیه که واسه من میفته... اگه واسه شما نمیفته بگین (!!!!!!!!)
    خب اینی که گفتی میتونه درست باشه ولی ...
    نکته مهم در مورد من اینه که تمام این ماجرا در زمان دانلود رایگان اتفاق افتاده!
    من ترافیکم مثبت بود و بعد از ساعت 3 شروع به دانلود کردم که پس از 300 مگ دانلود متوقف شده و گفت ترافیک تموم شده
    یعنی اینکه شاتل دزد در زمان دانلود رایگان هم کنتور میندازه و حجم روزانه شما رو میدزده

10. این کاربر از ZeroNetizen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پيش فرض

من ترافیکم مثبت بود و بعد از ساعت 3 شروع به دانلود کردم که پس از 300 مگ دانلود متوقف شده و گفت ترافیک تموم شده
    یعنی اینکه شاتل دزد در زمان دانلود رایگان هم کنتور میندازه و حجم روزانه شما رو میدزده
    سرویس شما چیه؟
    اگه زیر 1مگابیت هستید و اون 3500 تومن رو پرداخت نکردید شما شبانه رایگان نخواهید داشت کلا رایگان مالیده.

12. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همین نزدیک

پيش فرض

باید زنگ میزدید میگفتید... هم دلیلشو میپرسیدید هم بتون برگشت داده میشد حجمی که رفته
    در دزد بودنشون شکی نیس اما این جوری بخواد دزدی کنه که مشتری براش نمی مونه...

14. این کاربر از f_sadeghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سرعتم چند روز پیش از 512k به 2M ارتقا دادم اما صرفا دانلود از سرور داخلی 250k میشه و سرور خارجی حداکثر 15k میشه
    سرور داخلی بیشتر نرم افزار(اگه بشه بهشون اعتماد کرد خصوصا ویندوز و نرم افزارهای امنیتی) و بازی و بعضا انیمیشن و انیمه هست(اونم شدیدا ناقص) و متاسفانه سایتی که فیلم و سریال داشته باشه, نیست
    شاید بعدها فیلم و سریال خارجی رو با سانسور تو سایتهای سرور داخلی بزارن
    امروز به پشتیبانی زنگ میزنم اگه همینطوری بخواد باشه قطعا رو 2M نخواهم موند و به 128k این شرکت (بدون دانلود شبانه) یا مخابرات میرم و یا شرکتی دیگه

داره خودمونی میشه ehsan AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شاتل (shatel)
    8مگ . 3گیگ در ماه
    سرعت روزانه 950 کیلو بایت بر ثانیه
    سرعت شبانه 390 کیلو بایت بر ثانیه

آقا اول از همه یچیزی بگم.... اونایی که دانلود زیاد دارنو رو ترافیک شبانه شاتل حساب باز کردن ... رفتن سرعت بالا از شاتل خریدن بدونن اساسی رفته تو پاچشون
    آقا اصلا گول این تبلیغاتو.. سرعتو... مشتری مداریوو... اینا رو نخورین...
    بنده مرض ندارم که این همه پول بدم برم این سرویس شاتل رو بخرم.. حتما دانلود زیاد دارم دیگه... اون وقت این شرکت بر خلاف تعهد و تبلیغاتی که انجام میده ... برداشته بخاطر حجم دانلودی که من تو زمان ترافیک رایگان داشتم .. بازم میگم بر خلاف تعهد و تبلیغاتی که انجام میده ... سرعت دنلود شبانه منو از 390 کیلوبایت بر ثانیه کرده 12کیلوبایت بر ثانیه... این خنده دار نیست... این کم فروشیو دروغو .. دزدی نیست؟ این مصداق بارز تجاوز به حقوق مشتری یه.....
    تازه وقی هم که زنگ میزنی پشتیبانی همه اینارو بهشون میگی... یارو هیچی نداره جوابتو بده.. اونوقت یه سری شرو ور نحویلت میده که انگاری از پشت کوه اومدی...اینم تهین به شعور مشتری...

خلاصه اگه دانلود زیاد دارین سراغ شاتل نرید.... گول تبلیغات شاتل رو نخورید.....

17. 4 کاربر از ehsan AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 97 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 97 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •